تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 309 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201241291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

جدي؟يقين داري (حميد3036)؟؟؟از كجا گرفتي اين گوشيه ناياب رو؟؟؟

---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------

نام رام : S.Froyo CEE III Edition
    نسخه آندروید : 2.2.2

Features

- Deodex and optimized
    - Zeam Launcher
    - Call record modules
    - Removed smoke LW with Microbes LW from nexus s
    - Milestone oc
    - CPU Master free
    - App2sd free
    - Maicas apn
    - Gallery 3d
    - ........
    - Apps aosp: calculator, desclock, email, calendar, dsp manager, oi file manager. sms/mms
    - RadioFM
    - SpareParts
    - Total Recall app
    - Widgetsoid
    - CWM 2.5.1.8
    - Flash Player 10.3
    - Original statusbar modded by sense style

لینک مستقیم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    غیرمستقیم :
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    نقل از فرزاد(موبايلستان)

والا من توسط يكي از موبايل فروش هاي توي مشهد اين گوشي رو سفارش دادم كه ظاهرا از امارات آورده بود ( حجم عكس هاش هم تقريبا 1.3 مگ هست 2592*1936 ) و الان هم به 2.2.2 ارتقا دادمش و هيچ مشكلي هم تا حالا باهاش نداشتم.
    Last edited by hamid1436; 05-07-2011 at 08:13.

2. این کاربر از hamid1436 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ورژن 2.3 به صورت رسمی برای این گوشی میاد؟

داره خودمونی میشه dimoqwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اینو امتحان کردی؟
    کد:
    شبكه رو ميسازم. ميبينند دو دستگاه همديگه رو. اما اطلاعات رد و بدل نميشه. قطع و وصل هم ميشه. كلا دردسر داره. يك جاي كارم ايراد داره. بعدش اين فايل براي سيمبيان هست.

---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------

اين ديتا رو مطمئنيد براي باطري هست؟ بيشتر بنظر مياد با رم و حافظه و حجم اطلاعات رد و بدل شده ربط داشته باشه تا باطري.

داره خودمونی میشه Hamid_pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مرحله به مرحله میگید در XP چی کار کردید که از طریق وای-فای وصل شدید؟
    ابتدا روی Wireless Network Connection کلیک راست کرده و Propertis را انتخاب کن.
    - توی General تعیین IP و Subnet mask

- توی تب WIRELESS NETWORKS روی add کلیک کرده، نام برای شبکه، data encryption ==> disbaled (باwep امتحان نکردم) و تیک ad-hoc رو بزن و OK کن

- حالا توی گوشی هم add wifi network رو زده و همین نام رو add کرده، ad-hoc رو تیک زده و ok کن.

- توی xp توی صفحه view available wireless connections جستجو و connect شو. همزمان تو گوشی هم اینکار رو بکن

نکته مهم اینه که channel های هر دو دستگه یکی باشند:
    -- توی کامپیوتر: wireless network connection properties ==> general tab ==> configure ==> advance tab اینجا دنبال یه گزینه بگرد که channel number داشته باشه
    -- توی defy: تو wifi setting دکمه منو رو زده و advace رو انتخاب کن. اولین گزینه (peer to peer (ad-hoc) channel)

6. این کاربر از Hamid_pro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اين ديتا رو مطمئنيد براي باطري هست؟ بيشتر بنظر مياد با رم و حافظه و حجم اطلاعات رد و بدل شده ربط داشته باشه تا باطري.
    در صورتی که شما دائم به اینترنت متصل باشی مثلا از اینترنت سیم کارتت استفاده کنی غیر فعال کردنشون در مصرف باطری و طبیعتا اینترنت موثره

8. 3 کاربر از Hamid_pro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mad-defy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

خوب باطری که خود به خود آنچنان مصرف نمیشه! حتما یه چیزی فعاله و یه اطلاعاتی داره رد و بدل میشه دیگه..
    مثلا حتی اگر auto serch واسه network رو هم به صورت دستی انتخاب کنی موثره. حتی شبکه رو هم فقط واسه 2G تعریف کن تا دایم نخواد شبکه 3G رو سرچ کنه (خداوندا به ما ایرانی ها هم شبکه 3G واقعی رو بنمایان، همه بگین آمین)

با این برنامه میتونی ببینی چه برنامه هایی که روی گوشیت نصب هست چه وقتی و به چه میزان به اینترنت کانکت شدن. یه ویدجت فوق العاده هم هست که واقعا اینتر نت رو لاک میکنه و نمیذاره مخفیانه گوشی به gprs متصل بشه مخصوصا واسه اونایی که ایرانسل روی گوشیشون گذاشتن

برنامه نمایشگر ترافیک
    SuperBoxPro
    ویدجت اینترنت (قبل از uninstall کردن برنامه حتما روشنش کنین بعد پاک کنین)
    APN OnOff

برنامه پلیری سراغ دارین که بشه باش فایلهای با پسوند asx رو اجرا کرد؟ asx ها فایلهایی هستن که مثل لینک اینترنتی عمل میکنن و برای اتصال به رادیو یا تلوزیون های آنلاین هستن مثل راد-یو-فر-دا یا امثالهم

10. 2 کاربر از mad-defy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

برنامه پلیری سراغ دارین که بشه باش فایلهای با پسوند asx رو اجرا کرد؟ asx ها فایلهایی هستن که مثل لینک اینترنتی عمل میکنن و برای اتصال به رادیو یا تلوزیون های آنلاین هستن مثل راد-یو-فر-دا یا امثالهم
    این برنامه ها به stream player معروفند. احتمالا اینا بتونن کارتو راه بندازند:
    کد:
    یا
    کد:

12. 2 کاربر از Hamid_pro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mad-defy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

این برنامه ها به stream player معروفند. احتمالا اینا بتونن کارتو راه بندازند:
    کد:
    یا
    کد:
    آقا دمت گرم. کار رو واسه دریافت را-دیو-فر-دا راه انداخت، خوب یه توضیح بدم راجع بهش: اینا هر دوشون یه چیز هستن و اینکه یه رادیو انترنتی واسه دریافت سیگنال آنلاین (البته هم ظاهر و هم رابط کاربری روان تر و زیباتری نصبت بقیه رادیو ها مثل iradio و ... دارن. در ضمن از روی بعضی از کانال ها همینطوری که دارن پخش میکنن میتونین با کیفیت mp3 ضبط کنین)
    ولی اونی که من دنبالش بودم پیدا نشد فایل های asx حتی واسه تلوزیون v-o-a & b-b-c هم هست ( اگه خواستین بگین یه جا آپ کنم استفاده کنین) و البته مزیتشون نسبت به رادیو های آنلاین در مصرف بسیار بسیار کم حجم اینترنت هست! میشه گفت اگر روزانه 5 ساعت هم از اون طریق به رادیو گوش کنین تقریبا اندازه خودن 10 تا ایمیل هم اینترنت نمیکشه
    Last edited by mad-defy; 06-07-2011 at 03:42.

14. 2 کاربر از mad-defy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا دمت گرم. کار رو واسه دریافت را-دیو-فر-دا راه انداخت، خوب یه توضیح بدم راجع بهش: اینا هر دوشون یه چیز هستن و اینکه یه رادیو انترنتی واسه دریافت سیگنال آنلاین (البته هم ظاهر و هم رابط کاربری روان تر و زیباتری نصبت بقیه رادیو ها مثل iradio و ... دارن. در ضمن از روی بعضی از کانال ها همینطوری که دارن پخش میکنن میتونین با کیفیت mp3 ضبط کنین)
    ولی اونی که من دنبالش بودم پیدا نشد فایل های asx حتی واسه تلوزیون v-o-a & b-b-c هم هست ( اگه خواستین بگین یه جا آپ کنم استفاده کنین) و البته مزیتشون نسبت به رادیو های آنلاین در مصرف بسیار بسیار کم حجم اینترنت هست! میشه گفت اگر روزانه 5 ساعت هم از اون طریق به رادیو گوش کنین تقریبا اندازه خودن 10 تا ایمیل هم اینترنت نمیکشه
    خواهش می کنم.
    داخل فایلهای asx معمولا یک لینک اینترنتی وجود داره (با notepad یا ... بازش کن). فکر کنم اون لینک و این برنامه ها یا یه browser ی که قابلیت streaming داشته باشه بتونن کارتو راه بندازن.

16. 2 کاربر از Hamid_pro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dimoqwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ابتدا روی Wireless Network Connection کلیک راست کرده و Propertis را انتخاب کن.
    - توی General تعیین IP و Subnet mask

- توی تب WIRELESS NETWORKS روی add کلیک کرده، نام برای شبکه، data encryption ==> disbaled (باwep امتحان نکردم) و تیک ad-hoc رو بزن و OK کن

- حالا توی گوشی هم add wifi network رو زده و همین نام رو add کرده، ad-hoc رو تیک زده و ok کن.

- توی xp توی صفحه view available wireless connections جستجو و connect شو. همزمان تو گوشی هم اینکار رو بکن

نکته مهم اینه که channel های هر دو دستگه یکی باشند:
    -- توی کامپیوتر: wireless network connection properties ==> general tab ==> configure ==> advance tab اینجا دنبال یه گزینه بگرد که channel number داشته باشه
    -- توی defy: تو wifi setting دکمه منو رو زده و advace رو انتخاب کن. اولین گزینه (peer to peer (ad-hoc) channel)
    غير از كانال توي ويندوز همه كارها رو كردم. مشكل اينها نيست! ميگم كه هر دو تا دستگاه همديگه رو مي بينند حتي روي گوشي ميزنه آي پي چك شد و با ad-hoc وصل شده واينا... اما اينترنت رو فقط نمياره. ميگه كانكشن با شبكه نداري. همين مشكل رو با سيم يو اس بي و بلوتوث هم دارم. توي هر دو اطلاعات ارسال و دريافت ميشه اما تنها مشكل براي هر سه تا اينترنته! يو اس بي زدم همه برنامه ها نصب شد و شناخت و اطلاعات رد و بدل شد و اون گزينه Tethering رو هم ميزنم. اما دريغ از اينترنت!!! مطمئنيد برنامه ديگه اي نبايد بريزم؟ تيكي، چيزي؟ تنظيمي؟ شبكه اي؟
    (جايي كه من هستم بهمون نت را با شبكه سيمي مي دهند و من اگه بخوام از گوشيم استفاده كنم بايد يا واي فاي باشه يا سيم يو اس بي كه مسلما من ترجيح ميدم واي فاي باشه.)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •