اتفاقا آیفون بعدی تغیر آنچنانی نسبت به آیفون 4 نخواهد کردفقط از پردازنده A5 استفاده میشه و شاید با حافظه ی 32 و 64 عرضه بشه
![]()
اتفاقا آیفون بعدی تغیر آنچنانی نسبت به آیفون 4 نخواهد کردفقط از پردازنده A5 استفاده میشه و شاید با حافظه ی 32 و 64 عرضه بشه
![]()
کی تا قبل از اومدن محصولا Apple مردم خبر داشتن چی داشته چی نداشته که العان دفعه دوم باشه .
این همه ساله داره محصول صادر میکنه و همیشه یه چیزایه جدید واسه ارائه داشته .
العان که گفتن میخواد Interface رو عوض کنه .![]()
العان که گفتن میخواد Interface رو عوض کنه
اینترفیس مربوط میشه به iOS
ولی معمولا اپل هر چند سال یکبار تغییر اساسی به محصولاتش میده که این تغییر اساسی در آیفون 4 اعمال شده بودکی تا قبل از اومدن محصولا Apple مردم خبر داشتن چی داشته چی نداشته که العان دفعه دوم باشه .
این همه ساله داره محصول صادر میکنه و همیشه یه چیزایه جدید واسه ارائه داشت
با این حال اپل و استیو همیشه همه رو غافل گیر میکنن و تا حدودی حق با شماست![]()
به احتمال ۹۹ درصد ،
آیفون ۵ ، تمام ضعف های آیفون قبلی رو پوشش میده!
درست مثل آیپد ۲ !
به نظر من این محصول ارزش صبر کردن رو داره! چون iOS 5 اوج شکوفایی iOS خواهد بود ، که در WWDC 11 معرفی میشه! : دی
با تشکر ،
امید
.:PAR3A:. گفت : خیلی خوبه ، اپل فرصت معرفی 3 تا غوغا یه جا رو از دست نمی ده ، مخصوصا این که یکی از غوغا ها روی یکی دیگه ازشون سوار شهمردم گفتند : احتمالا همون سپتامبره
تغییر اساسیش که فک کنم همون A5 باشه و دوربین 8مگا Exmor R...
یه عده هم می گن ظاهرش مث آیپاد و آیپد 2 میشه ، به نظرم خوشدست تر میشه ولی این طوری خوشگل تره...
باگاشم که موافقم ، تمام باگ های آیفون 4 رو رفع می کنن ، به هر حال اپله ، الکی نیس که
شده تخت و کمدمو می فروشم ، 5 رو می خرم![]()
دوستان هر کاری میکنم چیز ** وصل نمیشه ..در ضمن پایین یه گذینه p r0 x_ y داره باید رو off باشه ؟؟
rsa securld و encryption level چی باید off باشند ؟
حل شد دوستان
فقط الان سورس یه sbseting رو میخوام ممنونم
دوستان برای گرفتن برنامه celes از سورس insanely کلمه warning میاذ..سورس بهتری دیگه ای ندارد ؟
اين سورس هم خوبه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سورس insanely هم سورس خوبيه ولي اين بالايي معروفتره.
از سورس بالایی سلست رو دان کنید ، اس بی ستینگز هم نصب میشه... من از هر سورسی سلست رو نصب کردم کار نکرد جز همین سورسه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)