تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 449 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201241291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تجریش

پيش فرض

یه فایلی رو که دیتا بیس به عنوان ویروس بشناسه رو نمیشه برد تو سند باکس؟قضیه اینه که من هی IDM رو از این ور اون ور دانلود می کنم بعد موقع Extrack پچ رو به خاطر تنظیماتی که مهران خان گفتند کومودو اتوماتیک قرنطینه میکنه!!!
    برای حل مشکل من میرم تو این قسمت Antivirus>Scanner Setting و تیک قرنطینه کردن اتوماتیک رو برمی دارم بعد میرم به قسمت Antivirus>Quarantinsd Items و پچی رو که قرنطینه کرده بودم رو Restore می کنم به محض Restore کردن پچ رو به عنوان ویروس میشناسه و مهلت نمیده که با کلیک راست روی Run In Comodo Sandbox پج رو اجرا کنم!!!

بچه ها من هنوز جوابم رو به طور کامل نگرفتم.(فقط نظر M.Hashemi به نظرم درست اومد تازه اونم با از کار انداختن آنتی ویروس!)
    تنظیمات هم روی همونی که اقا مهران تحت عنوان "بهترین تنظیمات "مطرح کردند بود و به هیچ عنوان روی "کومودو سوالی نپرسه"نبود
    شما یقین بدونین که این پچ من ویروسه!!! روی این بحثی نیست.
    بحث من اینه که چرا نمیتونم این رو در تو سند باکس اجرا کنم؟خب ممکنه بپرسین چه کاریه برو آنتی ویروس رو از کار بنداز بعد ببرش تو سند باکس(یعنی همون چیزی که M.Hashemi فرمودن)
    ولی این ویروس طوری که اگه فقط آزاد بمونه میره روی فعالیت خودش و خرابکاری و این طور نیست که شروع کارش با اجرا کردنش باشه!!!
    احتمالا تا وقتی من بیام با کلیک راست اون رو تو سند باکس بزارم کار خودش رو کرده(این رو از اونجایی فهمیدم که وقتی من تیک قرنطینه کردن اتوماتیک رو تو منوی آنتی ویروس برداشتم و رفتم قسمت قرنطینه و پچ ویروسیم رو Restore کردم آنتی ویروس به من هشدار داد و سه گزینه Ignore ,Clean,Disinfinic,Quarantinsed اومد جلوم)

2. این کاربر از Alli13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

ویدیوهای زیر رو حتما" ببینید:

Comodo Internet Security Stops All Viruses. 100 Percent
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Virus Protection vs Virus Cleaning
    کد:
    What Makes Comodo’s Technology Superior
    کد:
    How do You Know if You’re Safe Online
    اینو 100 درصد توصیه می کنم،ببینید...
    کد:
    Comodo Highlights
    کد:
    Comodo Internet Security vs Conventional AV
    کد:
    Comodo Internet Security Complete
    کد:

4. 4 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

دوستان این COMODO GeekBuddy چیه ؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان این COMODO GeekBuddy چیه ؟!
    geek buddy کارش چیست و لازم بود نصب شود ؟

از این امکان فوق العاده تا 60 روز می توانید به طور رایگان استفاده کنید،
    آنلاین می شوید،برنامه geekbuddy را اجرا می کنید،به یک اپراتور وصل می شوید،مشکلات را می گویید،
    اپراتور از طریق ریموت به کامپیوترتان وصل می شود و با در اختیار گرفتن کنترل کامپیوترتان (موس +کیبرد از راه دور)مشکلتان را حل می کند و پس از ان خداحافظی می کند و می رود!!!

7. 11 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

حل مشکلات نصب و اجرای IDM برای همیشه....

1.قبل از هر چیز تمامی idm های قبلی را از کامپیوترتان حذف کنید و سپس برنامه ccleaner را اجرا کنید و کامپیوتر را ریستارت نمائید...

2.ابتدا فایل ستاپ برنامه رو که خودم آپلود کردم از لینک زیر دریافت کنید،حدود 3 مگابایت هست....

کد:
    3.ک.رک کردن و استفاده از patch برای فعالسازی هیچ برنامه ای اصلا" توصیه نمی گردد!
    پس از دانلود و نصب فایل بالا،شما به روشی که مهران جان گفتند،اونو به صورت لایف تایم اکتیو کنین....

کد:

لینک اصلاح شد!
    Last edited by santamove; 30-01-2011 at 14:48.

