تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 4105 اولاول ... 911411811871881891901911921931941952012412916911191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بچه ها الان میشه 6 ماه کسری بسیج رو گرفت و همزمان 8 ماه هم از طریق جبهه پدر کسری بگیریم یا در مجموع بیشتر از 9 ماه کسری نمیدن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

یعنی واقعا عصر حجری تر از این قانون نظام وظیفه وجود نداره .الان توی قرن 21 و سال 2011 کجای دنیا میان 18 ماه از بهترین سالهای یه جوون رو غصب می کنن و تازه به کسانی که به این قانون تن در نمیدن تهدید دستگیر شدن میزنن؟؟
    اومدن قانون نظام وظیفه رو درست کنن زدن چشم همه سربازا رو کور کردن.

هر چی اصلاحیه اش به ضرر سربازها بود تصویب شد و هر چی که به نفعشون بود رد شد !!!
    مثلا : افزایش سنوات غایب ها از 3 ماه به 6 ماه تصویب شد.
    نبخشیدن اضافه خدمت ها تصویب شد.
    کاهش کسری خدمت تصویب شدو...
    اما
    افزایش حقوق سربازها که یه چیز کاملا به حق بود رد شد !! می گن بار مالی برای دولت داره. چطور بار مالی روی کمر و مهره های سرباز داره چیزی نیست؟!!
    کاهش دوره سربازی رد شد !
    من خدا شاهده ماهانه 100 تومن هزینه رفت و آمدم به پادگان میشه. نه حق صبحانه دارم و نه سهمیه ناهار . ماهانه 38 تومن میدن که ازش پول بیمه و اینا هم کسر میشه ! چی برام می مونه واقعا ؟ الان هم وقت گرفتن استحقاق دوره دومم شده رفتم پیش انبار دار ، ایشون به من میگه نداریم برو بعدا بیا !!!!!!!
    خاک بر سر من که اومدم لباس سربازی بپوشم بشم زینت ! کشور ، شدم باعث تحقیر خودم.
    خدا شاهده صبح به صبح که میرم پادگان وقتی این دژبان ها مثل زندانی های محکوم به اعدام باهات برخورد میکنن و تا فیها خالدونت رو می گردن مبادا چیزی با خودت ببری تو از هر چی سربازی و لباس سربازی و باعث بانی سربازیه متنفر میشم.

3. 7 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

بله ! دستشون درد نکنه !! تویه این مملکت بهتر شدن معنایی نداره !! فقط و فقط خودشون رو ، جیب خودشون رو ، نفع خودشون رو می بینن !

اینطور که معلومه من هم باید 10 ماهی برم خدمت ! یه کور سوء امیدی واسه درصد جانبازی پدر می مونه که اونم با این وضع و اوضاع بعید می دونم به جایی برسه !
    دستشون درد نکنه !!

5. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

فقط و فقط بايد تأسف خورد به حال اونايي كه نشستن اون بالا بالاها و در مورد دو سال از بهترين سال هاي اين همه جوون تصميم ميگيرن.
    بدبخت ماهايي كه تو اين مملكت زندگي ميكنيم و وقتي ميريم سربازي فقط و فقط ادعاشون اينه كه سرباز زينت كشور هستش!
    ولي چيزي كه مي بينيم در عمل هر چي بدبختي و حمالي و بيچارگيه واسه سربازه.
    جالبه واسه آماده باش ِ عيد يكي از دوستام افتاد پليس راه شهر ِ بغليمون كه 180 كيلومتر فاصله ش بود و خودش با جيب خودش
    پول كرايه ماشينش ( رفت و برگشت) رو داد و همين طور خرجي 9 روزي كه اونجا بود رو هم خودش ميداد. بري واسشون خدمت
    يا بهتر بگم حمالي كني اونوقت با جيب ِ‌خودتم همه ي خرجها رو بدي.
    اينم از اصلاح ِ قانون هاشون. نشستن با احساسات ماها بازي ميكنن. بچه هاي خودشون هر طوري شده با پارتي بازي يا
    معاف ميشن و يا بهترين جا ميفتن اونوقت يه مشت جوون ِ بدبخت بايد بازيچه ي دست اينا بشن.
    به اميد روزي كه سربازي و خدمت وظيفه ي عمومي بر چيده بشه از اين كشور و هيچ جووني استرس ناشي از اون رو تجربه نكنه.

7. این کاربر از ghasem2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

منم باید حداکثر 3-4 ماه میرفتم خدمت که با این اصلاحات جدید شدش یک سال . ولی خیلی غصه نمیخورم یعنی حال و حوصله غصه خوردن ندارم . اینم که بعضی دوستان میگن فرزندای خود اینا بهترین جاها میافتن یه اشتباهه چون خدمت براشون معنی نداره . خدمت براشون یه دغدغه پیش پا افتاده ایه که هزینه اش حداکثر یه تلفن . جاهای خوب افتادن و پارتی بازی و امریه گرفتن و این تیپ شعبده بازی ها برای افراد خیلی خیلی دون پایه تر مثل مسئولین ارگانا و سازمانای متعددیه که تو همه جای کشور پراکندن مثل استانداری ها یا .....

ولی دو تا نکته اینجا وجود داره اول اینکه، اینو باید به عنوان یه واقعیت قبول کنیم و باهاش کنار بیایم نه تنها توی مسئله ای مثل سربازی بلکه توی صدها اتفاق دیگه که تو آینده ، تو جامعه میبینیم و دوست نداریم ببینیم حالا هر اسمی هر کسی دوست داره میتونه روش بزاره مثل ناعدالتی ، تبعیض ، حق خوری ، خلاصه هرچی ولی یه واقعیته. باید اهمیت نداد چون اهمیت دادن مستلزم غضه خوردن و روزا که گذشت بعدش افسوس خوردن گذشته .

دوم اینکه هزاران هزار آدم وجود دارن که وضعیتشون به مراتب بدتر از ماست و اگه از نزدیک به زندگیشون نگاه کنی شایستگی بیشتری از خیلی از کسایی دارن که معاف شدن و از ماهایی که چندماهی کسری گرفتیم .

بقول خیام "از دی که گذشت هیچ ازو یاد مکن،فردا که نیامده ست فریاد مکن،برنامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مکن"

این روزام میگذره ، این آدمام میرن ، این دنیام عوض میشه . حالا فردا نه 20 سال دیگه، 20 سال دیگه نه 50 سال دیگه

9. 5 کاربر از deadman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

خیلی بهتر شد واسه اونایی که مثل من هیچ چیزی برای کسری ندارنئ
    همه اونایی که رفتن سربازی میدونند که دیدن کسایی که واسه بسیج دیرتر میانو زودتر میرن چقدر رو اعصابه

11. 2 کاربر از mabrehdari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به حال من که هیچ تفاوت خاصی نکرد، کماکان همون 16 ماه خدمت رو شاخشه!

ولی دو تا نکته اینجا وجود داره اول اینکه، اینو باید به عنوان یه واقعیت قبول کنیم و باهاش کنار بیایم نه تنها توی مسئله ای مثل سربازی بلکه توی صدها اتفاق دیگه که تو آینده ، تو جامعه میبینیم و دوست نداریم ببینیم حالا هر اسمی هر کسی دوست داره میتونه روش بزاره مثل ناعدالتی ، تبعیض ، حق خوری ، خلاصه هرچی ولی یه واقعیته. باید اهمیت نداد چون اهمیت دادن مستلزم غضه خوردن و روزا که گذشت بعدش افسوس خوردن گذشته .

دوم اینکه هزاران هزار آدم وجود دارن که وضعیتشون به مراتب بدتر از ماست و اگه از نزدیک به زندگیشون نگاه کنی شایستگی بیشتری از خیلی از کسایی دارن که معاف شدن و از ماهایی که چندماهی کسری گرفتیم .
    آفرین! واقعاً همین طوره.

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

به اميد روزي كه سربازي و خدمت وظيفه ي عمومي بر چيده بشه از اين كشور و هيچ جووني استرس ناشي از اون رو تجربه نكنه.
    یواش یواش دارم به این نتیجه می رسم که واسه بالاتر از این باید دعا کنم ... !

زندگی هر کسی یه طوری رغم می خوره ! شما که کسری نداری یه طور دیگه برنامه ریزی می کنی منی که کسری دارم یه طور دیگه ! اما اینا رو اگه مگی جمع کنی می رسی به مدتی زمانی که از عمرت باید تلف کنی ! ( یا هر اسم دیگه ای که روش می ذاری ) میگم تلف ، چون واقعا سربازی تویه این دوره زمونه چه ارزشی داره ؟! همه ما از گوشه و کنار شنیدیم چی به چی هست ! چه سودی ؟ چه بهره ای ؟ چه فایده ای ؟اسمش رو گذاشتن مرد شدن ! خدمت مقدس ! چه قداستی با این همه فساد ؟!
    از گذشتن می گذره ، به هر سختی یا آسونی اما دیگه بر نمی گرده ! اونم چی ! بهترین دوران زندگیتون !
    شاید واسه یکی که در جریان باد زندگی می کنه 1-2-3 سال سربازی هیچ فرقی به حالش نکنه ! حتی بعضی ها واسه خودشون تویه سربازی کاسبی راه می ندازن ( کافیه استعدادش رو داشته باشی و بیوفتی یه پلیس راه درست و حسابی !! ) اما کسی که بیشتر واسه عمر و وقت و ... ارزش قایل باشه بیشتر به عمق فاجعه پی می بره ! ندونستن خیلی بهتره ... !

به امید اینکه استرس و مشکل سربازی همه دوستان به نحوی ( با رفتن یا نرفتنش ) حل بشه .

14. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali1834's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

سلام دوستان
    میشه در مورد گواهی یگانه مراقب بودن مشمول یک سری توضیح بدین من که یک برادر در یک شهر دیگر دارم و تنها مراقب پدر ومادر بالای 60 سال خود میباشم می توانم استفاده کنم(البته چند خواهر دارم که در همین شهر ازدواج کرده اند)
    با تشکر
    Last edited by ali1834; 19-04-2011 at 22:31.

آخر فروم باز m.s.f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

منم 15 ماه کسری داشتم الان شد 9 ماه !!!
    توو این مملکت برنامه ریزی برای آینده بی معنیه ... یه عده آدم (!) نشستن دارن در مورد آینده ی هزاران نفر تصمیم میگیرن ... تصمیم که نه دارن بازی میکنن
    یکی نیست یگه آقا اون موقع که من دفترچه گرفتم و پست کردم، نشستم حساب کردم، برنامه ریزی کردم که مثلا 6 ماه دیگه سربازی تموم میشه میرم و مثلا اینکارو میکنم . حالا شما اومدی با این قانونت برنامه های زندگی هزاران نفرو خراب کردی.
    بعضی از دوستان میان میگن اصلا نباید این کسریها و ... باشه و از اولش نباید میبود، من میگم درسته اگه از اول نبود منم زندگیمو طبق همون میچیدم نه اینکه هر کی جنبید سودشو ببره هر کی نه ... ملت که مسخره نیستن هی قانون و عوض کنید.

17. 2 کاربر از m.s.f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 27 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 27 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •