تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 1049 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201241291691 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با سلام من 2 تا سوال دارم یکیش اینه که من تی وی 46 C7000 دارم + سینمای HT X725
    1-می خواستم ببینم چطوری میشه صدای فیلمهایی که از USB یا ----- پخش میکنم رو میشه خروجیه صداشون رو از سینمای خانگی گرفت؟! من هرکاری میکنم یا صدا کلا قطع میشه یا فقط از تی وی میاد
    دوستان راهنمایی کردن که از قسمت تنظیمات صدای تی وی باید بزارم روی external speaker ولی اینکار رو که می کنم صدا کلا قطع میشه ، وقتی هم سینما رو روی aux 1 یا 2 میزارم صدا برمیگرده روی باند خود تی وی
    البته اینم بگم رابط تی وی و سینما کابل اچ دی ورژن 1.3 هست ، آیا کابلی چیزی دیگه هم باید بینشون باشه یا همین کابل باید صدا رو به سینما منتقل کنه ؟!

2-می خواستم ببینم برای پخش سه بعدی مناسبترین پلیر (تنها و بهمراه سینما) چیه و چه قیمتیه ؟! ، ترجیحا سامسونگ توی الویت باشه!

پیشاپیش ممنون

شما باید از خروجی های صدای تلویزیون صدا را به سینمای خانوادگی بدهید

-خروجی AV با دو فیش که در اینصورت صدا استریو خواهد بود

-خروجی Audio Optical یا Audio Coaxial بسته به نوع تلویزیون و سینما از یکی از دو کابل استفاده می شود در اینصورت صدا 5.1 خواهد بود

در HDMI 1.3 برگشت صدا وجود ندارد در 1.4 برگشت صدا امکان پذیر است در صورتی که سینما هم این امکان را داشته باشد

2. 2 کاربر از zendar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام به اقا رایان عزیز.من سفارش یه سینمای خانگی 787 پایونیر دادم.میخوام لطف کنید بگید دقیقا باید چه چیزهایی داشته باشه که من چک کنم.چون از فروشگاه چاره خرید کردم.و ایا تمام سیم و کابلها رو برای اتصال داره یا باید جدا تهیه کرد؟.ممنونم
    معمولاً یه جایی توی کاتالوگ دستگاه و یا روی کارتن نوشته Package Contents زیرش لیست تمام چیزایی که باید باشه رو داره.

4. این کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون از جوابتون! امروز جمهوری بودم اصلا اون Onkyo رو پیدا نکردم ناامید برگشتم, تا اینکه جوابتون رو دیدم.

این Denon هم خیلی عالیه, همون چیزیه که میخوام! فقط مطمئنید که تو تهران پیدا میشه؟ چون فکر کنم فروشنده ها کلا این پکیج اسپیکرها رو نمیارن. قیمتش هم که خیلی خوبه. دقیقا کجاها دارن این مدل رو؟
    Denon شرکت جم
    آقای بیگی 88058767

راستی اضافه کنم که من اینو تست نکردم ولی دوستان تست کردن خیلی تعریف می کردن با توجه به اینکه بلندگوهای فرانت و سنتر دو تا درایور میدرنج و تیوتر مجزا داره و خوب دنون هم هست باید صدای خوبی داشته باشه. به علاوه سابش هم 13 کیلو وزنشه و با توجه به اندازش باید بیس قدری داشته باشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Pejman3; 14-09-2010 at 09:40.

6. 4 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه گرفتین تست کردین یه ریویو هم بذارین تا بقیه هم استفاده کنند.

8. این کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

Denon شرکت جم
    آقای بیگی 88058767

راستی اضافه کنم که من اینو تست نکردم ولی دوستان تست کردن خیلی تعریف می کردن با توجه به اینکه بلندگوهای فرانت و سنتر دو تا درایور میدرنج و تیوتر مجزا داره و خوب دنون هم هست باید صدای خوبی داشته باشه. به علاوه سابش هم 13 کیلو وزنشه و با توجه به اندازش باید بیس قدری داشته باشه.

کد:
    ممنون!

فقط من چک کردم این ریسور مثل اینکه صدا رو از طریق HDMI انتقال نمیده, یعنی فقط از HDMI ش میشه تصویر رو انتقال داد. عجیبه نمیدونم چرا همچین محدودیتی واسش گذاشتن! یه کاتالوگ پیدا کردم تو اون نوشته بود.

کد:
    صفحه 14. فقط به آلمانیه با Google translate میشه این:

The audio signal input to the HDMI input connector can not be played on the AVR-390

به هر حال یه جورایی ارزون ترین سیستم هست و یه محدودیت هایی داره اما خب این یکی واقعا به نظرم مشکل بزرگیه. به هر حال ممنون از راهنمایی دوستان! مثل اینکه قرار نیست ما یه سیستم ارزون و خوب پیدا کنیم

10. این کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه BEST 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام.میخواستم بپرسم برای اتصال سینمای خانگی برای خروجی صدا از ----- استفاده کنم و یا تی وی.(البته میدونم فرقی نداره ولی من از سینمای خانگی بیشتر برای کانالهای ----- میخوام استفاده کنم نه تی وی. به همین دلیل میگم با اتصال ----- به سینمای خانگی کیفیت صدا بهتره و یا تی وی؟؟؟

و این که این خروجی اپتیکال و کواستیال و اوی معمولی فرقشون چیه و کیفیت کدوم یکی برتره ؟؟؟؟

در ضمن من چون یه دونه سینمای خانگی پایونر 787 گرفتم و یه ال ای دی سونی دارم که خروجی اپتیکالم ساپورت میکنه میخوام اتصال رو از این طریق انجام بدم فقط دوستان لطف کنند بگن این کابل رو چه جوری میتونم تهیه کنم و ایا رو خود سینمای خانگی هست و قییمتش چنده وایا کیفیت کابلاش در مدلهای مختلف متغیره؟؟؟؟
    Last edited by BEST 2; 14-09-2010 at 21:04.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون!

فقط من چک کردم این ریسور مثل اینکه صدا رو از طریق HDMI انتقال نمیده, یعنی فقط از HDMI ش میشه تصویر رو انتقال داد. عجیبه نمیدونم چرا همچین محدودیتی واسش گذاشتن! یه کاتالوگ پیدا کردم تو اون نوشته بود.

کد:

The audio signal input to the HDMI input connector can not be played on the AVR-390

به هر حال یه جورایی ارزون ترین سیستم هست و یه محدودیت هایی داره اما خب این یکی واقعا به نظرم مشکل بزرگیه. به هر حال ممنون از راهنمایی دوستان! مثل اینکه قرار نیست ما یه سیستم ارزون و خوب پیدا کنیم
    خب اینکه مشکل خاصی نیست.سینماهای 6.2 سونی مثل مدل های w5500 هم همینجوری هستش ولی مشکلی برای خرید کسی به وجود نمیاره.
    مدل 391 دنون رو پیدا نکردید؟اگر پیدا کنید فکر کنم این محدودیت نباشه.البته اگه وقت داشتم خودم یه سرچی می زدم ببینم رو مدل 391 پشتیبانی از HDMI 1.3 هست یا نه ولی متاسفانه امشب فرصت کافی ندارم.

13. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام.میخواستم بپرسم برای اتصال سینمای خانگی برای خروجی صدا از ----- استفاده کنم و یا تی وی.(البته میدونم فرقی نداره ولی من از سینمای خانگی بیشتر برای کانالهای ----- میخوام استفاده کنم نه تی وی. به همین دلیل میگم با اتصال ----- به سینمای خانگی کیفیت صدا بهتره و یا تی وی؟؟؟

و این که این خروجی اپتیکال و کواستیال و اوی معمولی فرقشون چیه و کیفیت کدوم یکی برتره ؟؟؟؟

در ضمن من چون یه دونه سینمای خانگی پایونر 787 گرفتم و یه ال ای دی سونی دارم که خروجی اپتیکالم ساپورت میکنه میخوام اتصال رو از این طریق انجام بدم فقط دوستان لطف کنند بگن این کابل رو چه جوری میتونم تهیه کنم و ایا رو خود سینمای خانگی هست و قییمتش چنده وایا کیفیت کابلاش در مدلهای مختلف متغیره؟؟؟؟
    خروجی اپتیکال و کواکسیال صدای 5.1 انتقال می دهند و پهنای باند اپتیکال از کواکسیال بیشتره.
    AV هم صدای استریو رو منتقل می کنه.
    سینمای شما ورودی اپتیکال و Line in باید داشته باشه.باید ببینید خروجی صدای رسیورتون چیه.معمولا فقط خروجی استریو دارند در این صورت می تونید صدارو بدید به پنلتون و از پنلتون با اپتیکال بدید به سینما و یا خروجی صدای ----- رو بدید به سینما و صدای پنل هم با اپتیکال بدید به سینما.
    روش اول به نظر من بهتره چون در این صورت شما می تونید هم صدای رسیورتون رو از سینما داشته باشید و هم از پنلتون در نتیجه در مواقع لزوم از هر کدوم که مایلید استفاده کنید.
    کابل اپتیکال هم می تونید از فروشگاه های معتبر صوتی تصویری و یا مغازه های پخش کابل استفاده کنید.قیمت یک متریش هم از 10 تومن به بالاست.ببینید چه اندازه ای نیاز دارید و با توجه به نیازتون خریداری کنید و همینطور با توجه به استفادتون سعی نکنید کابل گرون تهیه کنید و یه کابل استاندارد با قیمت مناسب تهیه کنید.

15. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خب اینکه مشکل خاصی نیست.سینماهای 6.2 سونی مثل مدل های w5500 هم همینجوری هستش ولی مشکلی برای خرید کسی به وجود نمیاره.
    مدل 391 دنون رو پیدا نکردید؟اگر پیدا کنید فکر کنم این محدودیت نباشه.البته اگه وقت داشتم خودم یه سرچی می زدم ببینم رو مدل 391 پشتیبانی از HDMI 1.3 هست یا نه ولی متاسفانه امشب فرصت کافی ندارم.
    سلام، راستش واقعا لازم دارم اینو که صدا هم از HDMI بره، فکرشو بکنید میخوام یه PS3 و Xbox 360 رو با هم وصل کنم (حالا WDTV و کامپیوتر به کنار). فقط هم یه دونه ورودی آپتیکال داره یعنی همش باید کابل رو جدا کنم و وصل کنم! خب اصلا جالب نمیشه.

اون 391 هم دوستان لینک داده بودن، من فقط دنبال 390 رفتم ولی مثل اینکه این 391 صدا هم میده! اصلا حواسم به این یکی نبود، HDMI ش هم 1.4 هست! فقط مسئله اینه که پیدا بشه اینجا!

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون!

کد:

خوشبختانه وقت کردم یه نگاه به مشخصات DHT-391xp دنون انداختم که تو مشخصات ذکر شده پشتیبانی از HDMI 1.4 پس مشکلی تو زمینه انتقال صدا نخواهید داشت.
    لینک مورد نظر
    کد:
    من مشخصات و مطالبی هم در مورد DHT-390 خوندم ولی اشاره به نکته ای که شما فرمودید نشده.همچنین پشتیبانی از HDMI 1.3 هم داره که فکر نکنم پس چنین مشکلی داشته باشه.

18. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •