تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 303 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201241291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستانی که D6960 دارند یه سوال

آیا میشه مثلا من وقتی آپگرید کردم و با تلویزیون اینترنت رفتم و برنامه و بازی دانلود کردم بعدش ازش یه نسخه BACKUP بگیرم و بزارم تو سایت تا اونایی که به اینترنت دسترسی ندارن هم از برنامه ها استفاده کنن؟
    دوست عزیز
    خیر این کار ممکن نیست چون تلویزیون این قابلیت را نداردشما فقط می توانید از ورودی تلویزیون برای فریمور و پخش فیلم و موسیقی و عکس استفاده کنید.
    در ضمن برای دیدن ساعت کار کرد باید منوی تان باز تر شود تلویزیون را روشن و با کنترول این کد را وارد کنید MUTE 1 1 9 OK -> "HotelMode" بعد در هتل مود آن را ON کنید و از گزینه clone tv to usb را OK کنید و ببیند که منو های زیاد باز شده است و آن وقت از SUBOPTION و یا SVC ساعت کار کرد پنلتان را ببینید وگرنه باید آن کنترول را بسازید
    Last edited by matinpour; 10-04-2013 at 12:00.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    خیر این کار ممکن نیست چون تلویزیون این قابلیت را نداردشما فقط می توانید از ورودی تلویزیون برای فریمور و پخش فیلم و موسیقی و عکس استفاده کنید.
    در ضمن برای دیدن ساعت کار کرد باید منوی تان باز تر شود تلویزیون را روشن و با کنترول این کد را وارد کنید MUTE 1 1 9 OK -> "HotelMode" بعد در هتل مود آن را ON کنید و از گزینه clone tv to usb را OK کنید و ببیند که منو های زیاد باز شده است و آن وقت از SUBOPTION و یا SVC ساعت کار کرد پنلتان را ببینید وگرنه باید آن کنترول را بسازید

بازهم سپاس و تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

جناب متین پور و دوستان عزیز

چطور میشه از ALLSHARE استفاده کرد؟

اتصال وای فای بنده هم با با دستگاه بلوری و ... برقرار نمیشه

نکته خاصی هست که در جریان نباشم؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

جناب متین پور و دوستان عزیز

چطور میشه از ALLSHARE استفاده کرد؟

اتصال وای فای بنده هم با با دستگاه بلوری و ... برقرار نمیشه

نکته خاصی هست که در جریان نباشم؟
    دوست عزیز
    این مطالبی را که برای شما می گذارم بدرستی مطالعه کنید . و اگر تنظیمات شبکه را بلد هستید و به درستی انجام دادید با این مطالب کارتان انجام می شود لازم به ذکر است که نرم افزار ALLSHARE را روی کامپیوتر تان حتما نسب کنید.
    AllShare Play
    اسمارت هاب← AllShare Play
    فایل های عکس، موسیقی و فیلم که روی دستگاه USB ،Mass Storage Class MSC کامپیوتر یا دستگاه DLNA برای مثال، تلفن موبایل قرار دارد را روی تلویزیون تماشا یا پخش کنید. برای تماشای محتوا بر روی دستگاه USB بایستی دستگاه را به درگاه USB در تلویزیون بزنید.اگر می خواهید از USB HDD استفاده کنید، توصیه می کنیم ازUSB HDD استفاده کنید که آداپتور برق دارد.برای پخش محتوایی که بر روی کامپیوتر یا تلفن همراه سازگار باDLNA قرار دارد، باید تلویزیون و کامپیوتررا به یک شبکه وصل کنید و نرم افزار شبکه AllShare را بر روی کامپیوتر دانلود کنید. به علامه، برای پخش محتوایی که بر روی دستگاه سازگار با DLNA قرا دارد،باید شبکه بی سیم داشته باشید.

دستگاه های پشتیبانی شده
    انواع خاصی از دوربین USB دیجیتال و وسایل صوتی ممكن است با این تلویزیون سازگار نباشند. AllShare Play فقط از دستگاه های USB Mass Storage Class MSC پشتیبانی میكند. MSC یك وسیله ترابری رده انبارش توده ای فقط به صورت انبوه است. نمونه های MSC شامل درايوهای انگشتی، خواننده های كارت فلاش وUSB HDD می باشد USB HUB پشتیبانی نمی شود دستگاه ها بایستی به طور مستقیم به درگاه USB تلویزیون وصل شوند.
    از هارددیسکهای بیش از 3 ترابایت پشتیبانی نمی شود.اگر بیش از 2 ابزارPTP وصل شده باشند، تنها می توانید از یكی از آنها در آن واحد استفاده كنید.اگر بيش از دو ابزار MSC وصل شده باشد، بعضی ازدستگاه ها ممكن است شناسايی نشوند.ممکن است از یك دستگاه USB که به نیروی زیادی نیاز دارد بیش از 500Ma یا V 5 پشتیبانی نشود.اگر تلویزیون در طول مدتی که در زمان حفاظت خودکار Œتنظیم شده ورودی نداشته باشد، محافظ صفحه اجرا خواهد شد. حالت صرفه جویی در نیرو ممکن است هنگامیکه آنها را به تلویزیون وصل می کنید برای برخی رانشگران دیسک سخت خارجی به طور خودکار شروع به کار کند.

اتصال به PC از طریق شبکه
    می توانید تصاویر، موسیقی و فیلم هایی كه در PC دارند را ازطریق اتصال شبكه با استفاده ازAllShare Playپخش كنید.برای مشاهده محتوای موجود درPC بایستی تلویزیون و PC را به LAN متصل کرده و نرم افزارAllSharePC را درPC دانلود و نصب کرده باشید.توصیه می کنیم که تلویزیون وPC را در زیر شبکه یکسان قرار دهید. آدرس IP حاوی چهار بخش بوده که با نقطه جدا می شوند (111.222.333.444) . اگرتلویزیون و PC در زیرشبکه یکسان هستند، 3 بخش اول آدرس IP تلویزیون و آدرس PC IP یکسان بوده (111.222.333) و فقط بخش آخر آدرس میزبان متفاوت خواهد بود.

برنامه فایروالPC را طوری تنظیم کنید که نرم افزار AllShare PC یک برنامه اجازه داده شده باشد.

5. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

با سلام خیلی مبی بخشید شما جواب من را به صورت واضح ندادید
    من یک ال ای دی مدل ua405500r دارم که از بانه گرفتم و نمیتونم گیرنده دیجیتالش را استفاده کنم . البته از منو مخفی فعالش کردم . تمام اون کارهایی که گفتین را انجام دادم ولی ائنطور که شنیدم دستگاه هایی که گارانتی نداره ، گیرنده دیجیتالی هم نداره یا اگه داره نمیشه استفاده کرد. و من میخواستم ببینم که آیا این می تواند درست باشد یا نه. آخه وقتی از بانه می گرفتم میگفت که داره. حالا هم می خواستم ببینم که اگه آپدیت یا آپگریدش کنم این مشکلم حل میشه یا نه و یا اگه آپدیتش کنم به مشکل دیگه ای برخورد نمی کنم. و اگه مشکلم حل میشه میخواستم خواهش کنم که آخرین آپدیتش را برام بدید. ممنون میشم و دستتون را می بوسم.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام خیلی مبی بخشید شما جواب من را به صورت واضح ندادید
    من یک ال ای دی مدل ua405500r دارم که از بانه گرفتم و نمیتونم گیرنده دیجیتالش را استفاده کنم . البته از منو مخفی فعالش کردم . تمام اون کارهایی که گفتین را انجام دادم ولی ائنطور که شنیدم دستگاه هایی که گارانتی نداره ، گیرنده دیجیتالی هم نداره یا اگه داره نمیشه استفاده کرد. و من میخواستم ببینم که آیا این می تواند درست باشد یا نه. آخه وقتی از بانه می گرفتم میگفت که داره. حالا هم می خواستم ببینم که اگه آپدیت یا آپگریدش کنم این مشکلم حل میشه یا نه و یا اگه آپدیتش کنم به مشکل دیگه ای برخورد نمی کنم. و اگه مشکلم حل میشه میخواستم خواهش کنم که آخرین آپدیتش را برام بدید. ممنون میشم و دستتون را می بوسم.
    دوست عزیز

همانطور که گفتم تلویزیون شما دیجیتال ندارد و با آبدیت هم صاحب دیجیتال نخواهید شد اینم سایت شما

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان ی سوال داشتم
    برنامه های tv رو وقتی میخوای ضبط کنی پیغام فرمت میده وقتی فرمت میکنی و برنامه ضبط میشه میخوام ببرم تو pc کپی کنم اونجا فلش رو نمیخونه و میگه فرمت کن ! از قرار معلوم تلویزیون فرمت خاصی میکنه فلش رو ! راهی هست بشه محتویات فلش رو رو pc ریخت؟
    مدل es8880
    هنوز هم آپدیت نکردم فرمور tv رو

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان ی سوال داشتم
    برنامه های tv رو وقتی میخوای ضبط کنی پیغام فرمت میده وقتی فرمت میکنی و برنامه ضبط میشه میخوام ببرم تو pc کپی کنم اونجا فلش رو نمیخونه و میگه فرمت کن ! از قرار معلوم تلویزیون فرمت خاصی میکنه فلش رو ! راهی هست بشه محتویات فلش رو رو pc ریخت؟
    مدل es8880
    هنوز هم آپدیت نکردم فرمور tv رو
    دوست عزیز

وقتی از تلویزیون فیلم یا برنامه ای را ضبط می کنید فقط در خود تلویزیون قابل پخش است چون فرمت آن فقط قابلیت پخش در تلویزیون سامسونک را دارد.و نه در کامپیوترو یا دستگاه پخش دیگر.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام من یه ال ای دی سامسونگ مدل ua40d5500ساخت مالزی دارم که وقتی مخوای روشن کنی روشن میشه امابعداز این که رفت رو avخاموش می شه میخواستم بدونم مشکلش چیه ممنون میشم جواب بدید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •