تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 405 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201241291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بنسر خیلی خوبه ولی فراموش نکنید که اگر قرار پکیج رابیرون از ساختمان نصب کنید حتماً پکیج فن دار بگیرید.مطمناً با بودن پکیج دیگه نیازی به آبگرمکن ندارید.
    با سلام و تشکر فراوان میشه دلیلش رو بفرمایید.

منظورم از بیرون ساختمان ساخت یک اتاقک برای این منظور است.

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

یکی از شرایط نصب پکیج بدون فن اینه که ارتفاع دودکش شما حداقل 4 متر باشه. وقتی بخواهید پکیج را در بیرون از خونه و توی یک اتاقک نصب کنید نهایت ارتفاع دودکش شما 1 متر هم نمیشه در نتیجه با کوچکترین وزش بادی دستگاه خاموش میشه و کار نمیکنه .اما پکیج های فن دار این مشکل را ندارند و باد نمیوتنه به سادگی باعث خاموش شدن پکیج بشه.
    با سلام و تشکر فراوان میشه دلیلش رو بفرمایید.

منظورم از بیرون ساختمان ساخت یک اتاقک برای این منظور است.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض پکیچ اریستون

سلام خسته نباشید راستش من یه پکیچ اریستون مدل ماتیس خریدم و گرمایش خونمون از طریق گرمایش از کفه خوب برا گرمایش از کفش زیاد مشکلی نداریم ولی برای اب گرم مصرفی اصلا اب را گرم نمیکنه در حالی که سیستم روشن میشه و کار میکنه ولی با اینکه درجه پکیج را برای اب مصرفی رو درجه 60 گذاشیم ولی فقط اب را ولرم میکنه به نظر شما مشکل کار از کجاست و من باید چیکار کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام.پکیج من بوتان کالدا ونزوآ هست.ظرف مدت 20روز آب گرم شیر های آب حدود 90% کم شد.یعنی تقریبا" قطع شده! پرسیدم میگن رسوب کرده و لوله های رادیاتورش دو لایه است و باز کردنش سخته!! آخه رسوب به این سرعت؟! درمان صحیحش چطوریه؟ ممنون

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

فشار آب سرد ورودی به پکیج یا فشار آب ورودی ساختمان را به نصف برسونید ببینید مشکل برطرف میشه یا نه.
    سلام خسته نباشید راستش من یه پکیچ اریستون مدل ماتیس خریدم و گرمایش خونمون از طریق گرمایش از کفه خوب برا گرمایش از کفش زیاد مشکلی نداریم ولی برای اب گرم مصرفی اصلا اب را گرم نمیکنه در حالی که سیستم روشن میشه و کار میکنه ولی با اینکه درجه پکیج را برای اب مصرفی رو درجه 60 گذاشیم ولی فقط اب را ولرم میکنه به نظر شما مشکل کار از کجاست و من باید چیکار کنم

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

آیا فشار آب گرم از تمامی شیر ها کم شده یا بعضی هاش ؟
    اول فیلتر های روی شیر ها را باز کنید و کاملاً تمیز کنید.اگر روی ورودی آب سر پکیج هم صافی گذاشتید اون را هم باز کنید و توری داخلش را تمیز کنید .
    حالا ببینید فشار آب تغیر میکنه یا نه اگر تغیر نکرد مشکل از پکیجه و احتمال داره رسوب کرده باشه.
    سلام.پکیج من بوتان کالدا ونزوآ هست.ظرف مدت 20روز آب گرم شیر های آب حدود 90% کم شد.یعنی تقریبا" قطع شده! پرسیدم میگن رسوب کرده و لوله های رادیاتورش دو لایه است و باز کردنش سخته!! آخه رسوب به این سرعت؟! درمان صحیحش چطوریه؟ ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

من پکیج دو مبدله ایران رادیاتور مدل m24ff خریدم(محل آپارتمان تهران است)

آیا استفاده از این فیلتر و سختی گیر ها ضرورتی دارد؟ چون شنیدم در بعضی موارد این فیلتر ها در اثر سرما میشکند و موجب دردسر میشود...

داره خودمونی میشه saeidrezay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

با سلام به دوستان گلم
    پکیج من مشکلی نداره و خیلی خوب کار میکنه فقط احساس میکنم زود به زود افت فشار پیدا میکنه
    تمام شیر باز و بست رادیاتور ها رو عوض کردم و ظاهرا هیچ نشتی در مدار دیده نمیشه
    به نظر شما افت فشار بعد از یه چهار روز برای به پکیج مدل اوپتیما طبیعی هست

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

بله متاسفانه یک سری سختی گیر خیلی بی کیفیت و با نام و مارک سختی گیرهای معروف وارد بازار شده که واقعاً دردسر ساز شده اند.
    پیشنهاد میکنم از یک سختی گیر مغناطیسی با کیفیت و یک صافی (برای جلوگیری از ورد مواد زائد مثل سنگ ریزه یا براده فلزات موجود در آب به داخل پکیج) استفاده کنید .
    من پکیج دو مبدله ایران رادیاتور مدل m24ff خریدم(محل آپارتمان تهران است)

آیا استفاده از این فیلتر و سختی گیر ها ضرورتی دارد؟ چون شنیدم در بعضی موارد این فیلتر ها در اثر سرما میشکند و موجب دردسر میشود...

10. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

این اتفاق طبیعی نیست و به احتمال زیاد یک جا نشتی وجود داره.
    با سلام به دوستان گلم
    پکیج من مشکلی نداره و خیلی خوب کار میکنه فقط احساس میکنم زود به زود افت فشار پیدا میکنه
    تمام شیر باز و بست رادیاتور ها رو عوض کردم و ظاهرا هیچ نشتی در مدار دیده نمیشه
    به نظر شما افت فشار بعد از یه چهار روز برای به پکیج مدل اوپتیما طبیعی هست

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •