تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 320 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201241291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

گزارش روز:آقای خاص درفکر ترک مادرید-سوتهایی که مورینیو را به فکر رفتن انداخت

سوتهای انتقادی آقای خاص را خیلی ناراحت کرده واو به جای آنکه دربرنابئو احساس حمایت و آرامش کند و هواداران را به عنوان پشتوانه تیمش مقابل حریفان ببیند، آنها را به عنوان دشمن می بیند

سایت گل- این طوربه نظر می رسد که شکست مقابل بارسلونا، برای هواداران رئال آنچنان دردناک بوده که آنها درجریان دیدار تیمشان مقابل اتلتیک بیلبائو وباوجودی که کهکشانی ها از میهمانشان جلو بودند، دردقایق پایانی بازی، دلخوری شان از مربی پرتغالی را ابراز کردند.

این اتفاق درحالی افتادکه رئال بعد از سالها،با اختلافی 5امتیازی وبااقتدار تمام صدرنشین لالیگاست ودرلیگ قهرمانان اروپا هم تابه اینجای کار موفق ترین تیم مرحله گروهی بوده.

دردقیقه 84بازی بابیلبائو بودکه بخش عمده ای ازهواداران برنابئوبه نشانه اعتراض به آقای خاص، نام مورینیو را صدا می کردند وبرایش سوت می زدند والبته تعدادی ازهواداران هم درحمایت از مورینیو فریادمی کشیدند.اما واکنش مربی پرتغالی به این سوتها چه بود؟

مورینیو:زیدان ورونالدو هم سوت شنیده اند

درپایان دیدار با اتلتیک، آقای خاص واکنشی طبیعی نسبت به رفتارهای انتقادی هواداران رئال داشت:«در این ورزشگاه برای زیدان هم سوت زده اند. رونالدو و کریس، دارندگان کفش طلا هم دراینجا سوتهای انتقادی شنیده اند.چرا پس برای من سوت نزنند؟ مشکلی ندارم. زیدان با فوتبالش پاسخ این سوتها را داد و رونالدو و کریستیانو هم همین طور. ممکن است روزی برسد که من بتوانم پاسخگو شوم و این افراد ناراحت خواهند شد. من به عنوان یک هوادار رئال به دنیا نیامده ام و یک مربی حرفه ای هستم که می خواهم از این باشگاه با کیفیتهایی که دارد دفاع کنم. من برای مربیگری رئال درخواست نداده ام و این پرس بود که با من تماس گرفت و ازمن خواست که هدایت تیمش برعهده بگیرم.رابطه فوق العاده ای هم با او و مدیران باشگاه دارم. من کار خودم را انجام می دهم و هیچ اتفاقی هم نمی افتد. در باشگاهی مثل چلسی، هرگز برای کسی سوت نزده اند.آنها برای رقیبان هم سوت نمی زنند.اگر درچلسی برای من سوت زده بودند، پذیرش این موضوع برای من سخت بود ولی در ورزشگاه تیمی که برای بزرگترین های فوتبال دنیا سوت می زنند، من چه می توانم بگویم.»

البته مورینیو می داند که این سوتها به خاطر شکست چندباره تیمش مقابل بارسا دربرنابئو بود ولی ازهواداران تیمش خواسته تابه ابعاد مثبت ماجرا هم نگاه کنند:«هیچ وقت با 5 امتیاز تفاوت صدرنشین نبوده ایم. در کوپا دل ری هم هنوز یک بازی دیگر پیش رو داریم و اگراز گردونه این رقابتها حذف شویم، تیمی که ما را حذف کرده،آلکورکن نیست،بلکه بارسلوناست و درلیگ قهرمانان اروپا هم تا به اینجا شکست نخورده ایم.»

تهدید به جدایی

طبق صحبتهای سیرو لوپس دربرنامه «پونتا پلوتا»، مورینیو خسته شده است وگویا آقای خاص تصمیم گرفته تادرپایان رقابتهای این فصل برنابئو راترک کند.

سیرو درجریان برنامه تلوزیونی اش تماس تلفنی ای را دریافت کردکه طی این تماس به او خبر داده شدکه مورینیو ازمخالفتهای رسانه هاخسته شده وتصمیمش راگرفته.نفوذ اخبار داخلی باشگاه به رسانه هم صبرمورینیو را به سرآورده و گویا آقای خاص تصمیمش را گرفته. مجری این برنامه مدعی بود که این تماس از سوی یکی از نزدیکان مورینیو بوده.

دومین تهدید آقای خاص

البته این اولین باری نیست که مورینیو تصمیم به ترک رئال گرفته.درژآنویه سال گذشته و درجنگ آقای خاص باخورخه بالدانو،مدیرفنی وقت باشگاه مادریدی، مربی پرتغالی ازتصمیمش برای جدایی ازرئال گفته بود.تصمیمی که به کنار رفتن بالدانو ازپست مدیریتی اش منتهی شد. درآن زمان مورینیو ازاینکه درخواستش برای خرید یک مهاجم دربازار زمستانی عملی نشده بود عصبانی بود ودر نهایت خواسته او اجرا شد و آدبایور دربازار زمستانی به برنابئو آمد و بالدانو هم از سمتش برکنار شد.

زمزمه های جدایی

آقای خاص که همیشه با لباس رسمی رئال (بامارک آدیداس)درکنفرانسهای خبری حضورمی یافت دردو کنفرانس خبری اخیر با لباسی باطراحی پورشه ( که رقیب اصلی آئودی، یکی ازاسپانسرهای رئال است) به سالن آمد.ولی دردوباراخیر اوضاع به نحو دیگری بود.

موضع قبلی مورینیو درمورد هواداران

درسپتامبرسال 2010 بود که مورینیو در صحبتهایی گفته بود:« این هواداران تیم هستند که پول دستمزد من را می دهند ومن باید درمقابل انتقادات آنها ساکت باشم؛این انتقادات را بپذیرم و کارم را انجام دهم.» آقای خاص حتی تا هفته پیش درمقابل هواداران رئال موضع دیگری داشت:« من هواداران را درک می کنم ولی به حرف وخواسته آنها گوش نمی دهم.»

مورینیو هروقت می خواهد می رود

مورینیو هروقت دلش خواسته ،نیمکت مربیگری تیم را ترک کرده.این نکته ای است که همه از آن اطلاع دارند.اولین باری که مورینیو نیمکت تیمی را ترک کرد، بنفیکا بود.رئیس جدیدبنفیکا، تونی رابه عنوان مربی تیمش استخدام کرد و مورینیو زمانی که حس کرد که روی او حسابی باز نمی شود، از بنفیکا رفت وبعد از یک سال مربیگری در اونیائو لئیریا به پورتو رفت.

تاسال 2004 درپورتو ماندو بعداز قهرمانی با پورتو درلیگ قهرمانان اروپا خبر رفتنش را تائید کرد.آقای خاص به چلسی رفت وتا سال 2007 درچلسی بود.همه چیز خوب پیش می رفت تااینکه مورینیو آورام گرانت را بعنوان یکی از مدیران چلسی استخدام کرد؛تصمیمی که مورینیو آن را نپسندید.جروبحث باتری همه چیز رابدتر کرد و درماه سپتامبر بود که مورینیو برکنارشد.از سال 2008 تا2010 آقای خاص دراینتر بود ودرآنجا احساس احترام نمی کرد. آقای خاص بعد از افتخارآفرینی بااینتر ،این تیم رادراوج ترک کرد وبه مادرید آمد.

اودرتمام تیمهایی که درآنها کار کرده افتخارآفرینی کرده وبدون جام آن تیم را ترک نکرد. آقای خاص با رئال هم درجام حذفی به قهرمانی رسیده. آیا این اولین و آخرین جام رئال با مورینیو خواهد بود؟

دیدار با پرس

آقای خاص بعد از بازی رئال مقابل اتلتیک با فلورنتینو پرس دیدار و صحبت کرد روز دوشنبه هم با مدیران باشگاه دیدارکرد. این طور به نظرمی رسد که مورینیو دراین دیدار، از تصمیمش برای رفتن گفته و اعلام کرده که هراتفاقی که درطول فصل بیفتد،با اتمام رقابتهای این فصل، ازمادرید خواهد رفت.گویا سوتهای انتقادی آقای خاص را خیلی ناراحت کرده واو به جای آنکه دربرنابئو احساس حمایت و آرامش کند و هواداران را به عنوان پشتوانه تیمش مقابل حریفان ببیند، هواداران حاضر درورزشگاه را به عنوان دشمن می بیند.

یکی دیگر از دلایل عصبانیت مورینیو، ناکامی اش درمهار خبرچینی به رسانه هاست.او این موضوع را«خیانتی بزرگ» به تیمش می بیند و موضوعی است که تا به امروز نتوانسته جلوی آن را بگیرد.

مشکل دیگر مورینیو،رسانه ها هستند، انتقادات مداوم رسانه است.او درفوریه سال2011 از تیرانتقادی رسانه ها که به سمت او نشانه رفته بودانتقاد کرده بود:« گواردیولا درخانه اش (درسرزمین مادری اش) است. او درباغی است که درا« زاده شده.همه ،همه چیزرا می دانند وگواردیولا کاملا از حمایت رسانه های اسپانیایی برخورداراست.»

با تمام این دردسرها ودل نگرانی هامورینیو تیمش را برای دیدار «نوکمپ» آماده می کند وباید ببینیم که آقای خاص می تواند این فشارها را سبک کرده و تاپایان فصل با هواداران رئال، کجدار و مریض تا کند یا خیر

2. 7 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

این سایت های خبری مثل گل هم معلوم نیست این خبر ها رو از کجاشون در میارن !!!
    یه روز میگن موینیو مشکلی نداره و به اینا اهمیت نمیده و کارشو میکنه
    روز بعدش میان همچین خبر های رو اعلام میکنن

واقعا مشخص نیست که باید به کدوم خبر اعتماد کرد !!!

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آنتیچ: مورینیو خوب با جنجالها دست و پنجه نرم می کند ولی فوتبال غایب است؛داور درلحظه خطای په په کجا بود؟

مورینیو به ندرت درمورد فوتبال حرف می زند و خیلی کم از شیوه مورد علاقه اش و برنامه هایش صحبت می کند

سایت گل- رادومیر آنتیچ، مربی سابق رئال مادرید در صحبتهایی اعلام کرده که مورینیو از تماشای درگیری تیمش با جنجال ها، خیلی راحت به نظر می رسد. این درحالی است که با توجه به رفتار اخیر په په و دو دستگی در رختکن رئال، فوتبال در تیم رئال دیده نمی شود

مربی سابق رئال در گفت و گو با « ماس اسپورتس » در کام رادیو گفت:« مورینیوبه ندرت از فوتبال و از سبکی که دوست دارد تیمش بازی کند و از برنامه هایش صحبت می کند. او همیشه درگیر جنجالهاست. به خوبی با این مسائل کنار می آید و در تیم او خبری از فوتبال نیست.»

این مربی صربستانی در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که اخیرا تیم رئال با مشکلات و جنجالهای داوری دست و پنجه نرم نمی کند، و این درحالی است که سال گذشته خود مورینیو انتقادات فراوانی ازعملکرد داوران داشت:« مورینیو از انتقاد از اشتباهات داوران دست کشیده و امسال ما از عملکرد داوران راضی هستیم.»

آنتیچ،در ادامه درمورد رفتار غیرورزشی په په در لگد کردن دست مسی گفت:« داور مسابقه شاید نمی خواست که به این صحنه توجه کند.این اولین باری نیست که چنین اتفاقی در فوتبال اسپانیا رخ می دهد. هرزمانی که بحث حسادتهایی مطرح می شود، چنین اشتباهات داوری ای رخ می دهد. همه درمورد په په صحبت می کنیم ولی داور درآن لحظه چه می کرد؟ چرا نمی خواست این صحنه را ببیند؟ »

5. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض سفر په په به بارسلونا با کاروان رئال مادرید

مورینیو 22 بازیکن را با کاروان تیمش به بارسلونا برد.

په په همراه با سایر بازیکنان رئال مادرید به بارسلونا سفر کرد. ژوزه مورینیو نام په په را در لیست 22 بازیکنی که همراه با اعضای کادر فنی این باشگاه به بارسلونا سفر می کنند قرار داد

این درحالی است که رئال مادرید امشب و در دیدار برگشت مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی اسپانیا، کوپا دل ری، مقابل بارسلونا قرار می گیرد و دیداررفت این دوتیم با برتری 1-2 بارسا به اتمام رسیده بود. مورینیو به جز دی ماریا و خدیرا تمام بازیکنانش را به صورت آماده در اختیار دارد

بازیکنانی که با کاروان رئال به بارسلونا سفر کردند عبارتند از

دروازه بانان: کاسیاس، آدان ، خسوس فرناندس (دروازه بان تیم پایه ای رئال)

مدافعان:راموس، مارسلو،واران، آلبیول ، په په، کوئنترائو، آربلوا و کاروالیو

بازیکنان میانی: لاسانا دیارا، ژابی آلونسو، اوزیل، کایه خون، شاهین، گرانرو، کاکا و آلتین تاپ

مهاجمان: کریستیانو رونالدو، ایگواین و بنزما

منبع:سایت گل

7. 2 کاربر از linkinpark20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام.
    حدودا 7 ساعت تا شروع بازی مونده و اینطور که بوش میاد مورینیو با جرعت فراوان میخواد په په رو در ترکیب اصلی و زوج ژابی قرار بده (این به ریکاوری په په بستگی داره) و اگر په په بازی کنه قطعا بازی پر برخوردی خواهد بود نه به خاطر نوع بازی په په بلکه به خاطر جو سنگین بازی با حضور په په....!
    نمیدونم چرا ولی من شدیدا به این بازی امیدوارم (شاید بیشتر از همیشه) و یک جوری رئال تو بازی ها مرگ زندگی در صورتی که شرایط خوب پیش بره به مراتب بهتر از بازی های لیگ میتونه نتیجه بگیره..! رئال رو باور کنید و امیدوار باشید...

9. 6 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

12 این هم از عکس های پیش از بازی بر و بچ رئالی

خوب دوستان دیگه کم کم داریم نزدیک میشیم به زمان موعود و همونطور که دوستمون گفت همه امیدواریم به بازی امشب چند تا عکس از برو بچ رئال گذاشتم که خدا رو شکر همه با روحیه هستن و په په رو ببینین که چه بگو بخندی راه انداخته.امیدوارم در پایان بازی هم با لبخند بازی رو ترک کنن.

11. 7 کاربر از linkinpark20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه michaelkp1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض رئال

من که میگم به احتمال زیاد بازی مساوی میشه اکثرا تو الکلاسیکوهایی که بازی برگشت بوده تو نیو کمپ مساوی شده مثل برگشت جام قهرمان فصل پیش متاسفانه رئال خیلی دیر به هوش میاد وقتی که کار خیلی سخته نمیدونم چرا مورینیو از اشتباهاتش درس نمیگیره شاید به خاطر غرورش باشه بردن بارسا اونم تو نیوکمپ با اختلاف دو گل خیلی سخته اونم با این روحیه و بازیکنان میانی و دفاعی ضعیف هر کی اونشب می نشست نگاه میکرد فکر کرد بارسا داره با دینامو زاگرب بازی میکنه 71% توپ دست حریف برای تیم رئال یعنی فاجعه عملا رئال خرس وسط شده بود از زمانی که گواردیولا مربی بارسا شده بارسا با اختلاف دوگل به هیچ تیمی نباخته مگه اینکه معجزه ای اتفاق بیفته فکر کنم مورینیو باید غول چراغ جادو احضار کنه خلاصه این جام که از دستمون رفته خدا کنه درس عبرت بشه برای جام قهرمانان از اون طرف بارسا تیمها رو درو میکنه و میاد جلو از این طرف رئال باز هم سناریو فصل پیش رخ میده بعد خدا میدونه باز هم وضعیت الان برامون پیش میاد باز هم کاسه چه کنم چه کنم دستمون میگیریم باز هم تو برنابئو میبازیم و باز هم همین آش و همین کاسه خدا کنه مورینیو از این همه اتفاقات درس بگیره وقتی میبینی دفاعت اینطوری با ارسالها از کناره ها و کرنرها هی داره گل میخوره خب یه فکری براش بکن همینطوری بیخیال نباش با دفاع بیشتر کار کن تا جلوی اینطور توپها رو بگیرن باز هم میگم امشب گل میخوریم دوباره از روی همین ارسالها و ضربات سر و اشتباهات مدافعان مورینیو هیچ وقت از اشتباهاتش درس عبرت نمیگیره

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بازی برگشت امشبه؟

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من که میگم به احتمال زیاد بازی مساوی میشه اکثرا تو الکلاسیکوهایی که بازی برگشت بوده تو نیو کمپ مساوی شده مثل برگشت جام قهرمان فصل پیش متاسفانه رئال خیلی دیر به هوش میاد وقتی که کار خیلی سخته نمیدونم چرا مورینیو از اشتباهاتش درس نمیگیره شاید به خاطر غرورش باشه بردن بارسا اونم تو نیوکمپ با اختلاف دو گل خیلی سخته اونم با این روحیه و بازیکنان میانی و دفاعی ضعیف هر کی اونشب می نشست نگاه میکرد فکر کرد بارسا داره با دینامو زاگرب بازی میکنه 71% توپ دست حریف برای تیم رئال یعنی فاجعه عملا رئال خرس وسط شده بود از زمانی که گواردیولا مربی بارسا شده بارسا با اختلاف دوگل به هیچ تیمی نباخته مگه اینکه معجزه ای اتفاق بیفته فکر کنم مورینیو باید غول چراغ جادو احضار کنه خلاصه این جام که از دستمون رفته خدا کنه درس عبرت بشه برای جام قهرمانان از اون طرف بارسا تیمها رو درو میکنه و میاد جلو از این طرف رئال باز هم سناریو فصل پیش رخ میده بعد خدا میدونه باز هم وضعیت الان برامون پیش میاد باز هم کاسه چه کنم چه کنم دستمون میگیریم باز هم تو برنابئو میبازیم و باز هم همین آش و همین کاسه خدا کنه مورینیو از این همه اتفاقات درس بگیره وقتی میبینی دفاعت اینطوری با ارسالها از کناره ها و کرنرها هی داره گل میخوره خب یه فکری براش بکن همینطوری بیخیال نباش با دفاع بیشتر کار کن تا جلوی اینطور توپها رو بگیرن باز هم میگم امشب گل میخوریم دوباره از روی همین ارسالها و ضربات سر و اشتباهات مدافعان مورینیو هیچ وقت از اشتباهاتش درس عبرت نمیگیره
    بارسلونای گواردیولا چند شکست 3-1 داشته. البته تو زمین حریف. تا جایی که یادمه. اینتر در لیگ قهرمانان، بتیس در کوپا دل ری و سویا در سوپر کاپ اسپانیا.

بازی های بالا همه رفتی بودن که برگشت داشتن یا برگشتی که کار در رفت تموم شده بوده. این بازی کمی شرایط دوم رو داره. اگه بازیکنان بارسا بخوان ساده بگیرن. بقول ویا حالا فقط می تونیم حذف شیم و جام رو از دست بدیم.

15. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

البته ۳ به ۲ هم بزنیم باز ما صعود میکنیم.
    درسته که به احتمال ۹۹ درصد میبازیم و حذف میشیم ولی چیزی از ارزش های مورینیو کم نمیشه!
    __پیش به سوی قهرمانی در لالیگا__

17. 3 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •