پارسی باکس گرون میده گیمر شاپ برو یا باز گیم ایر اونم گوگل بزن میاد ....
پارسی باکس گرون میده گیمر شاپ برو یا باز گیم ایر اونم گوگل بزن میاد ....
خب یه راهنمایی بکنین دیگه
سلامخب یه راهنمایی بکنین دیگه
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونید ثبت نام کنید
توی ثبت نام سرورتون رو (Region) یا EUNE یا EUWEST انتخاب کنید
بیشتر ایرانی ها توی این دو تا سرورن
بعد ثبت نام لینک دانلود بازی بهتون داده میشه
البته شاید به شهر هم باشه که من مشهدم . مخابرات تهران شاید پینگ بهتری داشته باشه .
در ضمن یعنی چی پشتیبانی میکنن اگه بگم واسه گیم میخوام ؟ مثلا چه کار میکنن ؟ پینگ تغییری میکنه ؟
دوستان این jarvan IV چطوره؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
ممنون از راهنمایی ولی نمی دونم این ارور چیه نمیزاره بازیرو دان کنم
کسی میدونه چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دورش خط قرمز کشیدم
فکر کنم چیز پی ان روشن باشه مشکل داشته باشه ... همین طور Proxy ها و فایروال رو هم چک کن...مثل F r e e g a t e
من خودم زنگ نزدم ولی هر کی زنگ زده سود کرده ...
آره بگو من گیمرم و اینجور چیزا بعد پینگ زیاده و پکت لاست هم داری؟ اگه داری اونم بگو...
البته قبلش یه چند باری آی پی عوض کن ببین جواب نمی گیری...
گیره یه مشت نوب فیدررررر افتادم تا میرم رنکد زرتی شروع به فیددد دادن میکنن
واقعا بهم sابت شده که اگه ایرانیا امکاناته این نوب های خارجی و داشتن مsلا پینگ 30 الان تو گیم مخصوصا للووووووووولللللل حرفه اول رو میزدن![]()
نه دیگه کم کمش همون 150 یا 140 هستش . بوده وقتهایی که 120 هم رسیده .
اره واقعا . این واقعیت به من هم ثابت شده . همیشه که همه نیستن با ایرانیها بزنیم . بعضی وقتها هوسی میری با خارجی ها میزنیم چنان اعصابت داغون میشه که ... نگم بهتره .
چند وقته من دارم فقط ساپورت میرم . اخه میبینم تو اکثر بازی ها این نوبها حاضر نمیشن برن ساپورت . همیشه هم سر تاپ دعواست . اون روز همون اول بازی سه نفر رفتن سولو تاپ منم ساپورت اون پایین . فقط داشتم چند دقیقه اونا رو بر رو بر نگاه میکردم . از اخر هم زدم gg و امدم بیرون .
گفتم چند وقت ساپورت برم ببینم با ساپورت هم ایا این نوبایی که هم لاین من میشن میتونن درست بازی کنن ؟ دیدم نه بعضی وقتها چنان نوبهایی میان که تو رو به کشتن میدن اما حریف رو نمیکشن . این یکی از دردهای ساپورتهاست که کاریش نمیشه کرد . از اخر هم میگن تو فید کردی .
اومدم بلیتز برداشتم همون اول بازی طرف رو pull کردم و این توییچ واسه ما قایم شده . هیچی دیگه first kill میگرین به راحتی . نمیدونم چرا هر چی نوبه توی تیم ماست و تیم حریف همیشه از ما قویتر . تازه لاین خودم رو هم که نگه دارم لاین دیگه میبینی چنان فید میکنه که در جا توی 20 دقیقه سورند میدیم . تیموشون اومده توی 10 دقیقه اول بازی 10 تا کیل گرفته . به کی بگی این دردو
بخاطر همین نوب من رانک شد 4 به 9 بار lose ..............
من هر بارش ADC بودم یکبار ساپورتر سونا بود فید میداد هی میمرد ........
یک بار یک نفر ww برداشت برای ساپورت من ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یک بار ساپورت عالی اوفتاد ولی مید تاپ انقدر نوب فید دادن مردن تاور خرد ریختن سر ما تا اخر دیدم کل تاور جمع کردن ................
یک بار خوب داشنیم میرفتیم تاورا زده بودیم احمق جونگل فیورا بود تیم حریف یورش اورد رفت تو دل دشمن تانک ساپورت حریف تاریک بود ...... یعنی ایکو نداره ندید اون وسط تاریک stune کن ULT پشه نمیتونه بزنه
تا بیاد بالا همه مرده بودن تاور کندن تمام شد
همه مشکل از فید بی خود..................... مسخره
.......................
Last edited by Fusi0n; 27-11-2012 at 19:00.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)