مثلا به کدوم بازی با فاصله جواب می داد بگو ما که هر دوش رو داشتیم بدونیم
مثلا به کدوم بازی با فاصله جواب می داد بگو ما که هر دوش رو داشتیم بدونیم
همه چیزش از ایکس10 سرتره ! صداش 2 تا 3 برابر ایکس10 هست ! ال سی دیش بهتر از ایکس10 هست ! زاویه دید رو تست نکردم هنوز در اولین فرصت![]()
2 تا بازی مشترک روش بود تونستم تست کنم که 2تاشم تاچ و سرعت رو نشون میده . یکی angry birds و یکی هم furits ninja .
سلام
من 3ساله که یه k800 دارم بعد عمری می خوام آرک بخرم انقدر هم تاپیک خوندم و قیمت گرفتم که دارم هنگ می کنم
یه چند تا سوال دارم اگه جواب بدید ممنون میشم
1_از کجا بخرم؟ (تهران هستم)
2_با گارانتی اصلی یا نه؟
3_اگه گارانتی متفرقه بگیرم ممکنه وسایلشو عوض کنن؟
4_چند تا پک داره و هرکدوم چیا توش داره؟
5_قیمت؟
6_قضیه ی این روت چیه؟
7_اصلا" آرک بخرم یا نه ؟![]()
1- از علائدین طبقات 5 و 6 بخر
2- گارانتی که سلیقهای چون بگیر نگیر دارهگارنتی اصلی پارس کامتل با لیبل قرمز .
3- وسایلش باید ( رم 8 گیگ ، کابل usb ، شارژر ، کیف ، شارژر فندکی ، صفحه ضد خش ، کابل hdmi ) توش باشه اول با فروشنده طی کن که فول پک میخوای .
4- یک پک بیشتر نداره یک سرچی بکنی تو نت عکس جعبه اش رو بیبنی بد نیست .
5- قیمت فعلا درو ور 535 تا 520 میچرخه .
6- نییدونممربوط به رام و حک میشه اونو از استادای همنجا بپرسی میگن بهت
7- شک نکن گوشی تووپیه . خواستی طبقه اول علائدین غرفه هست میتونی بری کار کنی باهاش .![]()
دوست عزیز ممنون که جواب دادی یه جند تا مورد دیگه برام پیش اومد
1_منظورم از این که وسایلشو عوض کنن این بود که مثلا" باطری شو بردارن باطری تقلبی بزارن روش امکانش هست؟
2_من پک هایی که تو علائدین دیدم فقط هنزفری و شارژر و رم 8 داشتن
3_میتونی پلاک یه مغازه قابله اتمینان رو بهم بدی که دیگه علاف نشم ؟ همین امروز میخوام برم بگیرم
کسی نمیخواد یه عکس از شب با آرک بندازه ؟
یه عکس تو کوچه تاریک ؟
اینجا ایران و امکان هر چیزی وجود داره
فکر نکنم دیگه کسی از این کارا بکنه چون دیگه کل تولیدات ماله چینه این جریان ها ماله زمانی بود که گوشی ماله یک کشور اروپایی بود باطری چینی مینداختن روش .
من از پلاک 617 طبقه 6 قیمت گرفتم 530 پکش هم کامل بود. البته اگه صفحه ضد خش روش نبود یا کیف زیاد مهم نیست چون 2تاش هم زیاد کارای نداره . از طبقه اول برچسب ضد خش مات تهیه کن که قرت تاچت رو کم نمیکنه کثیف هم کمتر میشه .
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
کسی جواب درست در مورد OTG یا USB ON THE GO به من نداد لیکن خودم دست بکار شدم
یکی از ویژگی های نوین ARC S قابلیت USB On-The-Go است. بدین ترتیب این امکان این وجود دارد که وسایل جانبی یو اس بی دار (مانند فلش مموری) را به آن متصل کرد و دستگاه مانند host عمل می کند و تمامی محتویات وسیله ی یو اس بی دار را به شکل یک removable drive در داخل گوشی نمایش می دهد. تنها وسیله ی ارتباطی مورد نیاز یک سیم میکرو micro USB-to-USB adapter می باشد. بدین ترتیب با داشتن فلش مموری می توان به منبع نامتناهی موزیک و داده دسترسی داشت. یکی دیگر از قابلیت های این گوشی مجهز بودن به بروزر داخلی با ساپورت اجرای فلش می باشد. البته فعلا به طور رسمی بر روی ارک اس وجود دارد گویا بعد از آپدیت برروی ارک نیز فعال خواهد شد
![]()
سلام دوستان . من با گوشیم یه مشکلی پیدا کردم که ممنون میشم کمکم کنید. راستش من حدود 8 صفحه برنامه و بازی رو گوشیم ریختم که از 16 گیگ مموریم حدود 7 گیگش خالی مونده . راستش امروز که برنامه بازار رو رو گوشیم نصب کردم دیدم که بازیها بدون صدا اجرا میشه که هر کاری کردم صدا دار نشد و گوشی رو خاموش و روشن کردم که یهو دیدم کل برنامه هام پاک شده به جز 3 تا از برنامه هام . تو قسمت app manager رفتم که دیدم برنامه هام اونجا هست اما توی لیست منوی گوشیم نیست و هر بار که گوشی رو خاموش و روشن میکنم 3 تا برنامه رو نشون میده اما هر بار برنامه ها مختلفن . ممنون میشم اگه کسی بگه که چطوری این مشکل و حل کنم
راستی یه سوال دیگه . کسی میدونه چطور با اینترنت گوشی میشه از طریق کامپیور یا لپ تاپ به اینترنت وصل شد . برنامه Wirless Tether رو رو گوشیم نصب کردم اما کار نکرد و unable to start رو میزنه
با تشکر
Last edited by Nice Devil; 17-09-2011 at 16:17.
سلام
arc s توی gsmarena معرفی شده. سی پی یو 1.4 داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)