چرا این بازی از 70% بیشتر تموم نمیشه؟
چرا این بازی از 70% بیشتر تموم نمیشه؟
چون باید همه مکان ها ، پوینت ها مغازه ها رو بخرید در کل باید تو نقشه هیچ جایی نذارید بمونه
منم با شما موافقم. بازی خیلی راز آلود و معما گونه هستش. یه جورایی ذهنمو مشغول کرده.
یه ویکی راجع به اساسین کرید هست که توش مطالب خیلی جالبی وجود داره. در مورد فرقه حشاشین(اساسین) و تمپلارها.
تو این ویکی افرادی مثل محمد رضا پهلوی(شاه) و شعبان بی مخ جز تمپلارها محسوب شدن حتی راجع به ساواک هست که در موردش نوشته سازمانی که توسط تمپلارها و برای پیشبرد اهدافشون تاسیس شده. در مقابل مصدق جز اساسین هستش. از این جور مطالب خیلی توش هست.خودتون ببینید بهتره.
در ضمن مینروا(minerva) و جونو(juno) الهه های یونان و روم باستان هستن که به کمک سیب بهشت(apple of eden) کنترل انسان ها رو در اختیار داشتن و .... یه جورایی میشه گفت اجنه هستن.
"در ضمن بازی پر از نماد های فراماسونری و شیطانپرستیه"
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا الان تمام بازیا رو یه جوری کردن که اونایی که تنشون میخاره منحرف شن
مثلا بازیه GOW رو میان میسازن که بهترین بازیه جهان بشه و همه بخوان بازی کنن اون وقت وسطش اونهمه صحنه ی مبتذل میذارن که مجبوریم اونارو هم ببینیم ولی مهم نیست
من هیچ وقت به خاطر همچین مسائلی یه بازیی رو ول نمیکنم اساسینز هم یه بازیه خدایی شده ولی خوب توش اینجور مسائل هست که به نظرم از ارزش بازی کم نمیکنه ما نباید زیاد به نماد توجه کنیم![]()
با سلام
باید بگم این بازی از نظر گرافیکی نصبت به نسخه اول ضعیف تر می باشد
چون از نظر افکت های تصویری پایین می باشد
با سلام دوباره.در نسخه 2علاوه برنشانه های ماسونی این بازی نشانگر پایان حکومت پاپهای کاتولیک وشروع عصر رنسانس وآغاز همزمان پروتستانیزم می باشد.
شنل شو باید چجوری عوض کنم؟
تو شهر یه مغازه هایی هست که تو نقشه با شکل قرقره نشون داده شده.میری اونجا و لباستو عوض میکنی.البته بعضیاشون لاک هستند باید آنلاک کنی![]()
اونارو میدونم ،یه شنل از اونجا گرفتم اما الان ک میخوام شنل سفیدمو بندازم نمیشه ،اونجام میگه شما این شنلو دارید(u already have it)
ببینید شما باس بری تو اینتروری (با زدن اسکیپ) اونجا چیزایه جدیدیو که به دست میاری با علامت تعجب قرمز نشون میده می تونی بری اونجا و هر چی چیز جدید یا قدیمی داریو ببینیو عوض کنی!!!!اونارو میدونم ،یه شنل از اونجا گرفتم اما الان ک میخوام شنل سفیدمو بندازم نمیشه ،اونجام میگه شما این شنلو دارید(u already have it)
سلام
بچه ها آپدیت شماره 1.01 با 1.02 چه فرقی داره ؟ یعنی اینطوری می خوام بگم که تغییراتی که آپدیت 1.01 در بازی ایجاد می کرد رو ، بدون اینکه این نسخه (1.01) رو نصب کنم و مستقیم 1.02 رو نصب کنم باز هم در بازی ایجاد می شود ؟؟ یا برای تغییرات کامل باید اول آپدیت 1.01 و سپس 1.02 رو نصب کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)