تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 194 اولاول ... 91141181187188189190191192193194 آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 1935

نام تاپيک: تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام وعرض احترام میخواستم ببینم tvc7000 uawrxznتغییر اخرین ورژن نرم افزار چه چیزهایی عوض شده T_VALDAAC_1016و چیز اضافه شده و طبق دستور کانال یاب دیجیتال به خواهم فعال کنم بدون تغییر فارسی ساز میشه ممنون از لطفتون
    دوست عزیز
    اگر سیستم شما قابلیت دیجیتال را برایش در نظر نگرفته باشند با آبدیت این قابلیت برایش مهیا نمی شود به این دلیل که این ربط به تیونر تلویزیونتان که یک قطعه سخت افزاری است دارد و آبدیت فقط باعث تغییراتی در عمل کرد و یا رفع نقایس سیستم تلویزیون می شود .به معنای دیگر کارکرد سیستم را بهبود می بخشد. و ممکن است شکل آیکون آیتمها را را هم تغییر بدهد ولی عملکرد همان است و گاهی به صلاح دید شرکت بعضی از آیتم ها ی مشابه که عملکرد یکسانی دارند و یا دیگر کارایی ندارند حذف می شوند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام ضمن تشکر منظور من این بود ایا اطلاع دارید که چه نکات جدیدی در نرم افزار اخر c7000 هست ایا اطلاع دارین وایا من از طریق پستهای قبلی میتونم دیجیتال کانال یاب از منوی مخفی راه بندازم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام ضمن تشکر منظور من این بود ایا اطلاع دارید که چه نکات جدیدی در نرم افزار اخر c7000 هست ایا اطلاع دارین وایا من از طریق پستهای قبلی میتونم دیجیتال کانال یاب از منوی مخفی راه بندازم
    دوست عزیز
    در سایت سامسونگ برای سیستم شما دیجیتال در نظر نگرفتن نشده است ولی اگر اصرار به این کار دارید می توانید از اطلاعات موجود در سایت استفاده کنید و در باره فریمور هم در پست بالا کامل توضییح دادم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام دوستان من یه ال ای دی سامسونگ مدل 5550 خریدم که گزینه تصویر در تصویرش غیر فعاله همچنین میخوام بدونم که میشه آپدیتش کرد یا نه ؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

لطفا یکی منو راهنمایی کنه ممنون میشم ...

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان من یه ال ای دی سامسونگ مدل 5550 خریدم که گزینه تصویر در تصویرش غیر فعاله همچنین میخوام بدونم که میشه آپدیتش کرد یا نه ؟؟؟؟
    دوست عزیز
    گزینه تصویر در تصویر زمانی فعال می شود که شما از کابل HDMI استفاده کنیدو تا تلویزیونتان مشگلی ندارد نیازی به آبدیت نیست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با سلام
    من یکtv ua46c8000xrxtw
    دارم میخواستم بدونم تیونر دیجیتال داره
    اگه داره چطور فعال میشه ،
    مرسی
    Last edited by farbod44; 01-04-2014 at 14:47.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام
    من یکtv ua46c8000xrxtw
    دارم میخواستم بدونم تیونر دیجیتال داره
    اگه داره چطور فعال میشه ،
    مرسی
    دوست عزیز
    تلویزیون شما این قابلیت را ندارد اینم مشخصات تلویزیونتان
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با سلام .من یه دستگاه تلویزیون سامسونگ با مدل ua40f5000aw دارم که زیرنویس فارسی رو ساپورت نمیکنه..راهی هیست فریمور خاورمیانه رو براش دانلود کنم ؟اگه آره از کجا میتونم دانلود کنم و چجوری آپدیت کنم تلویزیونمو؟ممنون میشم
    آپدیت کردم به آخرین فریمور ولی همچنان وقتی فلش وصل مبکنم و فیلم با زیرنویس میزارم زیرنویسو ساپورت نمیکنه.تو تنضیمات زیرنویس زبون عربی یا فارسی رو نداره .
    Last edited by jefri6; 07-04-2014 at 12:12.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام .من یه دستگاه تلویزیون سامسونگ با مدل ua40f5000aw دارم که زیرنویس فارسی رو ساپورت نمیکنه..راهی هیست فریمور خاورمیانه رو براش دانلود کنم ؟اگه آره از کجا میتونم دانلود کنم و چجوری آپدیت کنم تلویزیونمو؟ممنون میشم
    آپدیت کردم به آخرین فریمور ولی همچنان وقتی فلش وصل مبکنم و فیلم با زیرنویس میزارم زیرنویسو ساپورت نمیکنه.تو تنضیمات زیرنویس زبون عربی یا فارسی رو نداره .
    دوست عزیز
    برای دانلود به اینجا بروید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آبدیت کردن فریمور
    سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید

و برای زیرنویس اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •