تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 416 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201241291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آدبايور تستهاي پزشكي را با موفقيت پشت سر گذاشت

ادبایور امروز به بیمارستان سانیتاس امد و تحت تستهای مختلف پزشکی قرار گرفت از جمله تست خون ، MRI و اشعه ایکس .

دكتر دايز پزشك باشگاه در خصوص وضعيت آدبايور گفت:

"ما همه تستهاي پزشكي را روي آدبايور انجام داديم .او در سلامتي كامل به سر ميبرد و هيچ مشكلي وجود ندارد"

"وضعیت او به گونه ایست که گویا از قبل در کنار تیم تمرین کرده است و از همین الان می تواند در اختیار سرمربی تیم قرار بگیرد زیرا از نظر فیزیکی در شرایط ایده الی قرار دارد .او از لحاظ فيزيكي در وضعيت بسيار خوبي قراردارد و كاملا آماده است و بزودري به تيم ملحق خواهد شد "

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تاريخ و ساعت بازي رئال مادريد و سوسيه داد در هفته 22 اعلام شد

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

هفته 22 لاليگا نيز اعلام شد و بر اساس آن شاگردان ژوزه مورينيو يكشنبه 6 فوريه (17 بهمن) ساعت 19 به وقت محلي (9.30 شب به وقت ايران )در ورزشگاه سانتياگو برنابئو ميزبان رئال سوسيه داد خواهند بود

برنامه هفته 22 لاليگا(شنبه و يكشنبه 16-17 بهمن )

کد:
    آدبايور پنج شنبه 27 ژانويه معرفي ميشود

باشگاه رئال مادريد پنج شنبه (فردا )27 ژانويه ساعت 13 به وقت محلي(3.30 بعداظهر به وقت ايران)در سالن كنفرانس سانتياگو برنابئو رسما معرفي ميشود

کد:
    كاسياس: "اين نتيجه براي ما بسيار خوب بود"

پس از برد 1-0 رئال مقابل سويا در دور رفت نيمه نهايي جام حذفي كاسياس و آلبيول در خصوص اين بازي با خبرنگارن به مصاحبه پرداختند

كاسياس:

"نتيجه بسيار خوبي براي ما بود .ما توانستيم گل بزنيم و گلي هم نخوريم .ما بازي را كنترل كرديم و سويا ما را به زحمت نينداخته بود "

"ما در بازي برگشت هم كار دشواري خواهيم داشت چون كه آنها تيم بسيار خوبي هستند و مهاجمان خطرناكي دارند "

"براي ما پيروزي در هر بازي مهمترين چيز است .ما حالا بايد به لاليگا تمكز داشته باشيم و بازي هفته بعد مقابل اوساسونا كه دشوار خواهد بود و بازي برگشت با سويا نيز بعد از آن خواهد بود"

""يك خرابكار آن بطري را پرت كرد و نبايد آن را به حساب هواداران فوق العاده سويا نوشت كه فقط براي كمك به تيمشان آمده بودند . اين كار يك احمق بود كه براي هواداران سويا مشكل درست كرد و داور هم صحنه را ديده بود و گزارش خواهد كرد"

آلبيول:

"گلي كه زديم باعث شد بازي سريع تر دنبال شود "توپ را از روي خط به بيرون دروازه فرستادم .به اعتقاد من توپ وارد نشد .همه اين اتفاقات خيلي سريع بود برايم قابل درك است كه براي داور و كمكش ، مشكوك باشد .من واقا فكر ميكنم توپ از خط خارج نشد"

"از پيروزي بدست آمده بسيار خوشحال هستم و اولين مرحله برايمان بسيار مهم بود اما هنوز 90 دقيقه در برنابئو باقي مانده است و سويا حريف دشواري است .ما امشب لذت برديم و ما صعود احتمالي به فينال فكر ميكنيم"

"بنزما گل مهمي به ثمر رساند و شايستگي خود را نشان داد .كريم مهاجم بزرگي براي تيم محسوب ميشود"

کد:
    صحبتهاي راموس و كارواليو در خصوص برد مقابل سويا

پس از برد رئال مقابل سويا راموس و كارواليو درباره اين مسابقه با خبرنگاران به مصاحبه پرداختند

راموس:

"ما در يك بازي سخت توانستيم پيروزي مهمي را بدست بياوريم .ما سخت تمركز كرديم و بازي را در كنترل خود داشتيم .سويا تلاش كرد تا دروازه مان را تهديد كند ولي ما با مديريت اجازه اين كار را به آنان نداده بوديم"

"ما نتيجه خوبي بدست آورديم ولي هنوز پيروزيمان قطعي نشده است .ما هنوز بايد در برنابئو بازي برگشت را انجام دهيم چون سويا تيم سخت كوش و قدرتمندي است و بايد حواسمان به خوبي جمع باشد"

"گلزني بزنما باعث تعجب ما نشد چون همه ما ميدانيم كه او بازيكن بسيار بزرگي است .كريم بازيكن باكيفيتي است و اميدواريم به روند گلزني هايش ادامه دهد و به پيروزي هاي بيشتر تيم كمك زيادي كند"

كارواليو:

"ما بازي خوبي ارائه داده ايم و پيروز شديم .و اين برايمان بسيار مهم بود خصوصا بازي خارج از خانه"

"ما ميخواهيم به فينال برويم ولي بايد منتظر بمانيم هنوز 1 بازي در ورزشگاه خانگي ما باقي مانده است .ما بايد در بازي برگشت نيز پيروز شويم تا صعود كنيم"

"اتفاقات بسيار سريع رخ ميداد و واقا نميدانم آن توپ از خط عبور كرد يا نه .بازي يكشنبه با اوسوسونا در ليگ بسيار دشوار خواهد بود ولي ما براي پيروزي در هر بازي كاملا آماده هستيم"

کد:

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سویا صفر – رئال مادرید 1: بنزما باز هم گل زد

رئال به این ترتیب به احتمال بسیار به دیدار نهایی راه می‌یابد.

سایت گل – گل انفرادی و عالی کریم بنزما رئال مادرید را به پیروزی باارزشی در خانه سویا در مرحله رفت نیمه‌نهایی جام حذفی اسپانیا رساند. هرچند طرفداران سویا جوی بسیار سنگین علیه تیم ژوزه مورینیو به وجود آورده بودند، اما رئال به این برد دست یافت.

این مهاجم سابق لیون تکنیکی دیدنی به نمایش گذاشت و پس از رد و بدل کردن پاس با مسعود اوزیل، با سرعتی عالی دو مدافع را پشت سر گذاشت و دروازه حریف را گشود. این گل در دقیقه 17 به ثمر رسید و بنزما با زدن آن نشان داد قصد دارد با امانوئل آدبایور، مهاجم جدید رئال رقابت کند.

به این ترتیب رئال کار نسبتا آسانی در خانه خود در بازی برگشت در هفته آینده پیش رو دارد.

البته ضربه لوییس فابیانو در نیمه اول هم جنجال‌ساز شد. این ضربه را رائول آلبیول برگرداند، اما تصاویر آهسته نشان می‌داد توپ از خط دروازه رد شده است.

پس از پایان دیدار، یک بطری از میان تماشاگران سویا به ایکر کاسیاس برخورد کرد. این می‌تواند باعث جریمه سویا شود.

کد:
    2011/1/27

بارسلونا 5 – المریا صفر: بارسا در یک‌قدمی فینال

بارسا توانست المریا را برای دومین بار در این فصل با گل‌های فراوان ببرد.

سایت گل – بارسلونا را باید فینالیست جام حذفی دانست. آنها پیروزی آسانی مقابل المریا در دیدار رفت به دست آوردند، هرچند که نتوانستند به برد خیره‌کننده هشت بر صفر در لالیگا مقابل این تیم برسند.

لیونل مسی در دقیقه 10 پس از پشت سر گذاشتن چند بازیکن، با ضربه‌ای آرام و کمی بی‌دقت که به استبان برخورد کرد گل زد.

چند ثانیه بعد چابی از خط میانی حریف گذشت و به پیش تاخت و در زمانی مناسب توپ را به داوید ویا در سمت چپ داد. او هم پس از جا گذاشتن میشل ماسیدو گل دوم را زد. استبان، دروازه‌بان المریا توانست اثر کوچکی روی توپ بگذارد.

مسی در دقیقه 16 گل دوم خود را زد. این بار آندرس اینیستا روی ضدحمله‌ای برق‌آسا توپ را به مسی سپرد و او هم آن را به گوشه دروازه حریف زد. این صدمین گل بارسا در این فصل بود.

مردان پپ گواردیولا در دقیقه 31 به گل چهارم رسیدند. چابی سانتری بلند به درون محوطه جریمه انجام داد و پدرو با ضربه سری قدرتمندانه توپ را به گوشه بالای دروازه استبان فرستاد.

در دقیقه 89 بازی پنج بر صفر شد. پاس عالی مسی با فرار فوق‌العاده سیدو کیتا همراه شد و او با اولین ضربه‌ای که در این صحنه به توپ زد گل‌زنی کرد.

کد:
    2011/1/27

پی نوشت: مارکا به چه کلماتی افتاده. حجم کامل توپ!

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پی نوشت: مارکا به چه کلماتی افتاده. حجم کامل توپ!
    نکنه شما از جرم استفاده میکنید

فعلا لذت قرعه ی سادتون رو بخورین...

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

هواداران سویا مورینیو را داخل تابوت فرستادند
    بازی رفت مرحله نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا بین تیمهای رئال مادرید وسویا با حاشیه هایی همراه بود .

پیش ازبازی مسئولان سویا خواهان افزایش تدابیر امنیتی برای عدم مداخله مسئولان رئال در کار داوری شده بودند . آنها معتقد بودند در بازی دو تیم در لالیگا صحبتهای خورخه والدانو با داوردر بین دو نیمه سبب شد تا داور پنالتی را به اشتباه در نیمه دوم اعلام کند.

پس از اتمام بازی که روی گل نیمه اول کریم بنزما با نتیجه یک بر صفر به سود رئال به پایان رسید ، هواداران سویا با بطری های خالی آب از ایکر کاسیاس پذیرایی کردند و یکی از بطری ها به پشت سر او برخورد کرد . آنها درضمن بنر بزرگی در ورزشگاه آماده کرده بودند که چهره مورینیو را در تابوت نشان می داد و کنار آن نوشته بود :بالاخره در سن مارتین نوبت او هم می رسد. مورینیو از حضوردرکنفرانس خبری پیش از بازی خودداری کرده بود .

رویترز /26 ژانویه

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آلبیول: توپ از خط رد نشده بود

البته تصاویر تلویزیونی خلاف ادعای آلبیول را نشان می دهند.

سایت گل - رائول آلبيول با دفع توپ فابيانو در دقايق پاياني نيمه اول، يك گل را براي رئال مادريد خريد تا نقش مهمي در برد رئال مادريد داشته باشد.

به گزارش مرجع خبری رئال آلبيول در مورد آن صحنه گفت: "توپ را از روي خط به بيرون دروازه فرستادم. از ديد من توپ وارد نشد اما صحنه ي پر سرعتي بود و برايم قابل درك است كه براي داور و كمكش، مشكوك باشد. توپ وارد نشد، خط را ديدم و توپ را رد كردم. همچنين توپ به هيچ وجه به دستم نخورد."

او همچنان گفت كه جو استاديوم فوق العاده بوده است، مگر در آخر بازي كه به سر كاسياس شيئي پرتاب شد: "اگر صحنه آخر را كنار بگذاريم، جو بازي بسيار خوب بود و از آن لذت برديم. در بازي آن كليپ را فراموش كرده بوديم و فقط به رسيدن به فينال فكر مي كرديم."

کد:
    2011/1/27

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

گزارش تصویری: صحنه ای که در دیدار سویا-رئال جنجال آفرین شد

سایت گل- در جریان دیدار دو تیم سویا و رئال مادرید،و در وقتهای تلف شده بازی، لوئیس فابیانو ضربه ای را روانه دروازه رئال کرد که رائول آلبیول، ستاره جوان رئال توپ را با پایش در حالت باورنکردنی ای مهار کرد. حالا بحث مطرح شده این است که آیا توپ وارد دروازه شده بوده یا نه..آیا به نظر شما این گل باید پذیرفته می شود و دیدار رفت مرحله نیمه نهایی سویا- رئال با تساوی 1-1 دو تیم به پایان می رسید یا نه؟

این ماجرا جنجال رسانه ای فراوانی را به همراه داشته و روزنامه مارکا، نظرسنجی اینترنتی امروش را به این ماجرا اختصاص داده

60 درصد کاربران شرکت کننده در این نظرسنجی ، یعنی حدود 58 هزار نفر معتقدند که بله، شوت لوئیس فابیانو گل بوده و عملا سویا یک گل به ثمر رسانده و 40 درصد یعنی 37 هزار نفر معتقدند که آلبیول بیرون از خط دروازه توپ را مهار کرده

ما از شما دعوت می کنیم تا با تماشای تصاویر زیر در این رابطه قضاوت کرده و نظرتان را با ما در میان بگذارید

1

2

3

4

5

6

7

کد:
    Last edited by Ezel; 27-01-2011 at 14:17.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بالدانو:من از تيم دورتر مي شوم تا راحت تر كارشان را بكنند

سایت گل - خورخه بالدانو پس از بازي با سويا در مورد خريد آدبايور و همچنين رابطه اش با مورينيو صحبت كرد .

به گزارش مرجع خبري رئال مادريد او گفت :"من از تيم دورتر مي شوم تا راحت تر كارشان را بكنند، حالا مربي تواند كه آزادانه كارش را انجام ددهد و من دوست ندارم كه مادريديستاها ناراحت باشند . مورينيو گفت كه با فلورنتينو راحت تر صحبت مي كند و فكر مي كنم كه اين چيزي است كه به خود او ارتباط دارد . حالا همه ما آن را پذيرفته ايم و وضعيت سفيد است . قرار شد كه مربي استقلال بيشتري داشته باشد تا راحت تر باشد و تيم بهتر عمل كند . با وجود اين همه دشمن ، بهتر بود كه اختلاف درون باشگاهي نداشته باشيم و همه با هم انرژي خود را صرف يك هدف كنيم ."

بالدانو گفت‌:"بعد از مصدوميت ايگوائين ، هدفمان خريد مهاجم بود . درست است كه آرام آرام اين كار انجام شد اما سعي كرديم كه مهاجم مورد علاقه مربي را بخريم . مهم اين است كه ديگر به اين قضيه دامن نزديم و ببينيم حالا كه مربي قرار است راحت باشد ، چه مي كند ."

او درباره صحنه بحث انگیز داوری بازی سویا می گوید "معلوم نبود كه گل فابيانو گل بوده است يا نه ، نمي شد تشخيص دقيقي داد و گل بودن آن صحنه در هاله اي از ابهام است . اما به هر حال ما شانس هاي زيادي براي گلزني داشتيم و نتيجه عادلانه بود . يك بازي بسيار سخت بود ، ما ياد گرفتيم كه چگونه بايد برد را حفظ كنيم ،هنوز اتفاقي نيفتاده بايد آرام باشيم و به بازي برگشت در مقابل هواداران فكر كنيم . "

کد:
    پی نوشت : بهترین کاری که بالدانو میتونست انجام بده .

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

من یه سوال برام پیش اومده؟!
    این کریم مگه مهاجم نوک تیم نیست؟!
    پس چرا همه جا هست جز نوک حمله؟!: دی
    البته بعضی مواقع میره نوک حمله اما بلافاصله آفسایدش اعلام میشه!!
    این شرایطش تویه همه بازیهاس...!
    البته خداییش گل قشنگی زد...
    +
    دیارا و آربلوآ هم خیلی بد دارن بازی میکنن..البته تو وسط خدیرا هم خوب نبود اما خب...
    +
    اون توپ آخر، تویه صحنه اول انگار گل بود اما تویه صحنه دوم باعث شک شد که گل نشده..
    حالا اگه عکسی باشه، بهتر میشه گفت...اما در مجموع فک کنم گل شده بود...
    من نمیفهمم دلیل اینهمه دشمنیت با بنزما چیه
    واقعا نمیفهمم
    به نظر من بهترین بازیکن دیشب همین بنزما بود
    حرکاتش که خوب و هماهنگ بود , گلش محشر بود , پرسینگشم خوب بود

-----
    دیارا که واقعا .... زده دی:
    اینو هم باید با اون یکی رد کنن بره دی:
    ----
    توپ آخر هم قطعا گل بود

تازه کریم رو هم که فقط روی صحنه گل عالی بود و تویه بقیه صحنه ها نبود رو کرده بهترین بازیکن زمین!!!
    اگه رونالدو همین گل رو زده بود:
    وای فوق العادست رونالدو
    محشره این پسر

اما به جای تشویق کم شانسی مثله بنزما , فقط انقاد میکنی
    همیشه از این تعجب میکنم که چرا خودخواهی های رونالدو , راه رفتن ها و سایر کم کاریهاش اصلا دیده نمیشه(نقشش تو تیم رو کاملا قبول دارم به طوریکه اگه نباشه قطعا به مشکل میخوریم)
    اما در عوض از یه سری بازیکنا فقط انتقاد میشه
    بالدانو:من از تيم دورتر مي شوم تا راحت تر كارشان را بكنند

دمش گرم واقعا دی:
    به این میگن مادریستای واقعی
    -----
    اونایی هم که به کاپیتان تیم ملیشون بطری پرت کردن ....
    بی خیال اصلا

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

من نمیفهمم دلیل اینهمه دشمنیت با بنزما چیه
    واقعا نمیفهمم
    به نظر من بهترین بازیکن دیشب همین بنزما بود
    حرکاتش که خوب و هماهنگ بود , گلش محشر بود , پرسینگشم خوب بود
    +
    اگه رونالدو همین گل رو زده بود:
    وای فوق العادست رونالدو
    محشره این پسر

اما به جای تشویق کم شانسی مثله بنزما , فقط انقاد میکنی
    همیشه از این تعجب میکنم که چرا خودخواهی های رونالدو , راه رفتن ها و سایر کم کاریهاش اصلا دیده نمیشه(نقشش تو تیم رو کاملا قبول دارم به طوریکه اگه نباشه قطعا به مشکل میخوریم)
    اما در عوض از یه سری بازیکنا فقط انتقاد میشه
    1.والا من هیچ مشکلی با کریم ندارم..اما نمیتونم بخاطر یه گل خوب، بقیه بازی رو نادیده بگیرم...رئال تیمی نیست که مهاجمش تویه اکثر مواقع، بجای اینکه نوک حمله باشه، تویه کناره ها باشه...یعنی مثه کریم..اکثر موافع کریم میاد کناره ها..نمیدونم شاید میخواد بیشتر تو جریان بازی باشه که در نگاه اول خوبه..اما وقتی اینکارش باعث میشه کریس مجبور شه بره جاش رو پر کنه و بازدهی کریس حداقل نصف بشه، اینکار اصلا درست نیست...(حالا یکی هست که میگه مگه کریس مهم تره؟! جواب کاملا مثبته! کریس آماده، 10 تای کریم میرزه!)....
    2.حالا برعکس این خودتی که الکی از کریم دفاع میکنی! حتی تویه بدترین بازیهای کریم که رئال نبرده یا باخته، باز اومدی گفنی تیم مهاجم نمیخواد و باید به کریم فرصت داد! من نمیدونم یعنی واقعا متوجه این نشدی که از وقتیکه هیگواین مصدوم شده، میزان حملات تیم در بهترین حالت، نصف شده؟! کریم مهاجم خیلی با استعدادیه اما هوش یک مهاجم رو اصلا نداره..دیشب یه گل خیلی خوب زد که البته هنر اوزیل هم توش نقش داشت با پاس گلی که داد..من خودم واقعا لذت بردم از حرکتش اما در بقیه بازی، کریم واقعا کاره خاصی انجام نداد..
    3.الانم این طرفداریت، بیشتر از اینکه از روی منطق باشه، فقط یه احساسه و اونم اینکه بقیه نیان بگن رئال بازیکن خراب کنه و اینا(فک کنم خودت هم اون دفعه گفتی)...در صورتیکه هر تیمی این اتفاق براش پیش میاد و یه مدته این اتفاق برای رئال بیشتر پیش اومده که دلیلش هم خریدای احساسیه...اما از وقتی خوزه اومده، خریدهای تیم، همه جز بهترین های تیم هستن و فوتبالشون رشد زیادی داشته...اما کسی اونا رو نمیگه میگه؟! در بدترین حالتش هم که حق با اونا باشه، فوتبال کریم خراب نشدن مهمتره یا موفقیت رئال؟! نکنه به نظرت رئال باید قهرمانی ها رو بذاره کنار تا کریم بتونه بازی کنه؟!
    4.امسال از وقتی هیگواین مصدوم شده، با داشتن تنها یه کریم، توان تهاجمی تیم وحشتناک پایین اومده..طوریکه خیلی از بازیها رو فقط بخاطر نبوغ کسی مثه رونالدو بردیم و اگه اون نمیبود، احتمالا الان خیلی بیشتر از اینا امتیاز از دست داده بودیم...در صورتیکه اگه یه مهاجم خوب دیگه تیم داشت و یا خود تک مهاجمی که داشتیم(کریم)، در حد تیم بازی میکرد، خیلی راحت تر از اینا بازیها رو میبردیم...اما بخاطر مسخره بازی این والدانو و دفاع الکیش از کریم، تیم دچار مشکل بود..اما حالا حتی همین آدبایور نا اماده به تیم کمک میکنه و حداقل باعث میشه کریم یخورده تلاشش رو بیشتر کنه...
    5.کریم تویه بدترین بازیش هم دوندگی بالایی داره اما دوندگی بدون هدف، به چه دردی میخوره؟! از اون ور هم تویه بهترین بازیهاش هم همیشه جایگیریهاش افتضاحه..یا تویه عمق نیست و یا اگه هست، مثه بازیکنای pes(!)، همش تو آفسایده! جدای از اینا، موقعیت گل هم در حد تیم ملی خراب میکنه! فک میکنی اینتر پارسال بدون داشتن میلیتو که اگه 5تا موقعیت داشت، 4 تاش رو گل کرد، میتونست قهرمان بشه؟! رئال نیاز به مهاجم اینطوری داره..ایکاش رود برمیگشت تا از این نظر خیالمون راحت بشه...
    6.کریم..بدشانس؟! بیخیال بابا..کریم خودش خودش رو خراب کرد..نکنه بدشانسیش کم فرصت دادنه پلگرینی بهش بوده؟! کریم دوساله تویه رئال و همیشه اول فصل، مهاجم اول تیم بوده اما بعد از بازیهای دوستانه و گند زدناش، هیگواین اومده و شده مهاجم نوک...کریم نباید از شانس چیزی بگه...خوزه با اون غرورش، هو شدن کریم رو به خودش نسبت داد...کل بازیکنای تیم تویه مصاحبه هاشون، حداقل یه جمله تعریفی از کریم میگن..والا اگه آرش برهانی جاش بود؛ الان آقای گل لیگ شده بود!!
    7.یعنی واقعا نمیدونم چی بگم که شاهکارهای کریس تویه رئال رو بخاطر کریم داری زیر سوال میبری؟؟ کریس خودخواه؟! بازی دیشب رو دیدی؟! گل خالی رو پاس داد اوزیل بزنه هاااااا...! این بازیکن خودخواهه؟! یا کریم که تویه همون صحنه گل، راحت میتونست کریس رو تک به تک از 2 قدمی دروازه کنه(عملا گل) اما اینکار رو نکرد با ریسک کارش رو پیش برد؟؟(فرض کن توپ گل نمیشد) کریس راه میره؟! کریس که همیشه در حال دویدنه که! کریس میاد تو دفاع، دفاع میکنه و با سرعت برمیگرده سر پستش در حالیکه تویه همین زمان، کریم ایستاده وسط زمین...کدوم کم کاری؟ اها..داشتن میانگین 1 گل تویه هر بازی رو میگی! یا شایدم اینکه بخاطر تیم، هر کاری میکنه و براش مهم نیست دربارش چی بگن؟!

خیلی حرفا دارم..اما دیگه بسه..همین هم خیــلی شد...
    خواهشا الکی از کریم دفاع نکن...شرایطش رو ببین..یخورده به اون حرفا هم که رئال بازیکن خراب میکنه و اینا توجه نکن..مطمئن باش تو هم با من و خیلی های دیگه هم نظر میشی..

راستی..کریم بهترین بازیکن دیشب بود؟! پس راموس و اوزیل هویج بودن؟!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گواردیولا: عملکردمان مقابل آلمریا فوق العاده بود

مربی جوان بارسلونا به تمجید از علمکرد تیمش در دیدار مقابل آلمریا که با برتری 0-5 بارسا همراه بود پرداخته.

سایت گل- پپ گواردیولا، مربی جوان بارسلونا معتقد است که تیمش عملکرد فوق العاده ای در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا مقابل آلمریا داشتند ولی به این نکته اشاره کرد که صعود تیمش به دیدار فینال رقابتها، پس از برگزاری دیدار برگشت مسجل خواهد شد.

بارسا در دیدار 4شنبه شب با نتیجه 0-5 به پیروزی رسید ولی گواردیولا با یادآوری دیدار برگشت تیمش مقابل بتیس در دور برگشت مرحله یک چهارم پایانی و شکست بارسا مقابل بتیس، از تیمش خواست تا مراقب دردسرهای احتمالی باشند.

در پایان این دیدار، گواردیولا در جمع خبرنگاران گفت: «نتیجه فوق العاده ای بود ولی ما از تجربه مقابل بتیس یادگرفتیم که نباید خونسرد باشیم و باید جدی باشیم. بتیس در دیدار برگشت به شدت مارا پرس کرد و به همین خاطر اصلا الان نمی توانیم بگوئیم که ما یک پای فینال هستیم.»

مربی جوان بارسا ادامه داد: «ما به حریف احترام گذاشتیم ولی نهایت تلاشمان را به کار می گیریم تا در دیدار برگشت هم به پیروزی برسیم. شاید در حال حاضر فاصله مان با آلمریا (با برد 0-5 در دیدار 4شنبه)خیلی زیاد باشد ولی ما همیشه احترام زیادی برای حریفانمان قائلیم.

کد:
    2011/1/27

آبیدال: اگر بتوانم رقابت کنم با بارسلونا تمدید می‌کنم، وگرنه می‌روم گلف بازی می‌کنم!

مدافع بارسلونا گفته اگر آمادگی کافی را داشته باشد قراردادش را تمدید می‌کند.

سایت گل – اریک آبیدال، مدافع بارسلونا گفته قراردادش را با این باشگاه تمدید می‌کند، اما اگر هنوز بتواند برای حضور در ترکیب رقابت کند.

قرارداد فعلی او در تابستان 2012 به پایان می‌رسد و آبی و اناری پوشان به دنبال ارائه قرارداد جدیدی به او هستند.

این بازیکن 31 ساله گفت می‌خواهد در این باشگاه بماند، اما اگر پاهایش اجازه دهد: «کاملا آماده دریافت هر پیشنهادی از بارسا هستم. همیشه گفته‌ام نمی‌توانم این باشگاه را برای حضور در سطحی بالاتر ترک کنم، چون تیمی در سطح بالاتر وجود ندارد. اگر باشگاه و من هدف یکسانی داشته باشیم به راحتی به توافق می‌رسیم.

می‌توانم یکی، دو سال دیگر قراردادم را تمدید کنم، اما اگر پاهایم اجازه ندهند، می‌گویم ممنون و خداحافظی می‌کنم. نمی‌توانم دروغ بگویم، چون نمی‌دانم چه روی می‌دهد. روزی که پاهایم توانشان را از دست بدهند زندگی خود را به بازی گلف، مراقبت از خانواده‌ام و کمک به افراد جوانی که می‌خواهند فوتبالیست شوند اختصاص می‌دهم.»

آبیدال همچنین درباره اوضاع قرارداد پپ گواردیولا گفت: «به نظرم گواردیولا تا وقتی 70 ساله شود در بارسلونا می‌ماند. او مربی بسیار خوبی است و این را با نتایجی که می‌گیرد می‌بینید.»

کد:
    2011/1/27

گفت و گو با گواردیولا: بعد از 2سال تکرار قهرمانی سه گانه؟ فکرش را نکنید!

پپ گواردیولا از اوضاع شاگردانش می گوید.

منبع: خبرورزشی

سایت گل- پپ گواردیولا، مربی جوان بارسلونا در گفت و گو با روزنامه آ.اس به بررسی اوضاع تیمش پرداخت. او اعلام کرد که با دانی آلوس صحبت کرده تا او را برای تمدید قراردادش متقاعد کند. متن گفت و گوی او را در اینجا مطالعه کنید:

* ژاوی روز سه شنبه سی ساله شد و به نظر می رسد که از هر زمان دیگری بهتر است.فکر می کنید او تا کی به فوتبالش ادامه دهد؟

- حالاحالاها ژاوی می ماند.اگر به ذهن او بسته باشد، سالهای سال خواهد ماند، چون او فوتبال را واقعا دوست دارد ولی به شرایط فیزیکی اش هم بستگی دارد.

* او چندی پیش گفته بود که نمی داند در آینده مربی شود یا نه. فکر می کنید او می تواند گواردیولای جدید باشد؟

- شکی در اینکه او می تواند مربی شود، وجود ندارد و ازاین بابت مطمئنم. چون از خانه نشینی خسته می شود. شک و شبهات قابل حل است. امیدوارم که اینجا خانه او باشد و بتواند همین قدر که به عنوان بازیکن خوب بود، مربی تا این حد خوبی هم باشد.

* مورینیو برای کسب قهرمانی های متعددی به اینجا آمد و الان از رفتن می گوید.

- ولی فصل هنوز تمام نشده و در میانه راه هستیم. آنها هنوز هم می توانند در تمام رقابتها به قهرمانی برسند.

* این روزها شنیده می شود که تمایل زیادی برای مربیگری در انگلیس و ایتالیا دارید. درست است؟

- نمی دانم. برای پروژه های کاری ام برنامه ریزی نمی کنم. زمانی که بارسا را ترک کردم، یاد گرفتم که وقتی یک فکر در ذهنم می آید، ممکن است همه چیز به صورت برعکس پیش برود. من اینجا هستم و بازیهایمان را انجام می دهیم. بعد نتایج مارا در جایگاهمان قرار می دهد. باید ببینیم چه می شود.

* بازیکنان همه درمورد تمدید قراردادتان صحبت می کنند. از اینکه این همه افراد می خواهند که شما بمانید، چه حسی دارید؟

- اگر شماها (خبرنگاران) از آنها سوال نکنید آنها هم چنین جوابهایی نمی دهند.

* روند تطبیق پذیری آفلای چطور است؟

- او به خوبی تمرین می کند و خیلی پویاست. اصلا او را غمگین ندیده ام و از روند پیشروی او خیلی راضی ام. همیشه در حال لبخند زدن است.

* زمانی که مورینیو مربیان بود، فکرش را می کردید که چنین توانایی هایی داشته باشد؟

- خاطرات خیلی خوبی از زمانی که مورینیو اینجا بود دارم.

* نظرتان در مورد تمدید قرارداد آبیدال چیست؟

- سران باشگاه در حال انجام کارها هستند. فکر می کنم که آبیدال تمدید خواهد کرد. می خواهیم که بماند چون بازیکن خیلی مهمی برای ماست.

* و دانی آلوس؟ آیا سران باشگاه از شما خواسته اند که او را برای ماندن متقاعد کنید؟

- نه، من یک بار با دانی در این رابطه صحبت کرده ام. و به او گفته ام که چه حسی دارم. نمی خواهم که او با حالت ناراضی، اینجا بماند. او شایسته هرچه توقعش را دارد هست و بعد از آن هم سران باشگاه حق دارند که درخواست او را بپذیرند یا نه ولی امیدوارم که او اینجا یا هرجای دیگری که هست خوشبخت باشد.

* نظرتان در مورد ویدئویی که تیم سویا پیش از بازی مقابل لوانته در لالیگا پخش کرد و به نحوی هوادارانش را برای حضور در ورزشگاه برای دیدارمقابل رئال تحریک نمود چیست؟

- این ویدئو را ندیده ام و نمی توانم نظر بدهم.

* آیا حس مشابهی با آن فصل که توانستید سه جام قهرمانی کسب کنید دارید؟

نه. اولا به این خاطر که در صد سال اخیر این اتفاق تنها یک بار رخ داد و نمی توان پس از دو سال بخواهیم که این افتخار تکرار شود. به بازیکنان هم گفته ام که صحبتهای احمقانه ای که در مورد جامهای سه گانه و این مسائل می شود را فراموش کنند. وقتی که در ذهنت اهداف بلند بالایی داری، خیلی بد است. باید به اهداف قابل دسترس بیندیشی.

کد:
    2011/1/27

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •