تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 1185 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201241291691 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

ادکلون های Play boy اصلا بویی هم دارند یا فقط به خاطر مارکشون معروف شده بودند یه زمانی؟

یه عطر فروشی دیدم رنگ های مختلفش رو یه گوشه تو قفسه گذاشته بود

خوش بو هستند که بگیرم.رنج قیمتیشون چه شکلیه
    اخه ضایع است ادم یهو بره به مرده بگه اون مارک رو بیار و بعد ببینه بوی چرند میده)

2. 3 کاربر از mohammadirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

ادکلون های Play boy اصلا بویی هم دارند یا فقط به خاطر مارکشون معروف شده بودند یه زمانی؟

اخه ضایع است ادم یهو بره به مرده بگه اون مارک رو بیار و بعد ببینه بوی چرند میده)
    من play/boy هالیوود ش رو تست کردم بوش خوب بود بوی ملایمی داره و تند نیست که اذیت کنه

یکم بمونه بوی یاس هم می ده، وگاس رو هم تست کردم که اصلا خوب نبود (سلیقه ای ست)

بقیه شو نمی دونم؛ دوست من مسئله اصلی این جور ادوکلن ها قیمتشون هست که همون جور

که گفتی به خاطر مارکش معلوم نیست چقدر می کشن روش... متاسفانه خیلی ها سوء استفاده

می کنن. تو سایت های خارجی سرچ کردم قیمتا پایین بوداز 10 تا 15 دلار که این جا حالا بگیم بخوان

هم گرون کنن نباید از 25 بیشتر بدن ولی تو سایت های ایرانی که سرچ کردم دیدم ستش رو 60

بعضی ها 75 تومن هم می دن ! فک کنم قیمتی که فروشنده به من گفت 44 بود (قضیه ماله تقریبا

1سال پیشه و احتمالا اونم دیمی یک قیمتی گفته بود؛ البته قیمتش دقیق یادم نیست ولی من به

خاطر همین که گرون گفت نخریدم)

حالا شما اگه رفتی تست کنی لطف کن قیمتی که اون بنده خدا می گفت رو هم این جا بگو ما هم

بیشتر مطلع شیم
    Last edited by aminjigar; 14-10-2011 at 17:36.

4. 3 کاربر از aminjigar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

بچه ها بین dunhil brown - chic - one d&g کدومو ترجیه میدین ؟ و اگه داشتین یه ریویو از این 3تا بدین ممنون میشم

6. این کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

امروز ادوکلن Art از شرکت parisvally رو تست کردم.
    به نظر چیز بدی نیومد بوی چوب می داد یه تندی خاصی
    هم توش بود . قیمتش هم 13.5 بود.
    اما بازم اولش بوش یه ذره زیاد تند بود ولی بازم قابل تحمل
    بود.
    دوستان نظری ندارن ؟
    امین جان بوش تو چه دسته ای قرار میگیره ؟
    ماندگاری و پخشش ؟

محمد جان همونجوری که امین جان گفتن چند مدل داره که بسته به سلیقه داره یه نوعش بود که گرم و شیرین بود که بد نبود در کل بو کنید اگه خوشتون نیومد خب نخرید
    این ادکلن هم حدود 12 سال پیش اومد که اون موقع به این رسم شهرت پیدا کرد که بزنی جنس مخالف بلهههه
    خلاصه من و یکی از دوستام پول گذاشتیم یادمه یا 4 تومن بود یا 6 اون موقع خریدیم , هیچ خاصیتی نداشت ولی کلی خندیدیم از داستانایی که با اسپریش داشتیم
    ادکلنش هم بستگی داره از کجا بگیرین ولی آخرین قیمتی که داشتم 12 تا 20 بود

8. 4 کاربر از pay_dollar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

امروز ادوکلن Art از شرکت parisvally رو تست کردم.
    به نظر چیز بدی نیومد بوی چوب می داد یه تندی خاصی
    هم توش بود . قیمتش هم 13.5 بود.
    اما بازم اولش بوش یه ذره زیاد تند بود ولی بازم قابل تحمل
    بود.
    دوستان نظری ندارن ؟
    آرت دو مدل داره.یکیش ملایم تره و خوشبو تر.شاید بشه گفت اونیکه ملایم تره از یه جهاتی شبیهه هوگو

هست.

من کربنش رو داشتم.آرت هم عموم میزد.هیچکدوم موندگاری ندارن ولی خب میشه گفت بوش مثله اجمل

نیست و بیشتر اروپایی میزنه تا عربی

من یه مدلش رو بو کردم بویه 212 س/ک/س/ی میداد.خوشم نیامد.ولی در حده 15 تومن هم نمیارزید.حالا خود

دانید.

10. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

[QUOTE=sAeEd_kHaAn;6545490]بچه ها بین dunhil brown - chic - one d&g کدومو ترجیه میدین ؟ و اگه داشتین یه ریویو از این 3تا بدین ممون

وان بوی گرم و و تلخ داره البته تلخی کم که اصلا زننده نیست طرفدار هم زیاد داره موندگاری 6 یا 7 ساعت به نظرم پخشی خوب دانهیل عشق 5سال پیش خودم بود عطر با بوی شرقی کمی حالت ادویه و چوبی که چوبی خیلی کم توش مشخصه البته دوام و پخشی خوبی نداره البته واسه من که اینطور بود بوش خوبه شیک رو نمیدونم تست نکردم تست

12. 3 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sagedmo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من خودم the one رو ترجیح میدم.دوستان من عاشق بوی L'home از ysl هستم.ولی شنیدم ماندگاریش کمه.کسی اطلاعی داره و این زمینه؟میخوام بخرم لطفا اگر کسی تست کرده بگه.

---------- Post added at 05:03 AM ---------- Previous post was at 05:01 AM ----------

یک پیشنهاد میدم البته نمیدونم اینجا جاش هست یا نه.برای خرید و فروش ادکلنهای استفاده شده توی همین تایپیک می شه گفتگو کرد؟ این خیلی امکان خوبیه.لطفا نظرتون رو در اینباره ینویسید.

14. 3 کاربر از sagedmo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjd323232's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران - اصفهان

پيش فرض

من دیشت از برندdsquerd2 یه ادکلن خریدم به نام he wood خیلی بوی توپی داره از دیشب که یه باز اسپری کردم تا الان مونده و حس خیلی خوبی بهم داده و وافعا توی روحیه ام تاثیر گذاشته فقط حیف که مدل rocky را نداشت تا ببینم کدومش بهتره ولی درنوع خودش عالی

راستی یه سوال دارم من 2هفته پیش bvlgari aqva خریدم آقا این عطر اصلا موندگاری نداره وقتی میزنی چند دقیقه که میگذره اصلا بویی احساس نمیکنی میخواستم ببینم این ادکلن اصله و اگه اصله همشون اینطوری یا نه --------------------ممنون

16. 3 کاربر از mjd323232 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من اکوا بولگاری رو دارم بوش عالیه قشنگ هم پخش میشه رو پوست من موندگاریشهم خیلی خوبه از کنار هر کسی هم میرم سوال میکنه. اکوا تقلبی داره موقع خرید دقت کنید تو همین تایپیک بحث شد البته دوام و پخشی به پوست هم بستگی داره

18. این کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

متاسفانه l homme و la nuit سن لوران بوی بسیار عالی اما موندگاری خیلی کمی دارن

20. 3 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •