تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 475 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201241291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام عزیز شما اگه میخواید تبلتتون سیم کارت خور باشه و 10 اینچی باشه و... برید با این قیمت ایپد 4 بگیرید بهتره !
    واقعا اگه من بودم تبلت های سامسونگ رو نمیخریدم !!!!!
    میشه به من بگید استفاده شما از تبلت در چه حد و چه کاری است ؟
    اینجوری بهتر میتونم کمکتون کنم .
    من هم مثل شما اندروید رو دوست دارم اما سیستم عامل اندروید خیلی مونده تا به ios برسه !!
    دوست عزیز دلیل و منطق شما چیست که میگید سامسونگ بدرد بخوره و ثانیاً بسته بودن سیستم عمل آی او اس، عدم امکان دستکاری سیستم عامل و ظاهر یکدست و غیر قابل تغییر، عدم وجود بلوتوث فعال و NFC همگی از ضعف های iOS هست بعد شما میگید آی او اس بهتره؟ طبق پیش‌بینی ها (این رو که میگم اگر سرج کنید منابع خبری آی تی نیز تأیید میکنند، اگر مایل باشید لینک میارم) تا سال 2016 آی او اس به همان سرنوشت بلک بری او اس و سیمبین دچار میشه چون مثل اندروید open source نیست. در رابطه با سامسونگ هم خدمتتون عرض کنیم، بهترین صفحه نمایش ها در بین دیوایس های اندرویدی و همچنین بهترین ساپورت نرم افزاری بعد از سری نکسوس در بین دیوایس های اندرویدی رو سامسونگ داره علاوه بر فروش بالا و امکانات جانبی فراوانی مثل قلم، USB on the go و ... که به سختی در برندهای دیگه مثل سونی و اچ تی سی پیدا میشه، واقعاً موندم چرا بیشتر ایرانیان نمیتوانند به برند سامسونگ در موبایل اعتماد کنند دلیلشان هم کاملاً غیر منطقی هست مثل دلایلی چون "بره همون یخچالشو تولید کنه" واقعاً این شد دلیل؟! نوکیا هم قبل از این که وارد صنعت موبایل بشه در صنعت تولید کاغذ و خورد کردن هیزم بوده حالا بیایم هی بگیم بره همون کاغذشو تولید کنه؟ واقعاً منطقیه؟

2. این کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان،
    بیش از 4 ماهه منتظر خرید تبلت نکسوس 10 بودم ولی متاسفانه انگار این انتظار بی فایده هست! توی سفری که عید به ترکیه داشتم هم پیداش نکردم! هر چند اگر پیدا هم می کردم باید حداقل 30% بیشتر از ایران هزینه می کردم!
    به هر حال با مقایسه تمام مزایا و معایب نکسوس 10 با گلکسی نوت 10.1 انگار چاره ای نیست که گلکسی رو انتخاب کنم.
    با احتساب مزایایی مثل (سیم کارت خور بودن ، کارت حافظه ، قلم ) و معایبی مثل (ظرفیت باتری کمتر،رزولشن پائینتر، سیستم عامل قدیمی تر همراه با آپدیت های دیر به دیر،و علی رغم چهارهسته ای بودن سرعت کمتر)
    آیا دوستان توصیه ای خاصی دارند؟ 10 اینچی بودن همراه با 2Gb رم , اندرویدی بودن آن کاملا در اولویت هستند ، ولی واقعا می ترسم با این همه علاقه ای که به نکسوس 10 دارم بعد از هزینه 2200000 تومانی برای note 10.1 سر و کله نکسوس 10 با همان تفاوت 100 دلاری در جهان پیداش بشه و .... ولی واقعا از اینهمه انتظار خسته شدم!

لطفا راهنمائی بفرمائید
    مرسی
    بله دوست عزیز، فرمایشات شما متین، اما ساپورت نرم افزاری سامسونگ اونقدرها هم ضعیف نیست (مثلاً سامسونگ اندروید 5 رو برای نوت10 اینچی تأیید کرده هر چند ممکنه کمی دیر بیاد)، در بحث صفحه نمایش هم، صفحه نمایش با رزولیشن بالا مشکلات خود رو داره مثلاً در بحث تماشای ویدیو یا وبگردی از اونجایی که الآن بهترین ویدیوها 1920x1080 پیکسل هستند این رزولیشن که میشه حدود 2 مگاپیکسل در صفحه نمایش نکسوس 10 با رزولیشن 2560x1600 که میشه حدود 4 مگاپیکسل کیفیتش افت میکنه یا در زمینه تصاویری که در وب هست چون رزولیشن صفحه نمایش شما بسیار بالاست تصاویر با روزلیشن کم رو که عمدتاً در وب زیاد هستند خیلی جالب نشون نخواهد داد، در زمینه عملکرد هم همین رزولیشن بالای صفحه نکسوس 10 باعث شده تنها کمی بهتر از نوت10 امتیاز بگیره با این مشخصات سخت افزاری نکسوس 10 از جمله پردازنده Cortex-A15 و نسل جدید گرافیک Mali-T604 باید حداقل دو برابر نوت نکسوس 10 امتیاز میگرفت اما در تست های AnTuTu امتیاز نکسوس 10 حدود 13000 شد در حالی که نوت 10 اینچی حدود 12000 بود یعنی تنها حدود 10 درصد عملکرد بهتر و تنها مقصر پایین اومدن عملکرد همین رزولیشن بسیار بالاست. البته من نمیگم رزولیشن پایین بهتره رزولیشن 2560x1600 بزودی جا میفته و برای جا افتادن همچین رزولیشن های بالایی (در سیستم عامل اندروید) باید حدود 1 سال دیگه صبر کنیم و عملاً تا حداقل 1 سال دیگه این رزولیشن بالا به کار نمیاد با توجه به نبود ویدیوهایی با این رزولیشن و بالاتر، کمبود گیم هایی که این رزولیشن رو ساپورت کنن و ...

4. 2 کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوست عزیز دلیل و منطق شما چیست که میگید سامسونگ بدرد بخوره و ثانیاً بسته بودن سیستم عمل آی او اس، عدم امکان دستکاری سیستم عامل و ظاهر یکدست و غیر قابل تغییر، عدم وجود بلوتوث فعال و NFC همگی از ضعف های iOS هست بعد شما میگید آی او اس بهتره؟ طبق پیش‌بینی ها (این رو که میگم اگر سرج کنید منابع خبری آی تی نیز تأیید میکنند، اگر مایل باشید لینک میارم) تا سال 2016 آی او اس به همان سرنوشت بلک بری او اس و سیمبین دچار میشه چون مثل اندروید open source نیست. در رابطه با سامسونگ هم خدمتتون عرض کنیم، بهترین صفحه نمایش ها در بین دیوایس های اندرویدی و همچنین بهترین ساپورت نرم افزاری بعد از سری نکسوس در بین دیوایس های اندرویدی رو سامسونگ داره علاوه بر فروش بالا و امکانات جانبی فراوانی مثل قلم، USB on the go و ... که به سختی در برندهای دیگه مثل سونی و اچ تی سی پیدا میشه، واقعاً موندم چرا بیشتر ایرانیان نمیتوانند به برند سامسونگ در موبایل اعتماد کنند دلیلشان هم کاملاً غیر منطقی هست مثل دلایلی چون "بره همون یخچالشو تولید کنه" واقعاً این شد دلیل؟! نوکیا هم قبل از این که وارد صنعت موبایل بشه در صنعت تولید کاغذ و خورد کردن هیزم بوده حالا بیایم هی بگیم بره همون کاغذشو تولید کنه؟ واقعاً منطقیه؟

میخواستم از راهنمایی های کامل و جامع و منطقیfaramarz-1 تشکر کنم.
    خیلی عالی توضیح دادید.

سپاس فراوان

6. این کاربر از flashdesign بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من در حال فراگیری زبان انگلیسی هستم. میخوام متن مجلات رو بخونم و همزمان به صدایی که متن رو میخونه گوش یدم. یا روی متن کلمه ای رو بلد نیستم برام معنی کنه. یا وارد اینترنت بشم. بهرحال با فایل اکروبات و ورد کار میکنم. میخوام همه جا هم با من باشه. با گوشی بعضی وقتا گوش میکنم. نه سنگین باشه نه صفحه کوچک بشه. خلاصه فیمت مهم نیست ولی نرم افزارش راحت گیربیاد منظورم سیستم عاملش گیر نده.

شما دوستان با تجربه چی رو پیشنهاد میکنید. سپاسگزارم از لطفتون

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من در حال فراگیری زبان انگلیسی هستم. میخوام متن مجلات رو بخونم و همزمان به صدایی که متن رو میخونه گوش یدم. یا روی متن کلمه ای رو بلد نیستم برام معنی کنه. یا وارد اینترنت بشم. بهرحال با فایل اکروبات و ورد کار میکنم. میخوام همه جا هم با من باشه. با گوشی بعضی وقتا گوش میکنم. نه سنگین باشه نه صفحه کوچک بشه. خلاصه فیمت مهم نیست ولی نرم افزارش راحت گیربیاد منظورم سیستم عاملش گیر نده.

شما دوستان با تجربه چی رو پیشنهاد میکنید. سپاسگزارم از لطفتون
    گزینه‌های زیادی رو در پیش رو دارید، در زمینه نرم افزار اصلاً نگرانی ای وجود نداره چون سیستم عامل اندروید نرم افزار کافی در همه زمینه‌ها داره، اما برسیم به بحث صفحه نمایش از اونجایی که شما هدف اصلیتون خوندن هست باید صفحه نمایشش تراکم پیکسل حداقل حدود 200 پیکسل رو داشته باشه تبلت‌های 10 اینچی عمدتاً بالای 500 گرم هستند امیدوارم این اندازه شما رو دچار مشکل نکنه. بهترین گزینه برای شما از ایسوس Transformer Pad Infinity هست که از وزن مناسبی هم برخورداره (حدود 580 گرم بدون کیبورد) و صفحه نمایش خوبی داره + تراکم پیکسل بالای 200 هم داره اما قیمتش باید 2.300 تا 2.500 باشه (البته یک مشکلی که ترنسفورمر اینفینیتی از ایسوس داره این هست که حافظه RAM اون 1 گیگ هست در حالی که گزینه هایی که در زیر بهتون توصیه کردم از 2 گیگ رم برخوردارند)

گزینه دیگر هم نکسوس10 از گوگل هست که تراکم پیکسل بالایی داره و برای متن ها و خوندن عالیه اما همونطور که در بالا توضیح دادم شاید تو ویدیو کمی تو ذوق بزنه، سعی کنید ورژن 32 گیگش رو پیدا کنید و بگیرید چون نکسوس 10 کارت حافظه نمیخوره و فکر نمیکنم 16 گیگ که تنها حدود 13 گیگش قابل‌استفاده هست کافی باشه.
    گزینه دیگر گلکسی نوت 10 اینچی از سامسونگ هست که برای خوندن متن ها چندان توصیه نمیشه چون تراکم پیکسلش حدود 150 هست البته در عوض امکانات جانبی فراوانی داره و قلمش هم برای یادداشت برداری در فراگیری زبان عالیه.

البته در گزینه هایی که در بالا خدمتتون معرفی کردم نکسوس10 نسخه سیم کارت خور برای اتصال به اینترنت از طریق 3G نداره (اتصال به اینترنت محدود به WiFi هست) ولی دو گزینه دیگر از این امکان برخوردارند.

همه این هایی که معرفی کردم گزینه های خوبی هستند بستگی به سلیقه شما داره.
    Last edited by Faramarz-1; 03-04-2013 at 22:53.

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

الان نکسوس 10 فک کنم 2400 2500 گیر میاد

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یک تبلت تا 800 تومن معرفی کنید..!! لطفا

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

دوستان تبلت های برند هیوندای
    باکیفت هستن
    یه سوال در مورد کیفیت تبلتهای
    دیمو داشتم؟؟
    (میدونم چینی هستش)

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjad_doost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

سلام دوستان من که با اطلاعات دو روزه نیومدم اینجا مشاوره بدم به شما من کوچیک همتون هم هستم دوستانی که حرف من رو به مسخره میگیرند بروند یکم مطالعه کنند بد نیس !!!
    به خدا اگه بخوام به شما اطلاعات کامل بدم باید اینجا یه طومار بنویسم !!!
    عزیزانی که از برند ها طرفداری میکنند میخوام قدرت گلکسی نوت 10.1 رو به شما نشون بدم نسبت به سخت افزارش و قیمتش در ایران !!!!!!!
    همه ببینند این بنچمارک رو !!
    سامسونگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آیپد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان اگه میشه یه راهنمایی هم به من بکنید ثواب داره
    یه تبلتی با مشخصات زیر میخوام اگه میتونید چند تا مدل پیشنهاد کنید بودجه هم تا سقف 1 نهایت یک و دویست
    از 9 اینچ بزرگتر یاشه و با کیفیت باشه
    اندرویدی باشه
    سیم کارت بخوره یا نخوره مهم نیست (اگه نخوره بهتره قیمتش کمتر بشه)
    خروجی hdmi داشته باشه(حالا یا با اداپتور یا به صورت مستقیم)
    بلوتوث هم داشته باشه که چه بهتر
    کلا مشخصاتش خوب باشه(در حد دیدن فیلم و عکسو اهنگ و وب گردی و نهایت یه فروت نینجا و انجام کارهای افیسی و pdf)
    فقط یه چیزی بگید تا الکی هزینه نکنم
    خیلی ممنون
    اصلا پیشنهاد میکنید الان بخرم یا صبر کنم؟
    این از نظر شما خووبه؟
    Sony SGPT - 16GB
    Last edited by capitantom; 05-04-2013 at 01:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •