من یک مشکل دارم که قبلا نداشتم
بازی رو نصب کردم و خواستم از اول برم همون اولین مسابقه که با پورشه هست همون اول که ماشین رو نشون میده صفحه سیاه میشه و هیچ چیزی اتفاق نمی افته
قبلا این مشکل رو نداشتم
من یک مشکل دارم که قبلا نداشتم
بازی رو نصب کردم و خواستم از اول برم همون اولین مسابقه که با پورشه هست همون اول که ماشین رو نشون میده صفحه سیاه میشه و هیچ چیزی اتفاق نمی افته
قبلا این مشکل رو نداشتم
برای انلاین بازی کردن که میشه گفت نصف جذابیت این بازی با انلاینشه اول اینکه باید سی دی اورجینال دست اول داشته باشی دوم اینکه سرعت اینترنت خوبی داشته باشی من 128 وایمکس ایرانسل دارمکه جای خندست که جواب میده و میشه بازی کرد البته 8نفره نمیشه چون نمیکشه ولی تا 4 یا 5 نفر جواب میده
راستی برای انلاین شدنش بایت آپدیت بشه این بازی که 312 مگ هست که شب تا صبح تول کشید دان بشه![]()
داداش قربون دستت که جواب دادی.
ولی منظورم این بود که بخوای بدون CD اورجینال بازی کنی.
با اون CD نمیدونم چندین دلاری که کاری نداره.ولی بدون اون راهی نداره؟مثلا نرم افزار خاصی نیست؟(مثل Garena)
نه نمیشه چون هر سی دی یه کد پشت دفترچه سی دیش داره که متعلق به اون سی دی هست مثل یه جور اکانت می مونه که فقط هم یه بار استفاده میشه کرد !
پس چون فکر همجاشو کردن فکر نمیکنم دیگه راهی مونده باشه !!!
مرسی.
همه ی بازی ها اینطوری هستند.
ولی هکر ها یه نرم افزار های میسازن که بشه بازی ها رو انلاین و بدون پرداخت پول بازی کرد.
حالا بازی رو چند خریدی؟
کرک reloaded را استفاده میکنم.میگه یه کلیدو فشار بده.بعدم توی بازی میخواد وصل بشه به سرور.چکارش کنم؟
خب... اون موقع نباید به اینترنت وصل باشین.
دوستان تو اين بازي تو race هاي مختلف تو يك سري نقاط مشخص يا به تعبيري كه تو تاپيك هاي خارجي اشاره شده بود Certain points فريم بازي يهو از بالاترين حد به كم كم ميرسه به اندازه 1 يا 2 ثانيه و دوباره درست ميشه
10 بار هم اگه اون Race رو از اول بري هميشه تو اون نقطه اينطوري ميشه
مهم هم نيست با چه تنظيماتي ميري چه 1080 high چه 800*600 low
مثلا تو يكي از race ها دقيقا اونجا كه كنار جاده يك شهر بازي هست و اون وسيله داره ميچرخه از كنارش كه رد ميشي اينطوري ميشه
patch دوم هم دان كردم زدم تاثيري نداشت
تاپيك هاي خارجي زياد گزارش شده بود
اينجا كسي اين مشكل رو داره ؟
دقیقا پدرام جان منم همین مشکل رو داشتم!
یعنی دقیقا توی بعضی نقاط خاص شما شاهد افت فریم هستی و نوع race (فشار روی cpu) و تنظیمات گرافیک (فشار روی gpu) تغییری توش ایجاد نمیکنه که نشان از مشکل داشتن خود بازیه!!
Last edited by mehdy.z; 05-03-2011 at 21:57.
واقعا خوبه ادم همچين تاپيك ها و دوستاني مثل شما رو داره كه سريع و كامل ادم رو روشن ميكنيد
وگرنه ادم بايد كلي وقت بگذاره هي بره بگرده تو دنياي خارجي و حجمه عظيم درايور ها رو تست كنه و كرك و پچ و ...
به خصوص براي كسي مثل من كه تازه سيستم اپ كرده كه همش اين فكر مياد سرش كه نكنه كارتش مشكل داره يا درايورش
جالب اينجاست بعد و قبل از Patch كه دادن و توش به وضوح نوشتم Cpu performance issue باز هم همين وضع هست
مرسي
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)