با سلام و تشکر فراوان میشه دلیلش رو بفرمایید.
منظورم از بیرون ساختمان ساخت یک اتاقک برای این منظور است.
با سلام و تشکر فراوان میشه دلیلش رو بفرمایید.
منظورم از بیرون ساختمان ساخت یک اتاقک برای این منظور است.
یکی از شرایط نصب پکیج بدون فن اینه که ارتفاع دودکش شما حداقل 4 متر باشه. وقتی بخواهید پکیج را در بیرون از خونه و توی یک اتاقک نصب کنید نهایت ارتفاع دودکش شما 1 متر هم نمیشه در نتیجه با کوچکترین وزش بادی دستگاه خاموش میشه و کار نمیکنه .اما پکیج های فن دار این مشکل را ندارند و باد نمیوتنه به سادگی باعث خاموش شدن پکیج بشه.
سلام خسته نباشید راستش من یه پکیچ اریستون مدل ماتیس خریدم و گرمایش خونمون از طریق گرمایش از کفه خوب برا گرمایش از کفش زیاد مشکلی نداریم ولی برای اب گرم مصرفی اصلا اب را گرم نمیکنه در حالی که سیستم روشن میشه و کار میکنه ولی با اینکه درجه پکیج را برای اب مصرفی رو درجه 60 گذاشیم ولی فقط اب را ولرم میکنه به نظر شما مشکل کار از کجاست و من باید چیکار کنم
سلام.پکیج من بوتان کالدا ونزوآ هست.ظرف مدت 20روز آب گرم شیر های آب حدود 90% کم شد.یعنی تقریبا" قطع شده! پرسیدم میگن رسوب کرده و لوله های رادیاتورش دو لایه است و باز کردنش سخته!! آخه رسوب به این سرعت؟! درمان صحیحش چطوریه؟ ممنون
فشار آب سرد ورودی به پکیج یا فشار آب ورودی ساختمان را به نصف برسونید ببینید مشکل برطرف میشه یا نه.
آیا فشار آب گرم از تمامی شیر ها کم شده یا بعضی هاش ؟
اول فیلتر های روی شیر ها را باز کنید و کاملاً تمیز کنید.اگر روی ورودی آب سر پکیج هم صافی گذاشتید اون را هم باز کنید و توری داخلش را تمیز کنید .
حالا ببینید فشار آب تغیر میکنه یا نه اگر تغیر نکرد مشکل از پکیجه و احتمال داره رسوب کرده باشه.
من پکیج دو مبدله ایران رادیاتور مدل m24ff خریدم(محل آپارتمان تهران است)
آیا استفاده از این فیلتر و سختی گیر ها ضرورتی دارد؟ چون شنیدم در بعضی موارد این فیلتر ها در اثر سرما میشکند و موجب دردسر میشود...
با سلام به دوستان گلم
پکیج من مشکلی نداره و خیلی خوب کار میکنه فقط احساس میکنم زود به زود افت فشار پیدا میکنه
تمام شیر باز و بست رادیاتور ها رو عوض کردم و ظاهرا هیچ نشتی در مدار دیده نمیشه
به نظر شما افت فشار بعد از یه چهار روز برای به پکیج مدل اوپتیما طبیعی هست
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
بله متاسفانه یک سری سختی گیر خیلی بی کیفیت و با نام و مارک سختی گیرهای معروف وارد بازار شده که واقعاً دردسر ساز شده اند.
پیشنهاد میکنم از یک سختی گیر مغناطیسی با کیفیت و یک صافی (برای جلوگیری از ورد مواد زائد مثل سنگ ریزه یا براده فلزات موجود در آب به داخل پکیج) استفاده کنید .
این اتفاق طبیعی نیست و به احتمال زیاد یک جا نشتی وجود داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)