تو کرمانشاه نا محدود مخابرات تا 1 مگ میده و شرکت حسابگر تا 2 مگ که قیمتها هم خیلی خوبه.. 2 مگ 77 تومن..!
به احتمال تهران هم آزاد بشه.. و تا 1 مگ رو به عموم بدن..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
تو کرمانشاه نا محدود مخابرات تا 1 مگ میده و شرکت حسابگر تا 2 مگ که قیمتها هم خیلی خوبه.. 2 مگ 77 تومن..!
به احتمال تهران هم آزاد بشه.. و تا 1 مگ رو به عموم بدن..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا میشه یه راهنمایی بکنید که چطوری میشه از مخابرات ۱ مگ گرفت ... من هم کارت دانشجویی دارم هم می تونم شرکتی اقدام کنم . فقط می خواستم ببینم اگه شرکت واسه یه منطقه دیگه باشه میشه گرفت یا نه......
من الان دارم ۲۵۶ نامحدود می گیرم ۴۰ تومن سرعت دانلودم هم ۳۳ هستش دوستان لطفا راهنمایی کنید چون من هیچی از adsl سر در نمیارم و تا الان فقط وایرلس داشتم. خیلی ممنون
نه دوست عزیز این استانداردی هست که همه ISPها اینجوری باید سرویس بدن. من خودم از بیش از چندین ISP سرویس داشتم و حتی خودم مسئول یک ISP بودم سرویس یوزرهارو اینجوری میبستیم. البته پهنای باندهای Dedicate بحثش جدا بود.
من چابهارم دوست عزیز
بله 1 مگ مخابرات همینه و 1 مگ از صبانت سرعت دانلودش بین همین سرعت بنده تا 4096 میره.
خیر دوست عزیز من با اساسنامه شرکتم گرفتم.
خیر، چابهار
ایول
من یه سوال داشتم
هزینه ثبت نام این سرویس چقدر میشه
مودم که میخوام am604 بگیرم هزینه بقیش چفدر میشه؟؟![]()
هزینه ای برای ثبت نام ندارهایول
من یه سوال داشتم
هزینه ثبت نام این سرویس چقدر میشه
مودم که میخوام am604 بگیرم هزینه بقیش چفدر میشه؟؟
در خصوص مودم هم چند تا پست بالا تاپیک مخصوص مودم adsl معرفی شده ...
و اینم سایت مخابرات تهران
tct.ir
چه خوب تو تهران هم با اساسنامه شرکت بالای 128 میدند؟؟؟
بجز اساسنامه شرکت دیگه چی میخواهد ؟؟؟
نمیدونم ، اما بعیده![]()
حتما !
100 %
بله دوست عزیز توی تهران هم همینه قانون برای کل ایران مشترکه
بجز اساسنامه هم باید یه نامه بزنی از طرف شرکت که شمارو بعنوان نماینده معرفی کنه و خط تلفن هم باید بنام شرکت باشه. کپی کارت ملی و شناسنامه خودت (شخصی که توی نامه بعنوان نماینده معرفی شده) هم باید ارایه بدی.
هزینهها توی وبسایت مخابرات هست، مودم فوق هم به خاطرهها پیوست.
اگه بازم اصرار دارین که همین مودمو بخرین چند راه وجود داره:
1- دسته دومشو تهیه کنین
2- توی رویا تهیهش کنین
3- زمانو برگردونین عقب و بخرینش![]()
معلوم نیست کی 128 به بالا آزاد میشه ؟؟؟
اساسنامه باید اصلش باشه ؟؟؟
ممنون عزیز![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)