والا من توسط يكي از موبايل فروش هاي توي مشهد اين گوشي رو سفارش دادم كه ظاهرا از امارات آورده بود ( حجم عكس هاش هم تقريبا 1.3 مگ هست 2592*1936 ) و الان هم به 2.2.2 ارتقا دادمش و هيچ مشكلي هم تا حالا باهاش نداشتم.
والا من توسط يكي از موبايل فروش هاي توي مشهد اين گوشي رو سفارش دادم كه ظاهرا از امارات آورده بود ( حجم عكس هاش هم تقريبا 1.3 مگ هست 2592*1936 ) و الان هم به 2.2.2 ارتقا دادمش و هيچ مشكلي هم تا حالا باهاش نداشتم.
Last edited by hamid1436; 05-07-2011 at 08:13.
ورژن 2.3 به صورت رسمی برای این گوشی میاد؟
شبكه رو ميسازم. ميبينند دو دستگاه همديگه رو. اما اطلاعات رد و بدل نميشه. قطع و وصل هم ميشه. كلا دردسر داره. يك جاي كارم ايراد داره. بعدش اين فايل براي سيمبيان هست.
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------
اين ديتا رو مطمئنيد براي باطري هست؟ بيشتر بنظر مياد با رم و حافظه و حجم اطلاعات رد و بدل شده ربط داشته باشه تا باطري.
ابتدا روی Wireless Network Connection کلیک راست کرده و Propertis را انتخاب کن.
- توی General تعیین IP و Subnet mask
- توی تب WIRELESS NETWORKS روی add کلیک کرده، نام برای شبکه، data encryption ==> disbaled (باwep امتحان نکردم) و تیک ad-hoc رو بزن و OK کن
- حالا توی گوشی هم add wifi network رو زده و همین نام رو add کرده، ad-hoc رو تیک زده و ok کن.
- توی xp توی صفحه view available wireless connections جستجو و connect شو. همزمان تو گوشی هم اینکار رو بکن
نکته مهم اینه که channel های هر دو دستگه یکی باشند:
-- توی کامپیوتر: wireless network connection properties ==> general tab ==> configure ==> advance tab اینجا دنبال یه گزینه بگرد که channel number داشته باشه
-- توی defy: تو wifi setting دکمه منو رو زده و advace رو انتخاب کن. اولین گزینه (peer to peer (ad-hoc) channel)
در صورتی که شما دائم به اینترنت متصل باشی مثلا از اینترنت سیم کارتت استفاده کنی غیر فعال کردنشون در مصرف باطری و طبیعتا اینترنت موثره
خوب باطری که خود به خود آنچنان مصرف نمیشه! حتما یه چیزی فعاله و یه اطلاعاتی داره رد و بدل میشه دیگه..
مثلا حتی اگر auto serch واسه network رو هم به صورت دستی انتخاب کنی موثره. حتی شبکه رو هم فقط واسه 2G تعریف کن تا دایم نخواد شبکه 3G رو سرچ کنه (خداوندا به ما ایرانی ها هم شبکه 3G واقعی رو بنمایان، همه بگین آمین)
با این برنامه میتونی ببینی چه برنامه هایی که روی گوشیت نصب هست چه وقتی و به چه میزان به اینترنت کانکت شدن. یه ویدجت فوق العاده هم هست که واقعا اینتر نت رو لاک میکنه و نمیذاره مخفیانه گوشی به gprs متصل بشه مخصوصا واسه اونایی که ایرانسل روی گوشیشون گذاشتن
برنامه نمایشگر ترافیک
SuperBoxPro
ویدجت اینترنت (قبل از uninstall کردن برنامه حتما روشنش کنین بعد پاک کنین)
APN OnOff
برنامه پلیری سراغ دارین که بشه باش فایلهای با پسوند asx رو اجرا کرد؟ asx ها فایلهایی هستن که مثل لینک اینترنتی عمل میکنن و برای اتصال به رادیو یا تلوزیون های آنلاین هستن مثل راد-یو-فر-دا یا امثالهم
این برنامه ها به stream player معروفند. احتمالا اینا بتونن کارتو راه بندازند:
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا دمت گرم. کار رو واسه دریافت را-دیو-فر-دا راه انداخت، خوب یه توضیح بدم راجع بهش: اینا هر دوشون یه چیز هستن و اینکه یه رادیو انترنتی واسه دریافت سیگنال آنلاین (البته هم ظاهر و هم رابط کاربری روان تر و زیباتری نصبت بقیه رادیو ها مثل iradio و ... دارن. در ضمن از روی بعضی از کانال ها همینطوری که دارن پخش میکنن میتونین با کیفیت mp3 ضبط کنین)
ولی اونی که من دنبالش بودم پیدا نشدفایل های asx حتی واسه تلوزیون v-o-a & b-b-c هم هست ( اگه خواستین بگین یه جا آپ کنم استفاده کنین) و البته مزیتشون نسبت به رادیو های آنلاین در مصرف بسیار بسیار کم حجم اینترنت هست! میشه گفت اگر روزانه 5 ساعت هم از اون طریق به رادیو گوش کنین تقریبا اندازه خودن 10 تا ایمیل هم اینترنت نمیکشه
![]()
Last edited by mad-defy; 06-07-2011 at 03:42.
خواهش می کنم.
داخل فایلهای asx معمولا یک لینک اینترنتی وجود داره (با notepad یا ... بازش کن). فکر کنم اون لینک و این برنامه ها یا یه browser ی که قابلیت streaming داشته باشه بتونن کارتو راه بندازن.
غير از كانال توي ويندوز همه كارها رو كردم. مشكل اينها نيست! ميگم كه هر دو تا دستگاه همديگه رو مي بينند حتي روي گوشي ميزنه آي پي چك شد و با ad-hoc وصل شده واينا... اما اينترنت رو فقط نمياره. ميگه كانكشن با شبكه نداري. همين مشكل رو با سيم يو اس بي و بلوتوث هم دارم. توي هر دو اطلاعات ارسال و دريافت ميشه اما تنها مشكل براي هر سه تا اينترنته! يو اس بي زدم همه برنامه ها نصب شد و شناخت و اطلاعات رد و بدل شد و اون گزينه Tethering رو هم ميزنم. اما دريغ از اينترنت!!! مطمئنيد برنامه ديگه اي نبايد بريزم؟ تيكي، چيزي؟ تنظيمي؟ شبكه اي؟
(جايي كه من هستم بهمون نت را با شبكه سيمي مي دهند و من اگه بخوام از گوشيم استفاده كنم بايد يا واي فاي باشه يا سيم يو اس بي كه مسلما من ترجيح ميدم واي فاي باشه.)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)