تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 376 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201241291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

پروفشنال pouya_99999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم برد منچستر رو تبریک میگم .. حداقل 2 تا دیگه هم باید می زدیم

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

تاتنهام 3 - 0 اتلتيک چارلتون

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

به قران جای جرارد بودم با کله میرفتم تو صورت داور...
    جرارد خودش میدونست یه مایگریه با ارتفاع پایین زده به مچ پای کریک! فنی که کاراته بازای ما خیلی ازش استفاده می کنند!! دالگلیش هم با دیدن صحنه متوجه قضاوت درست وب و کارت قرمزش شد... به نظر من قضاوت درباره خطای جرارد به مراتب ساده تر از قضاوت راجع به خطای اَگر بودش...
    گل خیلی زیبایی هم زدید،مبارکتون باشه...
    مرسی! البته دیرک هم زدیم، کلی موقعیت گل رو هم خراب کردیم، تا دلت هم بخواد، شوت دریبل پاس کوتاه و بلند و سانتر هم از منچستر دیدیم و ضمنا بدشانس بودیم که توپای آخرمون گل نمی شد... خصوصا تو نیمه دوم!
    بازم تبریک میگم این برد شیرین رو!
    یاعلی

داره خودمونی میشه saxiass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    دانشگاه ازاد اسلامی واحد X

12 هوراااااااااا

و این چنین منچستر پادشاه لیگ انگلستان صلابتش را بار دیگر به رخ همگان کشید.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فقط اخراج رو دیدم. چه عجب هاوارد یاد گرفته درست کارت بده. ... فینال جام جهانی رو خراب کرد. چطور به حرکت کنگ فوی دی یانگ قرمز نداد خدا میدونه.

هوارد وب نشان شوالیه می‌گیرد

و به دلیل عملکرد در جام جهانی و لیگ قهرمانان به این عنوان می‌رسد.

سایت گل – نام هوارد وب، داور انگلیسی در لیست افتخارات سال جدید قرار داده شده و او MBE خواهد شد که به معنای عضو رتبه امپراتوری بریتانیا است.

این عنوان شوالیه‌گری، پایانی خوش برای سال عالی این داور یورکشایری است که هم داور فینال لیگ قهرمانان بود و هم داور فینال جام جهانی.

او تنها انگلیسی حاضر در جام جهانی 2010 بود که عملکردی برجسته داشت؛ البته او را به دلیل نقشش در دیدار به شدت پربرخورد اسپانیا و هلند به انتقاد کشیدند.

در این لیست نام جیمی مک‌ایلروی، فوتبالیست ایرلند شمالی و گرائم مک‌داول، قهرمان یو اس اوپن هم دیده می‌شود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/12/31

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

به قول عادل :
    تو 30ثانیه 4موقعیت گل زنی فراهم کرد منچستر که هیچ کدوم گل نشد...چه میکنه این منچستر از چپ و راست توپ میفرسته رو دروازه لیورپول....
    اولا تبریک....دوما من مخالف اخراج بودم...دوس داشتم 2نفر دیگه هم لیورپول میاورد که ببینم دیگه بهونش چیه....در ضمن وقتی دالگلیش صحنه اخراج رو دید فهمید که تصمیم هاوارد وب درست بوده....پس جای بحث نیس...ناداوری نبوده...هرچند اگه من جای وب بودم فقط 1کارت زرد میدادم و نظر شخصیم اینه که سخت گیری کرده...دقیقا مثل اخراج رافائل تو بازی با بایرن که داورش همه میگن که میتونسته کارد زرد بده...در هر حال این اتفاقاتیه که جذابیت های فوتباله...یه جا به نفع هست یک جا به ضرر...
    راستی اگه قرار باشه که تو هر بازی همه موقعیت ها گل بشه که میشه بسکتبال....کف این گیگزی موندم دقیقه 90 مثل دقیقه 10 استارت میزنه...چه دریبل هایی میداد....

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

در جواب دوستان باید بگم قبول دارم بد بازی کردیم و بازی دست منچستر بود ولی علتهایی داشت که مطمئنم همه قبول دارید:
    لیورپول تو بدترین شرایطش قرار داره(مخصوصآ این چند هفته ی اخیر رو)در مورد مصدوم ها هم چیزی نمیگم چون شما هم به اندازه ی کافی داشتید
    اما تو میدون مسابقه:
    1-اولین بدشانسیمون این بود که بازی تو خونه ی شما بود...
    2-به نظر من اصلی ترین دلیل باختمون خوردن گل تو دقایق اول و اونم به وسیله ی پنالتی بود(که به نظرم اصلآ پنالتی نبود اون حرکت اگر)خوب اگه هر تیمی بود روحیش به هم میریخت دیگه
    3-اخراج بازیکنمون اونم تو دقیقه 30(اگه اشتباه نکنم)اونم چه بازیکنی(استیون جرارد)که دیگه کلآ شیرازه ی تیممون رو از بین برد(داور باید زرد میداد ولی قبل از داور نمیدونم اصلآ جرارد به چه دلیلی اون تکل رو رفت)در کل شانس منچستر رو بازم ثابت کرد
    خوب تو این شرایط منتخب جهان هم بود میباخت اونم با گل بیشتر(به بازیکنانمون افتخار میکنم که تو این شرایط از منچستر گلی نخوردن)،شما انتظار داشتین تو این شرایط حمله هم نکنین!!!
    در کل شانس چیز خوبیه،ولی نمیدونم چرا بین همه به طور مساوی تقسیم نمیشه
    مطمئنم اگر در ظاهر هم با حرفهام مخالفت کنین در باطن نمیتونید
    در کل کاش داوری فوتبال هم مثل کشتی بود تا در حق هیچ تیمی ظلم نشه..

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

من نمیدونم وقتی بازیکن شما جفت پا میاد و داور اخراج تشخیص میده چه ربطی به شانس منچستر داره؟؟؟شانس رو شما داشتیتد که 5-6تایی نشدید....حرکت اگر رو هم داور و هم کمکش پنالتی تشخیص داد....و دیدیم که با پا به پای بربا زد و بربا تعادلش بهم خورد...شانس اینه که مهاجم و مدافع و دروازه بانتون شیرجه بره بازم توپ گل نشه...یا اونجوری به تیر بخوره....دقیقه اول گل بزنیم میگید شانس...دقیقه اخر بزنیم میگید شانس(مثل بازی رفت)...فکر نمیکنید این علت یکم داره چرت میشه؟منچستر بالای 7 موقعیت گل زنی داشت....ولی یکیش گل شد...ایا این خوش شانسی هست؟
    میخواست تکل نزته اخراج نشه این چه ربطی به شانس داره؟؟شانس یه کلمه ای هست که ما بد ترجمه میکنیم به نظرم....وقتی مربی میگه شانس(یا همون chance موقعیت هم میشه ترجمش کرد +(Opportunity)
    Last edited by shutdown; 10-01-2011 at 01:03.

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

من نمیدونم وقتی بازیکن شما جفت پا میاد و داور اخراج تشخیص میده چه ربطی به شانس منچستر داره؟؟؟شانس رو شما داشتیتد که 5-6تایی نشدید....حرکت اگر رو هم داور و هم کمکش پنالتی تشخیص داد....و دیدیم که با پا به پای بربا زد و بربا تعادلش بهم خورد...شانس اینه که مهاجم و مدافع و دروازه بانتون شیرجه بره بازم توپ گل نشه...یا اونجوری به تیر بخوره....دقیقه اول گل بزنیم میگید شانس...دقیقه اخر بزنیم میگید شانس(مثل بازی رفت)...فکر نمیکنید این علت یکم داره چرت میشه؟منچستر بالای 7 موقعیت گل زنی داشت....ولی یکیش گل شد...ایا این خوش شانسی هست؟
    میخواست تکل نزته اخراج نشه این چه ربطی به شانس داره؟؟شانس یه کلمه ای هست که ما بد ترجمه میکنیم به نظرم....وقتی مربی میگه شانس(یا همون chance موقعیت هم میشه ترجمش کرد +(Opportunity)
    بازی رفت رو من ندیده بودم،یعنی تو اون بازی هم گل رو تو دقایق اخر زدین؟؟؟؟؟؟؟؟
    بابا شما دیگه کی هستین!!!!!!!!دیگه سلطان شانس به قران لقب شماست....
    دوست عزیز شانس منچستر تو کل دنیا معروفه،خوب این شانس شماست که جرارد اون تکل رو رفت و 10 نفره شدیم،این شانس شماست که بازی تو خونه ی شما افتاد،این شانس شماست که داریم از داور میخوریم...
    از اون دوست بالایی هم بینهایت ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •