ممنونم از جوابتون ولی خودم فهمیدم بجای fine clothes و fine boots باید party clothes و party boots بپوشی
ممنونم از جوابتون ولی خودم فهمیدم بجای fine clothes و fine boots باید party clothes و party boots بپوشی
سلام .اقا من یه جایی گیر کردم .
رفتم افتادم تو یه گودالی یه کلید دستم بود بعدش ییهو در یه جای دیگه ظاهر شدم karkaih هم اونجا بود. کلید رو فعال کردم یه حوضچه ابی از زمین در اومد بعد یه یارویی اومد حرف زد بعد رفت حالا چکار کنم؟ تو نقشه هیچ علامت دیگه ای نیست . لطفا سریع بگید////![]()
اقایونه میج ! یه روش بگید که بشه conjuration رو سریع بالا برد لطفا !
سلام بچه ها
چند روز پیش خاصیت این مکان رو پیدا کردم گفتم شاید بیشترتون ندونید چیه به همین خاطر یک توضیح مختصر در موردش میدم :
Atronach Forge
تا حالا فکر کردید این وسایل تو بازی به چه دردی میخورند --> ( جارو ، کاغذ ، زغال ، جمجمه ، عاج ماموت و .... )
هیچ چیزی در بازی الکی ساخته نشده
شما با این وسایل میتونید آیتم های جدیدی بسازید
Atronach Forge جایی است که شما میتونید با ترکیب کردن چند آیتم ( مثل Alchemy ) وسایل جدید بسازید ( مثلا با جارو میشه Staff ساخت )
کسانی که کوئست های کالج رو رفته باشند اینجا رو به خاطر دارند ( زیر زمین کالج )
در اینجا شما میتونید آیتم هایی مثل Daedric Set , Spell Tombs , scrolls و ... رو بسازید
نحوه کار :
توی قسمت آتش یک جعبه وجود داره که باید مواد اولیه رو اونجا قرار بدید
بعدش باید دستگیره جلوی جعبه رو بچرخونید
حالا آیتم ساخته شده در وسط دایره summon میشه و میتونید برش دارید
برای بعضی آیتم ها شما نیاز به Sigil Stone دارید ، برای گرفتن این سنگ باید لول کلاس Conjuration رو به حداقل 90 برسونید و کوئست Conjuration Ritual Spell رو تموم کنید .
sigil Stone رو باید بالای جعبه توی اون جایگاهش قرار بدید .
این Atronach Forge Recipes ها هم الگوهایی برای ساختن آیتم ها در Atronach Forge است ( که ممکنه در بعضی جاها پیدا کرده باشید )
لیست تمامی Atronach Forge Recipes ها :
لیست بعضی از آیتم ها که در Atronach Forge میتونید بسازید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------------------------------------------------
راستی یک گلیچ هم داره :
وقتی که دستگیره رو چرخوندید سریع جعبه رو باز کنید و R رو بزنید تا همه آیتم ها رو برداره
Last edited by virus2009; 08-12-2011 at 17:11.
منم سه چهار تا از اینا رو گیر آورده بودم متاسفانه یکیشو فروختم ، جدیدا دقت کردم می بینیم تو لودینگ هایش یه صندلی پادشاهی هست که که روی دسته هاش از این ماسک هاست . می خواستم بدونم این ماسک ها ارزش آنلاک کردن دارن ؟یعنی وقتی کامل بشن قراره اتفاق خاصی بیفته
یک سوال این ماموریت های 4 گانه و 3 گانه vex و delvin چقدر طول میکشه چندتاس؟ من هی میرم هی ماموریت میده. میخوام ماموریت اخر رو برم. چیکار کنم؟
باید جمعاً 40 بشن تا اینو بگیری:
Under New Management
کی میره این همه راهوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووو![]()
یه چیزی یادم اومد و حوصله سرچ کردن نداشتم ببینم قبلا گفتن اینجا یا نه، دوستان شما از گلیچ های بازی که خبر دارید؟ همونایی که لول آپ مجانی بکنه و سریع speach رو ببره بالا و ایناپول بی نهابت رو هم میدونید که چیه گلیچش؟ البته واسه pc که چیت هست فکر کنم ولی برای کنسول که چیت وجود نداره بدرد میخوره
کسی درباره standing stone ها هم سوالی داشت در خدمتم
کلا شما مختصات در مپ بازی بدید من واستون همه چیزشو تا شعاع ۱ کیلومتری میگم
بازی رو جویدم تا تموم بشه و لول ۵۰ بشم!!
![]()
من تا 52 لول گرفتم هنوز نصف اصلی ها رو نرفتم کلا فقط فرعی میرم سرویس شدم :|
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)