سلام! مزخرف؟! مشکل از سلیقته!
امتیازش هم تو سایت ها حداقل 9 هست!یعنی اکثرأ 10 دادن و فکر کنم که gamesspot 9.5 داده بود! البته این بازی مال 2-3 سال پیشه! همون که هنوز بازیش می کنی ، نشون دهنده ی عظمت این بازی هست!
![]()
سلام! مزخرف؟! مشکل از سلیقته!
امتیازش هم تو سایت ها حداقل 9 هست!یعنی اکثرأ 10 دادن و فکر کنم که gamesspot 9.5 داده بود! البته این بازی مال 2-3 سال پیشه! همون که هنوز بازیش می کنی ، نشون دهنده ی عظمت این بازی هست!
![]()
درست مي گي عزيز جون, سليقه ها متفاوته
منم بار اولم بود كه بازي مي كردم. خواستم بينم انقدر كرايسس كرايسس مي كنن چي هست.
منم تو گيم اسپات بهش 5 دادم![]()
آقا شما می شه به من بگید که یه بازی خوب باید چه چیزی داشته باشه؟
درسته سلیقه ها متفاوته ولی در مورد بازی های استثنایی سلیقه اهمیتی نداره شما از بازی خوشتون نیومده دلیلی نداره به بازی که در gamespot 9.5 گرفته بگید مزخرف. به نظر من این بازی از هیچ نظر مشکل نداشت. من خودم بازی call of duty رو دوست دارم. ولی هرگز call بپای کریسیس نمی رسه.
کرایسس یکی از زیباترین بازی های عمرم بود گرافیک این بازی و داستانش به حدی عالی است که بعد از اتمام بازی قادر به بازی کردن بازی دیگر نمیشوم بازی های دیگه مثل سگا به نظرم میرسند
122 درصد تایید میشه...آقا شما می شه به من بگید که یه بازی خوب باید چه چیزی داشته باشه؟
درسته سلیقه ها متفاوته ولی در مورد بازی های استثنایی سلیقه اهمیتی نداره شما از بازی خوشتون نیومده دلیلی نداره به بازی که در gamespot 9.5 گرفته بگید مزخرف. به نظر من این بازی از هیچ نظر مشکل نداشت. من خودم بازی call of duty رو دوست دارم. ولی هرگز call بپای کریسیس نمی رسه.
کرایسیس واقعا جزو برترین ها هستش...هم از نظر داستان و بیشتر از نظر گرافیک و ساخت بازی...
(تصیح شد)
Last edited by rezadevilmaycry; 01-11-2009 at 12:53.
این بازی تاپیک داره هر خبری بشه بچه ها توش میگذارند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من crysis warhead داستان جذاب تر و گرافیک بالاتری داره مخصوصا مرحله آخرش خیلی قشنگه
اینم تایید میشه اصلا بخوایم مقایسه بکنیم خیلی crysis warhead خیلی سرتره .از همه لحاظ خوش ساخت بوده و کامل..به نظر من crysis warhead داستان جذاب تر و گرافیک بالاتری داره مخصوصا مرحله آخرش خیلی قشنگه
معیارهای یه بازی فقط گرافیک نیست
به نظر من اول خلاقیت بازیه. یعنی داستان، طراحی، کارگردانی، موسیقی
گرافیک ینه های بعدیه! تازه تو بخش گرافیک باید دید موتور بازی چیه؟ چه سیستمی می خواد؟ مثلا کرایسس کارت گرافیک قدرتمند می خواد ولی ممکنه یه بازیی که گرافیکش از اون کم نداره با کارت های گرافیکی سطح پایینم کار کنه
من خودم بهترین علمی تخیلقی که بازی کردم سری بازی های Half-Life 2 بوده
مخلصیم![]()
سلام
من سيو بازيو از اونجايي كه پر از كريستال هست رو ميخوام
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)