سلام دوستان
میدونم ربطی نداره به تاپیک ولی لطفا جواب بدین. من از همین شرکت هم سرویس می گیرم
من یه مودم تی پی لینک 8151 دارم
میخوام کل شبکه خونه رو به چیز پی ان وصل کنم ولی مودمم چنین تنظیماتی رو نداره.
ارزون ترین راه برای این کار چیه؟
سلام دوستان
میدونم ربطی نداره به تاپیک ولی لطفا جواب بدین. من از همین شرکت هم سرویس می گیرم
من یه مودم تی پی لینک 8151 دارم
میخوام کل شبکه خونه رو به چیز پی ان وصل کنم ولی مودمم چنین تنظیماتی رو نداره.
ارزون ترین راه برای این کار چیه؟
Last edited by alirezafaghih; 30-11-2019 at 12:31.
آقا من دیده بان نت دارم با پورت پیشگامان.دو روزه شدیدا سرعت سرور خارجی یک دهم شده شدیدا پایین اومده.ولی از سرورای داخل ایران سرعت مثل قبله.قضیه چیه ؟ چند ماهه همچین مشکلی نداشتم اصلا !!
سلام دوستان، پورت pptp چرا روی شبدیز که آیپی پیشگامان و داره بسته هستش؟اول کانکت می شه بعد دیس کانکت می شه، روی شاتل پورت pptp باز بود،پیشگامان هم بعد از کانکت شدن به pptp دیس کانکت می شه؟ شاتل و همراه اول و ایرانسل با pptp مشکل نداشتن، این پیشگامان و شبدیز چی می گه![]()
منکه مشکلی ندارم
البته از پولی استفاده می کنم
![]()
من از رایگان استفاده می کنم،آخه جالب اینجاست روی شاتل تست کردم ، مشکل نداشت ، روی همراه اول و ایرانسل هم تست کردم مشکل نداشت ، فقط این شبدیز با ایپی پیشگامان این طوریه
این شرکت لعنتی وقت و بی وقت سرعت بین الملل رو روی 4 مگابیت لیمیت میکنه، یه کشور قانونمند داشتیم تا حالا در این شرکت رو تخته کرده بودن...
کار از لیمیت بین الملل روی 4 مگ گذشته و فکر میکنم امشب روی 1 مگ لیمیت کردن -_____-
تو سال 2019 سرعت فوق العاده بالای 100 کیلوبایت رو تجربه میکنیم
هرکی مشکل داره تخلیه بزنه. منم تخلیه زدم و راحت شدم. حجم ترابایتی میدن که مفت نمیرزه
الانم شبدیز هستم
من که تخلیه میکنم ولی موندم کجا برم ؟ صبانت ؟هایوب ؟ شاتل ؟ یا کجا ؟
همشون آشغالن آخه، همشون
رفتم تاپیک های وب ببینم اون شرکت چطوره، میبینم اونجا هم کاربرا ناراضی هستن
کی میشه روزی برسه که از این وضعیت افتضاح خارج بشیم، پای شرکت های بین المللی به ایران باز بشه در همه این شرکت های درپیت تخته میشه
ضمن اینکه حجم ترابایتی کجا بود الان دیگه حجمی نمیدن اصلا، با 80 هزار تومن 80 گیگ حجم میدن!
منم اون سرویسی که تو جشنواره میدادن رو دارم، تموم بشه معلومه که با ماهی 80 گیگ تمدید نمیکنم! البته اگه اصلا تا اون موقع دیگه اینترنتی تو این خراب شده بدن بهمون!!!
Last edited by The Dreadnaught; 08-12-2019 at 03:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)