بله فقط تهران هست
فکر نکنم گسترشی داشته باشند
سرویس هم سرویس 512 هست
فیبر چیست؟ (2 نمره)
یعنی 5 تا همزمان؟!
---------- Post added at 12:02 AM ---------- Previous post was at 12:01 AM ----------
خوشحالی شما به جاهای مختلف کشیده شده!![]()
اگه بياد تبريز خودم اولين مشتريش ميشم
ولي حيففففففففففففففففففففففف
حالا بیاد شیراز...ولی خدایی ماهی 80 میرزه اینترنت 512 نامحدود با این سرعت
بدون وي پي ام
با وي پي ان المان
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
واااااااااااااااااااااااا ااااي
پينگ رو ببين
چه حالي ميده بهت
اين اولين شرکت تو ايرانه که داره واقعا ايترنت ميده
زنگ میزنی شرکت مربوطه.بهت میگه
---------- Post added at 01:55 AM ---------- Previous post was at 01:53 AM ----------
این شرکت نماینده پیشگامان توسعه ارتباطات هست.تا اونجایی که من خبر دارم نمیندگیش توو شیراز همیارنت هست که هم ADSL میده و هم wireless .
این شرکتا هنوز زیاد مشتری ندارن.یه خورده که مشتری جذب کنن از کیفیت میوفته.این دوستمون تنها کسی هست که از آی نت تو کل این تاپکها سرویس میگیره.یعنی خیلی مشتریش کمه.اگر کسه دیگه اینجا هست که آی نت داره یه اسپید تست بزاره لطفا
والا من باهاشون صحبت کردم گفتند از اول شرکت ثبت شده جدا بودند فقط چند سال اول از پیشگامان پهنای باند میخریدند همین
کس دیگه هم تو تاپیک خوده ای نت مسئول شرکت اش اومد گفت اگر بخواد یک ماه اینترنت رایگان میده واسه تست تست کنند. شرکت تازه تاسیسی هم نیست من خودم یوزر 157 امیش هستم با وجود اینکه تقریبا بعد 2 ماه تاسیس اش یعنی تابستان 87 مشترک اش شدم
آی نت فقط به ساختمونهای بالای 10 - 15 نفر کاربر ، DSL میده و تو سایتش نوشته صرف نداره به تک یوزر سرویس بده !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)