شما حالت خوبه؟؟ من که نمیفهمم چی میگی عزیز. چی رو بیخیال بابا؟؟ مگه قرار بوده صدا رو پخش نکنه؟؟!
شما حالت خوبه؟؟ من که نمیفهمم چی میگی عزیز. چی رو بیخیال بابا؟؟ مگه قرار بوده صدا رو پخش نکنه؟؟!
بچه ها چرا این گوشی امکان شماره گیری اتوماتیک در صورت اشغال بودن شماره فرد مقابل رو نداره؟
چکار کنبم ابن جریان حل بشه؟ برنامه خاصی براش هست؟
بروبچز میگم من اعصابم از این تم های مسخره به هم خورد .تم های پیش فرض که خیلی داغونن خدایی
هر چی هم میگردم هر چی تم های خوشکلی که میبینم همشون تو اس ام اس زدن مشکل دارن. یعنی صفحه ی پیش زمینه سفیده دکمه ها هم سفید میشه خیلی مسخره میشه .اصلا دکمه رو نمیشه دید. خدایی اونی که تم میسازه اینقده عقلش نمیرسه یه اس ام اسی باهاش بزنه ببینه میشه اصلا چیزی رو خوند یا نه .یهویی میبینی زمینه سیاهه هر چی تایپ هم میکنی سیاهه !!!
.یه سری تم های خوشکل مطمئن کسی سراغ نداره ما بریم سراغش ؟
چقدر مینالی تو بهنام توانتی وان! اون از قبل از خرید که همش میگفتی ان ایت اینم از بعد از خریدت که حتی موبایلستان رو با آه و ناله هات ریختی بهممن هنوز تم پیش فرض و اولیه رو بعد از حدود 8 ماه دست نزدم نمیدونم از نظر شما مگه چشه!
سلام
داداش این تم گوشیه منه
تم ردیفیه
بعد5ماه این بهترین تمی بود که دیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه نکته کلی
بعد از اپلای کردن تم گوشیو خاموش روشن کنید
بچه ها symbian belle به صورت غیر رسمی اومد بیرون
نسخه آزمایشی که دسته یه تعداد کمی از کارمندای نوکیا واسه تست هست
اما خوب نصبش ریسک داره من که میترسمفعلا
اما همون یارو گفته احتمالا همین روزا نوکیا به جای symbian anna بخواد belle رو بده بیرون که حال بده به ملت تا دیرکردشون فراموش شه
کاش اینطور باشه
این لینک dailymob
اینم یه سایت عربی موبایل
![]()
مهدی آره ما شنیدیم و اینم نظرات یکی از بچه ها به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو موبایلستان:
با سلام دوستان من آپدیت belle رو ریختم و خیلی عالی و روون اجرا میشه.فیلم برداری در حالت ماکر صورت پذیر شده و وقتی از دور فیلم برداری میکنی بعد چند ثانیه بر میگرده به حالت معمولی واگه دوباره نزدک بشیم به شی خود به خود ماکرو میشه.برنامه ها و بازی هایی که تو سیستم عامل s^3 و آننا جواب میداد به راحتی رو این سیستم عاملم جواب میده.سرعتش فرقی نکرده.وقتی چیزی تایپ میکنی تو همه جا صفحه مینی کواریتی میاد و همزمان با تایپ میتونی نوشتنو ببینی.به نظرم کیفیت عکاسی بهتر شده.زبان انگلسی و عربی داره فقط.در کل بهتر از آننا هست.یا علی
حالا جرات داری بزن !!!
آنا هم مثکه اومده منتها از طریق گوشی نه . پروداکتهاش داره میاد باید فلش بزنیم تا جایگزین شه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان دمت گرم بابت تم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان راسشو بخوای اونجا همش بحث آنا مانا هسش .طرف نیم میلون داده ان ایت خریده هیچی حال ازش نکرده همش منتظر آنا بلا هستش . ملت بیکارن به خدا !!!! این گوشی خدایی هر روز یه قابلیتشو من کشف میکنم یمرم تو نخش اما خیلی ها منتظر آپدیت هستن. بعضی جاها که من احساس میکنم طرف فکر میکنه این آپدیت سیمبیان بیاد میزنه رو دست آندروید نوکیا میشه بهترین گوشی کهکشان راه شیری!!!
ما اینجا ولی دنبال تم خوشکل هستیم که وقتی گوشی رو باز میکنیم روحمون جلا پیدا کنه .
بروبچز میگم یه نرم افزار camera pro هسش برا همین گوشی که عکسای خوشکلتر و بهتری میگیره. تنظیماتشو اگه دسمالی کنیم حتی به نظرم میرسه به 12 مگاپیکسلی دوربینای دیجیتال. بگیرید حالشو ببرید اگه تا البته نگرفتید حالشو نبردید
چه طوریگوشیم رو به آنا آپدیت کنم (منظورم به طوره رسمی و از طریق وای فای خود گوشی هستش)
هم می تونی با برنامه Ovi Software Update گوشی رو آپ کنی و هم با برنامه فونیکس...
یعنی خود گوشی چیزی به عنوان آپدیت تو منو هاش نداره؟!!!
این ovi رو از کجا میتونم گیر بیارم؟نحوه ی کارکردش چه طوریه؟
خود گوشی چیزی نداره که بزنی آپدیت بعد گوشی رو بزاری 1 ساعت دیگه بیای آپ دیت شده تحویل بگیری؟ یعنیهمه ی کار هارو خودش انجام بده؟
کسی تا حالا به آنا آپدیت کرده؟
Last edited by Hamid..God; 19-08-2011 at 17:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)