تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 311 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201241291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حسین حالا بذار این مورد حل بشه وگر نه من یکی نمی تونم با فیفا11 کنار بیام.سرعت بازی فوق العاده بالاست.باور کن بعضی مواقع وسط بازی شک میکنم سرعت بازی روی fast هستش.شده مثل فوتبالیستها.اگه تو نسخه اصلی همین جوری باشه باید دور فیفا11 بازی کردن رو روی مانیتور خط بکشم.نمی دونم والا اگه از بچه های همین فروم بپرسی 90 درصدشون میگن سرعت بازی باید کم باشه.حالا چرا بازیسازها اینقدر دوست دارن سرعت بازی بالا باشه من نمیدونم.........
    همین یک اشتباه می تونه کل بازی رو زیر سوال ببره.دیگه پرو پاسینگ و پرسنالدی + معنی نداره چون همه چیز خیلی سریع اتفاق میفته و آدم نمیتونه تفاوتها رو حس کنه.
    سرعت لعنتی بازی هر سال واسمون دردسر ساز میشه.اون از pes که پارسال جون به لبمون کرد اینم از بازی بی نقص فیفا11 که بخاطر همین مورد داره کل بازی رو خراب میکنه.فیفا 10 به مراتب سرعت کمتری نسبت به دمو فیفا11 داشت.
    واقعا در عجبم چرا اینا اینقدر روی این مورد خساست به خرج میدن.یعنی نمیتونن یه سرعت کم برای بازی تعریف کنن؟

من حاضرم همه ویزگیهای جدید فیفا11 نباشه ولی سرعت بازی کمتر بشه.
    اینکه روی مانیتور سرعت بازی بیشتر از tv هست به هیچ وجه دلیل قانع کننده ایی نیست.اینا باید فکر همه جاشو می کردن و مشکل از جانب ما نیست.

باور کنید حتی یک فوتبال واقعی روی دور تند هیچ جذابیتی نداره.
    با تمام احترامی که برات قائلم ولی اصلا باهات موافق نیستم،سرعت بازی کاملا منطقیه و حتی کسایی مثل پوریا،میکن سرعت بازی کمتر هم شده !!! سرعت بازی دقیقا سرعت بازی واقعیه... شاید شما لیگ آزادگان زیاد دیدی و دلت میخواد سرعت بازی در حد این بازیا باشه ! (شوخی )

2. 5 کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

تا جایی که من دیدم،فشاری که تیم حریف میاره،کاملا منطقی و به جاس،البته اگه تیم حریف زورشو داشته باشه !!!! وقتی بازی میکنی،دقیقا میری تو جو تیم،یا وقتی با یه تیم ضعیف،میری به مصاف یه تیم قوی،کاملا میتونی احساس کنس که بازی سختی پیش روته و فشار رو کاملا حس میکنی... به نظر من این نسخه ی فیفا،قوی ترین و شبیه ساز ترین بازی ایه که تا حالا انسان تونسته بسازه و من فقط موندم تو نسخه ی 12 چی میخوان دیگه به این بازی خدا اضافه کنن... من به این بازی میکم یک انقلاب....یک انقلاب در صنعت گیم
    فراموش نکنین :
    WE ARE 11

یه چیزی که فیفا داره و منو پوریا که دیروز بازی میکردیم،با دیدن این صحنه نعشه شدیم(!) اینه که تو نوار زیر بازی ، نتایج کل لیگ های معتبر دنیا رو مینویسه و حتی مینویسه که مثلا پس فردا منچستر یونایتد با فلان تیم بازی داره،واقعا اینو که دیدیم خودم باور نکردم و به پوریا گفتم : پوریا! مطمئن نیستما ولی فکر کنم این نتایجی که این پایین مینویسه،مال بازی هایی باشه که تو واقعیت انجام شده ! و بعد از اینکه نتایج آرسنال اومد،از اونجایی که پوری عاشق آرسناله و نتایجشو دنبال میکنه،نتیجه رو وقتی دید و فهمید ،این نتیجه،اتفاق افتاده،به اتفاق از صندلی افتادیم پایین و غش کردیم !!!!
    داوش فدايی داری بخدا ، بله دوستان يادم رفت بگم که نتايج بازی ليگ های مختلف رو توی منو مينويسه کلاً خيلی بازيه کاملی شده همه چيز رو لحاظ کردن وقتی فيفا 11 pc رو بازی کنيد و بلافاصله بريد fifa 11 console رو بازی کنيد ميفهميد که بازی از زمين تا آسمون عوض شده و واقعاً خيلی خيلی کامل شده بايد تبريک گفت به EA هر سال پيشرفت کردن کار آسونی نيست تازه سال بعد هم که فيزيک های real time اضافه ميشه خدا رحم کنه بهمون

4. 5 کاربر از UP-SNAKE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

با تمام احترامی که برات قائلم ولی اصلا باهات موافق نیستم،سرعت بازی کاملا منطقیه و حتی کسایی مثل پوریا،میکن سرعت بازی کمتر هم شده !!! سرعت بازی دقیقا سرعت بازی واقعیه... شاید شما لیگ آزادگان زیاد دیدی و دلت میخواد سرعت بازی در حد این بازیا باشه ! (شوخی )
    شهروز جان شما احتمالا روی تلویزیون اینو بازی کردین وگرنه توی مانیتور سرعتش از حد معمول بیشتره .
    راستی سرعت بازی نسبت به دمو هم تغییری کرده ؟ همینطور با اعمال سیستم جدید نفس و خستگی بازیکنان تغییری در دامنه حرکتی و مهمتر از همه میزان پرسینگ در بازی به چشم میاد ؟ کلا تغییرات عمده نسخه نهایی و دمو چه چیزای هستن ( منظور گیم پلی بازی ) ؟

6. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سایت IGN به نسخه PS3 بازی نمره 9.5 داد . واقعا حق این بازی کمتر از اینم نیست .

" Incredible "

نسخه 9 در مجموع نمره 8.7 گرفت نسخه 10 نمره 9.1 گرفت و این نسخه 9.5 با این روند نسخه 12 باید نمره ای حدود 9.9 بگیره .

اینم Review و بررسی بازی از نگاه این سایت :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

احتمالا امسال هم این بازی جایزه ها و تندیس ها رو یکی یکی درو میکنه و عنوان بهترین بازی ورزشی سالو به خودش اختصاص میده .

.
    Last edited by 4039; 27-09-2010 at 13:10.

8. 13 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    میشه یکی فیفا 11 رو از لحاظ ویژگی های بازی در مسترلیگ و بال و تفاوت های گیم پلی با پی ای اس برام توضیح بده
    میخوام بدونم منی که کاملا در فوتبال و درک فوتبال حرفه ای هستم و برای مدت ها پی ای اس رو بعنوان بازی فوتبالم انتخاب کردم اگه بیام بازی کنم چقدر به مشکل بر می خورم

ممنون

10. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شهروز جان شما احتمالا روی تلویزیون اینو بازی کردین وگرنه توی مانیتور سرعتش از حد معمول بیشتره .
    راستی سرعت بازی نسبت به دمو هم تغییری کرده ؟ همینطور با اعمال سیستم جدید نفس و خستگی بازیکنان تغییری در دامنه حرکتی و مهمتر از همه میزان پرسینگ در بازی به چشم میاد ؟ کلا تغییرات عمده نسخه نهایی و دمو چه چیزای هستن ( منظور گیم پلی بازی ) ؟
    نه حسین جان،من مانیتور دارم که 2 تا ورودی اچ دی داره،یکیش پی سی وصله و یکیش کنسول! والا به نظر من سرعت بازی عالیه و کلا از رو احساس بزارین یا عقل یا هرچیز دیگه،به نظر من این بازی آخرشه و فقط نمره ی 10 از 10 میتونست لایقش باشه

---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------

سلام دوستان
    میشه یکی فیفا 11 رو از لحاظ ویژگی های بازی در مسترلیگ و بال و تفاوت های گیم پلی با پی ای اس برام توضیح بده
    میخوام بدونم منی که کاملا در فوتبال و درک فوتبال حرفه ای هستم و برای مدت ها پی ای اس رو بعنوان بازی فوتبالم انتخاب کردم اگه بیام بازی کنم چقدر به مشکل بر می خورم

ممنون
    به به !!!! اینورا !؟ شما که خودتو تا دیروز میکشتی واسه پس !!!! حال کردی بازی چه نمره ای گرفت؟ الان هم دیر نیست،حتی اگه همین الان هم به جمع ما فیفا باز ها پیوستی،همگی میگیم : خوش اومدی داوش

جوابتو هم میتونی تو پست ها ببینی، کلا فیفا 11 : N1
    WE ARE 11

12. 3 کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

ه من با دروازبان فقط در حد همین حرکت جلو کشیدن کار دارم، بقیه زحمتش پای خودشه
    اون قدیما که دکمه شیفت رو میزدی رو دروازه بان سویچ میشد... الانم همینطوریه؟
    منظورم نسخه 2009 بود
    بعد یه چیزی... کلا دروازه بانای FIFA 10 روی توپ های هوایی ضعیف بودن.... مثلا سانتر ها که میومد میخورد به تیرک ولی دروازه بان کاری نمی کرد...
    ولی اگه میشه با زدن یه دکمه رو دروازه بان وسئیچ کرد میشد از این گل ها جلوگیری کرد...
    فقط نمی دونم چرا دوستان جبهه می گیرن، باور کنید من قصد ایراد الکی گرفتن ندارم. شاید از بس عکس این اتفاق در تاپیک پس افتاده، همه این ذهنیت رو پیدا کردن. ولی وقتی یه سری می شینن با هم یه بازی رو انجام میدن، خوبه در مورد نقاط قوت و ضعفش با هم صحبت کنن. باور کنید اگر فیفا بازی خوبی نبود، وسط این همه مشغله، انقدر وقت سرش نمی ذاشتم. حتی وسوسه میشم کنسول بخرم که تو سال 2011 بازی 2010 رو بازی نکنم (خدا لعنتت کنه EA )
    دلیلش جبهه گیری های دو طرفانه هست...مثلا یکی از طرفدارای فیفا یه چیزی بگه اکثرا اونو ربط میدن به کل طرفدارای فیفا یا بر عکسش... واسه همین همیشه سر دو تا بازی کلی دعوا هست... جالبیش اینه که همه جای دنیا هم بری این دعوا هست...
    +
    چنتا نمره جدید از بازی:
    Eurogamer ....8/10
    computerandvideogames.....9.7/10
    +
    یه چیزی که فیفا داره و منو پوریا که دیروز بازی میکردیم،با دیدن این صحنه نعشه شدیم(!) اینه که تو نوار زیر بازی ، نتایج کل لیگ های معتبر دنیا رو مینویسه و حتی مینویسه که مثلا پس فردا منچستر یونایتد با فلان تیم بازی داره،واقعا اینو که دیدیم خودم باور نکردم و به پوریا گفتم : پوریا! مطمئن نیستما ولی فکر کنم این نتایجی که این پایین مینویسه،مال بازی هایی باشه که تو واقعیت انجام شده ! و بعد از اینکه نتایج آرسنال اومد،از اونجایی که پوری عاشق آرسناله و نتایجشو دنبال میکنه،نتیجه رو وقتی دید و فهمید ،این نتیجه،اتفاق افتاده،به اتفاق از صندلی افتادیم پایین و غش کردیم !!!!
    اره شما وقتی کنسولت رو به اینترنت وصل کنی و بری تو بازی اخبار روز دنیای فوتبال و نتیجه ی بازیها رو میتونی به صورت زیر نویس ببینی !!
    +
    من فقط موندم تو نسخه ی 12 چی میخوان دیگه به این بازی خدا اضافه کنن... من به این بازی میکم یک انقلاب....یک انقلاب در صنعت گیم
    چیزای زیادی میشه اضافه کرد...
    گسترده کردن پرسنالیتی
    تعریف تاکتیک ها به صورت خیلی وسیعتر و با امکانات بیشتر
    پشتبانی از کینکت و MOVE
    career مد رو واقعی تر کنن
    از سیستم آب و هوای real time استفاده کنن...
    مشکلات خود بازی رو بر طرف کنن که کم نیستن... هوش مصنوعی رو پیشرفته تر کنن
    کلا اگه بشینی فکر کن موضوع زیاده برای پیشرفت و بهبود

14. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بازی اصلی ریلیز شده مگه؟ یکی از بچه ها دنبال آدرس فروشگاه تو کرج بود 2 صفحه قبل .

داره خودمونی میشه BIJAN5759's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان بازی قرار بود 6 مهر بیاد یعنی فردا بازی ریلیز میشه یا نه ؟

17. این کاربر از BIJAN5759 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

حسین شما درست میگی ولی از نظر من فیفا wc سرعت بازیش بیشتر فیفا 10 بود.سرعت توپ هنگام پاسکاری و همینطور شوت زدن بیشتر بود.
    درسته پترسن تائید کرده که سرعت بازی رو کمتر کردن ولی اون چیزی که من الان دارم میبینم اینه که سرعت بازی دمو فیفا 11 روی مانیتور من (LG 2261 VP) در حالت SLOW خیلی زیاده و این اصلا خوب نیست طوری که دیگه نمیتونم اونو بازی کنم و بازی به شدت آرکید شده.

19. این کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •