تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 227 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    من بازی رو تموم کردم ولی
      محتوای مخفی: پایان 
    کاتالیست دو تا انتخاب بیشتر واسه من نداشت تخریب یا کنترل....
    ems شما کم بوده زیر 3000 برای همین فعال نشده.

2. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه E.K.H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تو آسمونا

پيش فرض

ems شما کم بوده زیر 3000 برای همین فعال نشده.
    نه این مال ems نیست مال منم همینطور بود با اینکه هم این چیزه که مال مولتی پلیره 100% بود هم ems م 6 هزار و خرده ای پاراگونمم تا آخر پر بود ولی بازم همون دو گزینه رو داشتم

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

5. 7 کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه soltan_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

من تو این بازی دقیقا بعد از زخمی شدن اشلی تو این قسمت گیر کردم

نمیدونم باید چیکار کنم

وقتی‌ اسکن می‌کنم اون نوار قرمز رنگ پر میشه و مثل اینکه تو مرحله شکست میخورم

کسی‌ می‌تونه کمک کنه؟

اصلا نمیدونم اینجا باید چیکار کنم

عکس رو هم ضمیمه کردم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by soltan_reza; 18-05-2012 at 09:10.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

من تو این بازی دقیقا بعد از زخمی شدن اشلی تو این قسمت گیر کردم

نمیدونم باید چیکار کنم

وقتی‌ اسکن می‌کنم اون نوار قرمز رنگ پر میشه و مثل اینکه تو مرحله شکست میخورم

کسی‌ می‌تونه کمک کنه؟

اصلا نمیدونم اینجا باید چیکار کنم

عکس رو هم ضمیمه کردم:

وقتی اسکن میکنی سعی کن کنار سیاره ها باشی تا اگه چیزی توشون بود پیدا کنی..به جز سیاره ها اگه تو کهکشانا اسکن کنی(بین هوای آزادشون) تو بعضی هاشون سوخت پیدامیکنی..تو یه سری از این کهکشانا وقتی چند بار اسکن میکنی اون نوار قرمز که پرمیشه چن تایی ریپیر بهت حمله میکنن که باید از دستشون در بری..مثلا از اون کهکشان سری خارج شی(بری به سمت همون نوار سبز رنگ ور کهکشان) (یا بری به سمت مس ریلی) . ..اگه چیزی توی اونکهکشان پیدا کردی و نتونستی به خاطر حمله ی اونا وایسی و گیرش بیاری و در رفتی باید برگردی توش و اونا بهت دوباره حمله میکنن و باید این روند در رفتن رو انجام بدی تا وقتی که که کهکشانو به طور100% اسکن کدره باشی و چیازی لازمو از اونجا به دست بیاری....(این در صد رو بعد از اسکن بالا سمت چپ همین عکسی گه گذاشتی مینوسیه..یا مثلا توی همین عکسی که گذاشتی جلوی decoris نوشته0% ینی هیچیز اون کهکشانو اسکن نکردی و به دست نیاوردی )اگرم نمیخواستی هی از دست اون رپیر ها در بری میتونی بعد از چند بار اسکن تو هر کهکشان وقتی اون سیاره هایی که توش چیز خاصی هست یا سوخت هارو به خاطر بسپاری و بعد از این که بهت حمله کردن یه دوباره اوومدی یه راست بری سراغ همون سیاره و جای سوخت و یه اسکن بزنی و بدش حله..
    وقتی خواستی یه سیاره ای رو که با اسکن کردن فهمیدی توش چیزیه رو هم اسکن کنی ..میری داخل اون و با رایت کلیک اسکن میکنی و میری به سمت اون علامتی که داخل دایره ی اسکنت هست و وقتی به مکانش برسی با یه نقطه ی سفید نشونش میده و روی اون کلیک میکنی و اون چیز مورد نظرو به دست میاریش..
    واسه پیدا کردن ماموریت ها هم تو همین گلکسی مپ که هستی بانوشته مشخص کرده که کجا باید بری..(مثلاتوهمین عکسی که گذاشتی اون ته نوشته cerberus lab ..باید بری سمته هموون منظومه decoris و توی اون سیاره ای که علامت زده..)

نمیدونم فهمیدی یا نه ..سعی کردم کامل بگم و با زبان سلیس ..خودم نفهمیدم چی گفتم... شخصا اعلام میکنم توضیح دادنم خیلی داغونه
    Last edited by Steps-Rap; 18-05-2012 at 15:36.

8. 4 کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه soltan_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

وقتی اسکن میکنی سعی کن کنار سیاره ها باشی تا اگه چیزی توشون بود پیدا کنی..به جز سیاره ها اگه تو کهکشانا اسکن کنی(بین هوای آزادشون) تو بعضی هاشون سوخت پیدامیکنی..تو یه سری از این کهکشانا وقتی چند بار اسکن میکنی اون نوار قرمز که پرمیشه چن تایی ریپیر بهت حمله میکنن که باید از دستشون در بری..مثلا از اون کهکشان سری خارج شی(بری به سمت همون نوار سبز رنگ ور کهکشان) (یا بری به سمت مس ریلی) . ..اگه چیزی توی اونکهکشان پیدا کردی و نتونستی به خاطر حمله ی اونا وایسی و گیرش بیاری و در رفتی باید برگردی توش و اونا بهت دوباره حمله میکنن و باید این روند در رفتن رو انجام بدی تا وقتی که که کهکشانو به طور100% اسکن کدره باشی و چیازی لازمو از اونجا به دست بیاری....(این در صد رو بعد از اسکن بالا سمت چپ همین عکسی گه گذاشتی مینوسیه..یا مثلا توی همین عکسی که گذاشتی جلوی decoris نوشته0% ینی هیچیز اون کهکشانو اسکن نکردی و به دست نیاوردی )اگرم نمیخواستی هی از دست اون رپیر ها در بری میتونی بعد از چند بار اسکن تو هر کهکشان وقتی اون سیاره هایی که توش چیز خاصی هست یا سوخت هارو به خاطر بسپاری و بعد از این که بهت حمله کردن یه دوباره اوومدی یه راست بری سراغ همون سیاره و جای سوخت و یه اسکن بزنی و بدش حله..
    وقتی خواستی یه سیاره ای رو که با اسکن کردن فهمیدی توش چیزیه رو هم اسکن کنی ..میری داخل اون و با رایت کلیک اسکن میکنی و میری به سمت اون علامتی که داخل دایره ی اسکنت هست و وقتی به مکانش برسی با یه نقطه ی سفید نشونش میده و روی اون کلیک میکنی و اون چیز مورد نظرو به دست میاریش..
    واسه پیدا کردن ماموریت ها هم تو همین گلکسی مپ که هستی بانوشته مشخص کرده که کجا باید بری..(مثلاتوهمین عکسی که گذاشتی اون ته نوشته cerberus lab ..باید بری سمته هموون منظومه decoris و توی اون سیاره ای که علامت زده..)

نمیدونم فهمیدی یا نه ..سعی کردم کامل بگم و با زبان سلیس ..خودم نفهمیدم چی گفتم... شخصا اعلام میکنم توضیح دادنم خیلی داغونه

ممنون، اتفاقا خیلی‌ کامل نوشتی و خوب متوجه شدم

خوب بعد از اینکه این کار‌ها رو انجام دادم چی‌ میشه؟

یعنی‌ تا کی باید ادامه بدم

راستی‌ من یه سیّاره پیدا کردم که گفت می‌تونم فرود بیام روش و من هم قبول کردم، بعد رفت اون قسمتی‌ که باید هم تیمی‌ام رو انتخاب کنم، ولی‌ هر کاری کردم انتخاب نمیکرد، و حتا گزینه کنسل هم نداشت، رسما همونجا گیر کرده بودم

در این مورد هم اگه میشه یه توضیحی بدید که اصلا باید فرود بیام یا نه؟

ممنون

10. این کاربر از soltan_reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

ممنون، اتفاقا خیلی‌ کامل نوشتی و خوب متوجه شدم

خوب بعد از اینکه این کار‌ها رو انجام دادم چی‌ میشه؟

یعنی‌ تا کی باید ادامه بدم

راستی‌ من یه سیّاره پیدا کردم که گفت می‌تونم فرود بیام روش و من هم قبول کردم، بعد رفت اون قسمتی‌ که باید هم تیمی‌ام رو انتخاب کنم، ولی‌ هر کاری کردم انتخاب نمیکرد، و حتا گزینه کنسل هم نداشت، رسما همونجا گیر کرده بودم

در این مورد هم اگه میشه یه توضیحی بدید که اصلا باید فرود بیام یا نه؟

ممنون

اسکن کردن سیاره و کهکشانارو تا آخر بازی باید ادامه بدی..همینطور که با مراحل بازی پیش بریکهکشانای جدید میان و باید همرو اسکن کنی تا بتونی بازی رو خوب تموم کنی.در واقع این کار به واراست و چیزای دیگت اضافه میکنه.
    ...
    این سیاره ها هم که باید توش فرود بیای و اینا جزو مراحل اصلیتن که همه رو باید انجام بدی..
    همیشه هم میتونی 2 تا هم تیمی واسه انجام مراحل انتخاب کنی...
    2 تا ازیاراتو انتخاب کن(2 بار رو هر کدومشون کیلیک کن) بعد اکسپت کن ..

12. 2 کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sheeablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Poker Table

پيش فرض

دوستان بعضی از این دیالوگ ها ( انتخاب ) رو نمیشه انتخاب کرد. به خاطره همین ems که دوستان میگن هست یا نحوه و کلاس بازی؟
    قبلا یک و دوئش رو داشتم اما به دلیله کمبوده فضا پاکش کردم عجب اشتباهی کردم حالا هم که دیگه گیر نمیاد:| نداشتن سیو از ورژن های قبلی تاثیرش زیاده؟
    چون یه پست توی چند صفحه ی در این باره قبل خوندم اما کامل نبود.
    ------
    نه این مال ems نیست مال منم همینطور بود با اینکه هم این چیزه که مال مولتی پلیره 100% بود هم ems م 6 هزار و خرده ای پاراگونمم تا آخر پر بود ولی بازم همون دو گزینه رو داشتم
    الان این ems دقیقا یعنی چی؟
    ------
    یه سوال دیگه
      محتوای مخفی: تالی 
    جایی که به اون Geth اجازه میدیم کد رو آپلود کنه و بعد تالی خودش رو پرت میکنه پایین در واقع اشتباه میکنیم یا نع؟

راستی من چرا اشلی رو نداشتم، جائی خوندم که یکی از هم تیمی هامه، مربوط به نسخه ی یک میشه؟ :(
    -----
    انصافا بازی دنیائیه برای خودش حیف که قبلیهاشو بازی نکردم، البته خیلی وقته که هیچ بازی ای نکردم
    Last edited by sheeablo; 24-05-2012 at 21:16.

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

واقعا ادینگش خیلی ناشیانه بود .....حیف ب این بازی حیف !

یکی از شاهکارای نسل جدید بود ...کاش اینجوری اند نمیشد ...

مطمئنم بایوور بازیش کامل بوده و این الکترانیک آرتز رید ب همه چی ....لقب بدترین کمپانی واقعا لیاقتشه !

منتظر دی ال سی !

15. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

واقعا سری مس افکت یه چیز خیلی خاص و منحصر به فردی هست و حس و حال خاصی داره. کسایی که از همون نسخه اول بازی کردن ارزش واقعی مس افکت رو درک میکنن
    اون زمانی که نسخه اول بازی منتشر شد تو ایران فقط یه عده کمی از این شاهکار خبر داشتن و بازیش کردن و خیلی ها بدون اینکه بدونن این بازی چه شاهکاری هست از کنارش گذشتن
    اما نسخه اول این بازی حتی از نسخه دومش هم بهتر بود. گرافیک نسخه اول بازی هنوز هم که هنوزه واقعا منحر به فرد و پولیش شده هست
    اگه نسخه های یک و دو رو بازی نکردید حتما برید همین الان دانلود کنید چون هم گیم پلی و هم گرافیک نسخه اول بازی انقدر قوی هست که
    هنوز هم که هنوزه جز یه بازی با گرافیک عالی به حساب بیاد گرافیک مس افکت 1 هنوز هم که هنوزه عالیه از نظر داستانی هم که مس افکت 1 واقعا شاهکار بود
    درکل من اگه بخوام به نسخه های این بازی نمره بدم اینجوری نمره میدم که

ME1 = 9.8
    ME2 = 9.5
    ME3 = 9.8
    Last edited by anti-military; 26-05-2012 at 16:45.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •