سلام
منم یه همچین مشکلی داشتم هر کار کردم خوب نشد-ویندوزم که سون بود عوض کردم و ایکس پی نصب کردم تا خوب شد![]()
سلام
منم یه همچین مشکلی داشتم هر کار کردم خوب نشد-ویندوزم که سون بود عوض کردم و ایکس پی نصب کردم تا خوب شد![]()
فکر نمیکنم از سازگاری ویندوز باشه. من ویندوز 7 دارم، مشکلی نداره. البته ویندوز من 32 بیتی هستش.
Last edited by pezhmax; 14-10-2010 at 10:30.
سلام.
displacemap رو چطور می شه توی udk به کار برد؟
سلام
از دو مورد می تونه باشه، ویندوز و درایور گرافیک.
اگه خطت خوبه، اول درایور رو تست کن، اگه نه ویندوز.
مدل گرافیکت رو هم بگو.
سلام
کلا 3-2 مورد مختلف این اصطلاح استفاده می شه. اول لازمه بگی منظورت دقیقا کدومه. البته حدس می زنم برای متریال بخوای.
بای.![]()
متوجه نشدم !اگه خطت خوبه، اول درایور رو تست کن
NVIDIAs GEforce9400 GTمدل گرافیکت رو هم بگو.
DDR2
size = 1024mb
ویندوز :
windows 7 home premium
یعنی اینکه یه درایور کارت گرافیک جدید دانلود کن .
سلام محمد جان
من برای متریال می خوام.
چند تا سول دارم
1-میشه Matine رو روی کارکتر اصلی اعمال کرد یعنی اینکه مثلا توی یه بخش یه انیمیشن برای مثلا اینکه دست بازیکن دیگه رو بگیره یا انیمیشن های دیگه .
2. توی همین matine وقتی توی قسمت grup راست کلیک می کنی یه گزینه هست به نام add new ai group کسی می دونه اون چیه .
3- بلاخره معلوم نشد که ادیتور ai tree کیسمت 2 یا یه چیز دیگه؟
سلام
اگه خطت خوبه بگو که بگم چه درایور هایی رو تست کنی، اگه نه اول ویندوز رو عوض کن. البته هر دوش احتمالش هست پس الان نمی شه با یقین گفت مشکلت با یکیش حل می شه.
در ثانی مگه قرار نشد شما الان چیزای اضافه کار نکنی؟ هان؟شما رو برنامه که بری جلو اصلا تا 3-2 ماه دیگه با Speed Tree کاری نداری.
خب اون چنتا متد داره. پر کاربردتریش استفاده از نود Bump Offset تو زیرمنوی Utility هست.
متریال های Dungeon Defense رو باز کن، توش نمونش هست. جزئیات کار رو اونجا یاد می گیری.
با یه سرچ ساده اغلب سوالاتو جواب می گیری.
1. یکی از وظیفه های پراستفاده ی Matinee همین هست. مواردی هست که فیلم کامل با Matinee می سازن. دیگه این چیزا که کاری نداره.
2.برای کار با AI هایی هست که در زمان ریل تایم Spawn میشن. اینم داکیومنتش:
3. خیر. قبلا هم گفتم باید صبر کنی تا خود اپیک در موردش صحبت کنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در کل شما کار نداشته باش چه چیزایی تو انجین هست. مهم اینه که شما به چه چیزایی از انجین احتیاج داری تا بازیتو بسازی.
فعلا بای.![]()
من ای دی اس الم 128 هست نمیتونم دانلود کنم !اگه خطت خوبه بگو که بگم چه درایور هایی رو تست کنی، اگه نه اول ویندوز رو عوض کن. البته هر دوش احتمالش هست پس الان نمی شه با یقین گفت مشکلت با یکیش حل می شه.
در ثانی مگه قرار نشد شما الان چیزای اضافه کار نکنی؟ هان؟شما رو برنامه که بری جلو اصلا تا 3-2 ماه دیگه با Speed Tree کاری نداری.
ویندوز هم 7 رو از home به unltmate تغییر دادم ولی بازم نشد ! ایسک پی که اصلا .net هم نصب نمیشه !!!
قرار شد خوب من دارم رو آموزشها هم کار میکنم دیگه ، میخواستم با speed tree هم بلد باشم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)