نخیر صریحا تاکید شده که نمیشه
اصلا امکانش هم وجود نداره اگه کسی کد ره گیری سوابق ( برای دیپلمه های 84 تا الان ) و دیپلم قدیم رو نداشت باشه اصلا موقع بررسی مدارک براش کارت ورود به جلسه نمیتونه ثبت نام کنه
نخیر صریحا تاکید شده که نمیشه
اصلا امکانش هم وجود نداره اگه کسی کد ره گیری سوابق ( برای دیپلمه های 84 تا الان ) و دیپلم قدیم رو نداشت باشه اصلا موقع بررسی مدارک براش کارت ورود به جلسه نمیتونه ثبت نام کنه
خب همین رو کجا میتونم گیر بیارم ؟مال پارسالبله دفترچه ی انتخاب رشته است که بعد مجاز شدن باید تهیه کنین که کنار رشته ها نوشته کشوری و غیر کشوری.
بستگی داره شب چی خواب ببینن و بعد تفکیک جنسیتی چی بشه و این که هر کی بره سی شهر خودش
بچه ها منو کمک کنین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یه سوال در مورد تاپیک برای سال 92 هم همچین تاپیکی زده میشه که به این کاملی باشه ؟
یه دفعی مارو فراموش نکنید که دو سال دیگه کنکور داریم ؟
شرمنده از آف تاپیکمون
نمی دونم کدوم رشته مد نظرتونه واسه همین یه لینک کلی می دم انتخابش با خودتون:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به تاپیکتون یه سر بزنین
---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
تا کنکور هست تاپیکشم هست دیگهنگران نباشین
![]()
سلام مجدد داداشی
ببخشین دیگه نتونستم براتون تغییرات رو پیدا کنم ولی می تونین از سایت سنجش جویا بشین![]()
دوستان استوکیومتری چنتا واکنش داره؟ فقط واکنش های فصل یک مهمه یا کل کتاب سوم؟
چندتا ار استوکیومتری فصل 1 سوال می یاد ؟و چندتا از بقیه فصل؟
همه واکنش های همه کتابها مهم هستن اگه مستقیم در موردشن سوال مطرح نشه ؛ برای سرعت واکنش هم میشه ازشون سوال طرح کرد
فصل اول فکر کنم 4 تا سوال میاد . کل شیمی 3 هم فکر کنم 11 یا 12 تا سوال میاد
بچه ها یه سوال
اونایی که تو سوابق اعتراض کردند و هنوز نوشته رسیدگی نشده چکار کنم تو ثبت نام؟نوشته:
درخواست رسیدگی شما قبلا ثبت شده است.
وضعیت درخاست: در حال حاضر درخواست شما رسیدگی نشده است
(املای درخواست رو نگاه)
اما کد سوابق تحصیلی رو هم زده برام...الان من کاری نداشته باشم که خیلی وقته گذشته و هنوز رسیدگی نشده؟با همون کد ثبت نام کنم؟(چون هنوز سوابقو تایید نکردم و اعتراض زدم)
جایی خبری چیزی در این مورد نیومده؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)