9. 12 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

بچه ها من هنوز جوابم رو به طور کامل نگرفتم.(فقط نظر M.Hashemi به نظرم درست اومد تازه اونم با از کار انداختن آنتی ویروس!)
    تنظیمات هم روی همونی که اقا مهران تحت عنوان "بهترین تنظیمات "مطرح کردند بود و به هیچ عنوان روی "کومودو سوالی نپرسه"نبود
    شما یقین بدونین که این پچ من ویروسه!!! روی این بحثی نیست.
    بحث من اینه که چرا نمیتونم این رو در تو سند باکس اجرا کنم؟خب ممکنه بپرسین چه کاریه برو آنتی ویروس رو از کار بنداز بعد ببرش تو سند باکس(یعنی همون چیزی که M.Hashemi فرمودن)
    ولی این ویروس طوری که اگه فقط آزاد بمونه میره روی فعالیت خودش و خرابکاری و این طور نیست که شروع کارش با اجرا کردنش باشه!!!
    احتمالا تا وقتی من بیام با کلیک راست اون رو تو سند باکس بزارم کار خودش رو کرده(این رو از اونجایی فهمیدم که وقتی من تیک قرنطینه کردن اتوماتیک رو تو منوی آنتی ویروس برداشتم و رفتم قسمت قرنطینه و پچ ویروسیم رو Restore کردم آنتی ویروس به من هشدار داد و سه گزینه Ignore ,Clean,Disinfinic,Quarantinsed اومد جلوم)
    با سلام
    دوست عزیز من متوجه نمی شوم.
    شما اگر حتی این کرک را در سندباکس اجرا کنید و idm را کرک کنید بعد از end task شدن این کرک چون تمام تغییرات در سندباکس بوده هیچ تغییری اعمال نمی شود.
    برای ان هشداری که گفتید چون ضدویروس روی OnAccess است دائما سیستم را ارد چک میکند و هر فایل که در AV-DB باشد به کاربر اطلاع می دهد (در صورتی که تنظیمات مهران را انجام داده باشید) شما میتونید ضدویروس را غیر فعال کنید و خیالتون راحت باشه حتی در صورت اجرا ان کرک در سندباکی limited اجرا می شود و هیچ صدمه ای به سیستم شما نمی زند.(در صورتی که در trust file ان را اضافه نکرده باشید)
    -------------------
    برای این که با خیال راحت idm را کرک کنید از کرکی که در سایت ------------ است را دانلود کنید و بعد کومودو را کاملا غیر فعال کنید و idm را پچ کنید و دوباره کومودو را فعال کنید و idm را به trust file اضافه کنید.
    (کرک کردن به معنی تغییر دادن کر یک برنامه به همین دلیل ممکن ایت کومودو به کرک شما گیر بدهد و به همین دلیل من گفتم کومودو را کاملا غیر فعال کنید)
    (گفتم idm را به trust file اضافه کنید چون مانی شما idm را کرک میکنید کد md5 ان در white list کومودو نیست و در نتیجه این برنامه در سندباکس اجرا می شود که کارایی ندارد)
    **تا جای که تست کردم این کرکی که معرفی کردم مخرب نیست و نباید مشکلی برای سیستمتان پیش بیاد.
    ***اما به شما توصیه میکنم از روش که santamove عزیز گفتند این کار را انجام دهید
    با تشکر
    Last edited by M.Hashemi; 30-01-2011 at 13:29.

11. 5 کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

کارت های جدید،برای هواداران کومودو....

اگر ترکیب رنگ خاصی رو در نظر دارید بهم بگید تا به این پست اضافه کنم....

به جمع هواداران سوئیت امنیتی کومودو بپیوندید!!!
    تعداد اعضای فعلی:48 نفر
    کد:
    Last edited by santamove; 31-01-2011 at 12:18.

13. 8 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تجریش

پيش فرض

سلام
    بچه ها برای استفاده کردن Malwarebytes Anti-Malware کنار کومودو بهترین تنظیمات Malwarebytes چیه؟

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

سلام
    بچه ها برای استفاده کردن Malwarebytes Anti-Malware کنار کومودو بهترین تنظیمات Malwarebytes چیه؟
    با سلام
    شما می توانید mbam را بدون گارد نصب کنید و تنظیم خاصی ندارد. هر چند وقت یک بار سیستم را اسکن کردیم.
    **اگر mbam را رجیستر نکنید گارد ان فعال نمی شود
    با تشکر

16. 4 کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه geysar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    اين انتي malwareكارش چيه درموردش كمي توضيح دهيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •