باید X بزنی که امواج بده تا توی رادار دشمن دیده نشی!
باید X بزنی که امواج بده تا توی رادار دشمن دیده نشی!
یه چند دقیقه بازی کردم هیچی که از داستان نفهمیدم کلی هم به مکالماتشون خندیدم! هی می رفتن بالا هی میومدن پایین.خیلی بی تربیت بودن.
تا یکی داستان رو می نویسه یه سوال بپرسم.
اون اولش بازی توی اراقه یا ایرانه؟ نوشته ها عربیه ولی فارسی حرف می زنن! بعد اون یارو اول بازی می گه ما توی اراق چی کار می کنیم مگه نباید تو ایران باشیم؟
پس تهران چی بود؟
دوست عزیز من کاری به سیاست و اینجور حرفا ندارم.
نمیدونم شاید شما سطح فرهنگی پایینی داری. ولی بهتره بقیه رو با خودتون جمع نبندی...
ایرانی ها هنوز جز با فرهنگترین مردم دنیا هستند.درسته ما تو بعضی مواقع هنوز ضعف داریم (تو رانندگی و ...وخیلی چیزهای الکی )ولی هنوز تو کشورمون غیرت و عفت و پاکی زندس.
چیزی که شاید تو خیلی از کشور های دیگه نیست و وجود هم نداشته.
پس بهتره به دیگر ایرانیا توهین نکنی و همه رو با خودتون یکی نکنی.
اینکه میگی باید اینقدر از این کارها بکنن که بفهمن ایران و ایرانی چه جایگاهی داره .به نظرت چی رو تونستن ثابت کنن؟؟ همین که میبینی ایرانیا رو که تو جنگ همیشه با ذکر نام ....و غیره ظاهر میشن رو اومدن بسیار بد دهن و بدبخت جلوه دادن معلومه که چه قدر صداقت دارن و دلیل برای نشان دادن جایگاه ایرانی.
همچنین بگم نه طرفدار نظام هستم و غیره که بگم به خاطر اون بازی نکردم .نه.من بازی رو به خاطر باگ های زیادی که داره پاک کردم.چون بعد چند مرحله یه باگی به وجود میومدو نمیشد مرحله رو رد کردش.سر همون دیگه خسته شدم ازش.
راستی فتح شدن این بازی و طی کردن پله های ترقی تو این بازی توسط شما هم تاثیری تو محبوبیت این بازی نداره![]()
Last edited by HOOSEIN 105; 30-10-2011 at 23:05.
به نظر من یه بازی بی سروته بود که فقط ما خودمون ایرانیا میفهمیم که قاطی پاتی بود
چیز خاصی هم نداشت ... اون یارو خارجیه که میشینه بازی میکنه چه میفهمه اینا چی هستن فکر میکنن کلا
همش ایرانی بودن...
اینقد درمورد داستان بازی بد نگین ، تو مایه های کال او دوتیه دیگه !
- اولش کردستان عراقه. درسته. چون فارسی زبان ها هم اونجا حضور داشتن...
- اون نیروی آمریکایی معتقد بود ریشه اینکه تو کردستان عراق داره حرکاتی و اقتشاشاتی انجام میشه رو باید تو ایران جستجو کرد نه تو عراق, قضیه هم از این قرار بود که واقعا نیروهایی آزادی و مقاومت از ایران کنترل میشن و دستور میگیرن. بنابراین جلوتر هم به تهران حمله میشه.
نه اصلا بی سروته نیس خیلی منطقی جلو میره ،حالا من تموم نکردم .....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by imi imi; 30-10-2011 at 22:30.
یعنی چی میرن بالا میان پایین
کلی بهش خندیدم
با این حرف کاملا موافقماون زمانی که تو 22 بهمن میری تو خیابون شعار مرگ بر آمریکا میدی پس به دایس هم باید حق بدی که یه سری مراحلش رو در کشوری بیاره که دشمنشه ...
روال بازی مثل Black Ops هست. ولی خب به نظرم نکته ی مثبتش گرافیک خیلی خوبه. البته یه کم هوش مصنوعی ضعیفه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)