آخه چطور ممکنه نه نه منم می خوام
این سه مگ می شه 24 مگابیت در حالی توی مودم با توجه به میزان نویز و ... حدود 10 مگ ظرفیت داره چه طوری اینقدر برای تو سرعت گرفته؟؟
راستی هادرت پر شد اکانتت رو میدی منم دانلود کنم به حاش اکانت 64 میدم![]()
آخه چطور ممکنه نه نه منم می خوام
این سه مگ می شه 24 مگابیت در حالی توی مودم با توجه به میزان نویز و ... حدود 10 مگ ظرفیت داره چه طوری اینقدر برای تو سرعت گرفته؟؟
راستی هادرت پر شد اکانتت رو میدی منم دانلود کنم به حاش اکانت 64 میدم![]()
وای خیلی عالیه.
اگه داخل ایران ماهانه میلیونی هم واسه اینترنت بهشون پول بدی چنین سرعنی دریافت نمیکنی.
واقعا خیلی شانس میخواد.
خوش بحالت. من دارم با سرعت 16 کیلوبایت دیوووووووووونه میشم.
خوش به حالت
کیفش رو ببر
ما از این شانسا نداریم
سـلام دوسـتان.
امـیر جـان ایـن عـکسی کـه گـذاشتی خـیلی ضـایع هـست کـه سـرور وی پـی اسـه [VPS]!.
مـوفق باشــید!.
سلام vps یعنی چی ؟؟؟
راس میگی ها
به خاطر ریموت هم گرافیک ویندوز غیر فعال می شه
گفتم این 24 نمی کشه این خط های کرمانشاه
سرور اختصاصی مجازی چیست؟
وی پی اس یا همان سرور خصوصی مجازی “Virtual Private Server” نوعی میزبانی وب است و شیوهای است که در آن یک سرور واحد به چند قسمت تقسیم شده و هر قسمت به عنوان یک سرور مجازی میتواند مانند یک سرور اختصاصی عمل کند.سرور مجازی اساسا ترکیبی است از سرورهای میزبانی اختصاصی (Dedicated)و سرورهای میزبانی اشتراکی (Shared).ویژگیهای خوب سرور مجازی باعث شده تا بتواند یک جایگزین بسیار ایدهآل و با قیمت ارزانتر برای اهدافی که سرورهای میزبانی مشترک برای آنها مناسب نیستند و سرورهای اختصاصی و مجزا هم هزینههای سنگینی را به دنبال دارد باشد.
در VPS به مدد تکنولوژی مجازی سازی (virtualization) نرم افزاری هر قسمت می تواند به طور کاملا مستقل سیستم عامل خود را داشته و آن را اجرا کند و مستقلا ریبوت کند.
برای راه اندازی این نوع سرورها روی سرور فیزیکی hypervisor اجرا میشود و به سیستم عاملهای متعدد اجازه اجرا شدن بر روی کامپیوتر میزبان را میدهد.در اینده به طور مفصل به نحوه عملکرد VPS خواهیم پرداخت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره دیـگه مـهدی جـان!.
Last edited by sajad-tnt; 20-01-2012 at 21:51.
حتی با وی پی اس هم سرعتت کمه
![]()
سلام
vps پولیه و آیا رایگانش هم وجود داره ؟؟؟
رایگانش سرعت دانلود رو افزایش میده ؟؟؟
دوست عزیز شما با Vps نمیتونی چیزی روی PC خودت ذخیره کنی .... یه سرور مجازیه که روی اون فایل هات دانلود میشن .
در واقع مثلا انگار یه کامپیوتر داری توی آلمان و از اینجا با کامپیتور خودت بهش ریموت میکنی ( وصل میشی ) و استفاده میکنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)