سلام... چرا این صبانت دو شبه همش هی قطع میشه؟؟؟ تا پونزدهم این دوره هم تموم میشه و من به احتمال زیاد دیگه از صبانت اکانت نمیگیرم....( بالای 90 درصد...)![]()
سلام... چرا این صبانت دو شبه همش هی قطع میشه؟؟؟ تا پونزدهم این دوره هم تموم میشه و من به احتمال زیاد دیگه از صبانت اکانت نمیگیرم....( بالای 90 درصد...)![]()
من كه از صبا نت اومدم بيرون فن آوا گرفتم![]()
باز هم شاتل وضعيتش به اين بدي نيست
10 روز سرعت هارو كم كرده بود مثل صبانت
اينقدر شكايت كرديم و فحش داديم بهش كه الان بهتر شد
ديشب 1 گيگ گرفتم
128 شاتل دارم
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا اتفاقا 128 هستش.3 ماهه 9 گیگ 39000 تومن.
کدوم رسیدن ؟
تا 2-3 شب پیش که از شبانه هیچی عایدمون نمیشد.حالا یکم دارن حال میدن.تازه معلوم نیست دائمی باشه.هنوز هم افتضاحه و به اون شبایی که با سرعت 230 کیلوبایت دانلود میکردیم نمیرسه.
ایشالا برای شما هم به زودی سرعت ها بهتر میشه.![]()
دوستان کسی مشکل منو داره؟
چند روزه وقتی می خوام وصل شم ارور 691 (اشتباه بودن پوزرنیم و پسورد) بهم میده.
زنگ که می زنم پشتیبانی می گن آی پیت روی خط مونده، مودم رو خاموش کن 2 ساعت دیگه قبل از این که مودم رو روشن کنی زنگ بزن به ما...
الان چندین دفعه است داره این جوری میشه
سوال کردم، میگن اشکال از ماست!!!
آخه اینا نمی گن که شاید مشتری کار ضروری داشته باشه با اینترنت؟؟ یعنی چی 2 ساعت خاموش کن بعد به ما زنگ بزن؟!!
سلام
من مدتها بود چنین مشکلی نداشتم.ساعت 7 شب آخرین کانکتم بود.الان از 12:30 تا 1 هر چی خواستم کانکت بشم ارور 691 داد.کلی تعجب کردم
با دایال اومدم ببینم چه خبره ، دیدم تو گزارش اکانتم نوشته: کاربر در حال استفاده است
به هر حال به منم همین جواب شمارو داد ولی خیلی دلیل مسخره ای برای خرابیه
من 2 مگ صبانت گرفتم.بد نیست.
میخواستم بپرسم رایگانش دقیقا ز چه ساعتی شروع میشه؟!
من که خیلی از صبانت راضی هستم
تستهای اکانت شبانه که نزدیک به 3 گیگ دانلود کردم
سرویس 128 3 ماهه 5 گیگ (کرمانشاه)
حالا چرا دانلودت رو قرمز کردیداری The Walking Dead دانلود میکنی دیگه
![]()
ولی با این سرعت باید تقریبا 4.5 گیگ دانلود کنی در شب !
مخلصیم .
این سایت صبانت چه مرگشه چرا نمیره تو هیچ قسمتی؟
من می خوام شارژ اینترنتی کنم از دیشب تو صفش نمیره اصلا فقط تو صفحه ای میره که میشه ریز مصرف رو دید کسی نمی دونه چیکار میشه کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)