درست شده و دیگه کم پیش میاد
درست شده و دیگه کم پیش میاد
Last edited by kafepaeto; 01-03-2013 at 02:44.
اولا" که عین هندونه در بست است و شانسی ولی در مدلهای گازسوزش اونم خیلی کم ! تا حالا من در مدلهای بنزینی ندیم !
نوع روغن و مقدار آن خیلی موثر مثلا" حتما" باید از روغنهای سنتیک یل نیم سنتیک استفاده کنید 10W40 و مقدار روغن نباید با فیلتر از 4.7 بیشتر باشد ( مقدار 300 تا 500 سی سی در داخل اویل ماژول میماند که بعداز یک استارت و روشن بودن 5ثانیه ای مقدار روغن کار کرده دورن اویل ماژول خالی شده ) و آنوقت میتوانید تا 5 لیتر هم روغن نو بریزید .![]()
سلام.متاسفانه پنج شنبه یک اتفاق بد واسم افتاد تو بزرگراه بسیج یه بنز 10 تن رو سمند نازنینم گرفتو با تمام تلاشی که بکار بردم باز هم لاستیکش در عقب ماشین رو گرفت.بالای زه روی بدنه در خط ایجاد شده و اخرش به اندازه یه بند انگشت رنگش پرید
البته فقط در اسیب دید و به ستون و پا رکابی هیچ صدمه ای وارد نشد.
نزدیک بود چنان بزنمش که هفت جدشو به یادش بیاره.ولی چون با خانومم بودم نمیشد.
خلاصه افسر اومد و طرف مقصر بود و کارت بیمه اش رو بهم داد با کارت ماشین.این چند روز تو فکرم.بردم پیش صافکار گفت یه قسمتش باید رنگ بشه.میگفت بیمه، افت ماشین سال رو میده، درسته؟
از یه طرف ماشنم کار طلایی سه ستاره داره و فکر کنم میتونم کامل درشو عوض کنم و در فابریک بندازم ولی یه نفر به من گفت اگر این کارو کنی فاتحه ماشینت خوندس و موقع فروش تصادفی میخرن.اگر در رو عوض کنم معلوم میشه که در عوض شده؟به نظر شما رنگش کنم یا عوضش کنم.این ماشینو میخوام حدود 2 یا سه سال نگهش دارم.
اگر صافکار تمیز هم سراغ دارین بهم معرفی کنین.ممنون.
Last edited by kalantarahura; 02-03-2013 at 09:38.
دوستان سلام چیکارکنیم ازدست صدای قرقر رگلاتور گاز خلاص شیم
وقتی گاز به آخرا میرسه این صدا میاد
دوست عزیز اول اینکه تو تصادف سعی کنید خیلی ریلکس و آروم برخورد کنید که اگه عصبانیت نشون بدید خدای نکرده کار دست خودتون می دید و طرف از شما شاکی می شه.
دوم اینکه بیمه و کارت طلایی قیمت افت ماشین رو نمی ده اما با شکایت می تونید پولو بگیرید که البته خیلی دوندگی داره.
سوم اینکه با این اوصافی که گفتین بعید می دونم کارت طلایی نظر به تعویض در بده.
چهارم اینکه چه درو عوض کنید چه رنگ کنید ماشین تصادفی می شه. اما خوب بستگی به میزان تصادف داره که بیارزه عوض کنید یا نه. و اگه عوض کردید حتما ببرید جایی عوض کنید که مطمئن و خبره باشه و در رو بعد از رنگ (خیلی جاها رنگ کوره استفاده می کنن که معلوم نمی شه رنگ شده درب. بنابر این تصادفی بودنش هم معلوم نمی شه.) درست جا بندازه.
ممنون دوست گلم.راستش در یکم اسیب دیده اونم یه قسمتش ولی نه اینکه خورد شده باشه.فقط به اندازه یه بند انگشت رنگش پریده که همین موضوع ازارم میده.ولی چون صفر هست یکم دلم میسوزه.منظورتون اینه که اگر دادم در رو رنگ کنن از رنگ کوره استفاده کنند؟اینطوری معلوم نمیشه؟شما نمیدونین کجا اینکا رو میکنن؟اطلاعاتم راجه به تعمیرات ماشینای تصادفی پایینه.ممنون از راهنماییتون
اون یه بند انگشت چیزی نیست یه روز وقت بزاری خودت میتونی خیلی تمیز درش بیاری! فقط باید بدی یه صافکار خوب در رو بدون موج در بیاره.
این کاری که میگم خودم انجام دادم و خیلی خوب جواب داد!
اول میری یه مقدار رنگ میدی برات میسازن. بعد هم پوساب 1000 تا 4000 گیر میاری(من گیرم نیومد و فقط 1500 گیر اوردم. به جاش از یه وسیله که مال خانوماس استفاده کردم! باهاش ناخن رو برق میندازن! یه مکعب مستطیل بود که چهار جهتش پوساب داشت و از 1 تا 4 شماره داشت!)
اول محل برخورد رو خوب با بنزین تمیز میکنی و سیاهی ها رو میگیری! بعد هم بنزین ها رو میشوری و محل رو خشک میکنی.
یه مقدار رنگ با گوش پاک کن یا قلم موی ریز به اون قسمت میزنی و خوب گودی که رنگ ریخته رو پر میکنی.(سطحش بالا تر هم اومد بهتره)
بعد که خشک شد(باید کامل خشک بشه وگرنه ذرات پوساب میچسب به رنگ!)پوساب 1500 رو میچسبونی به یه تیکه چوب و یا یه چیزی که سطحش صاف باشه و بعد دور اون قسمتی و که رنگ کردی چسب نواری میزنی و سمباده میکنی تا رنگ با بدنه یکدست بشه(اینو یادم رفت بگم که من قبل از رنگ چسب پهن زدم روی قسمت ریختگی و خیلی دقیق محل ریختگی رنگ رو بریدم و بعد اونجا رو رنگ زدم)
البته همشو با 1500 نمیکشی ها! همینطوری هی پوساب رو عوض کن تا برسه به بالاترین پوساب! اگه 4000 گیر بیاری رنگ به شدت براق میشه! همزمان با کشیدن پوساب اب هم بریز روی کار.
بعد که کار تموم شد چسب ها رو بکن و بعد یه دست پولیش نرم بمال!
من همین کار رو کردم و اصلا قسمت رنگ شدگی دیده نمیشه! حتی اگه دست بکشی زیر دستت چیزی حس نمیکتی. فقط چون رنگی که برام ساخته بود یه مقدار به زردی میزد از نزدیک معلومه!
سلام به اساتید محترم
در مورد تاخیر در تحویل خودرو سمند ef7 باید چه کار کنم از کجا باید پیگیری کنم نمایندگی که ثبت نام کردم میگه به سازمان فروش ایران خودرو مراجعه کنم .
بابت تاخیر آیا خسارت میدن و چقدر میشه.
باتشکر از همه دوستانی که کمک می کنند
با توجه به تجربه ای که از تحویل سورن ef7 خودم دارم باید بگم تقریبا هیچ کاری جز صبر نمی تونی انجام بدی.من هر جا تو فکر کنی زنگ زدم و پیگیری کردم و شکایت پر کردم ولی جواب همه این بود که ماشین باشه میدیم نباشه باید صبر کنی..در مورد سود تاخیر با توجه به نقدی یا پیش فروش بودن فرق داره واسه من نقدی تحویل 30 روزه بود 90 روزه دادند و برای 60 روز تاخیر 580 هزار تومن سود تاخیر دادند وقتی فاکتور شد خودم رفتم تهران تحویل گرفتم 120 تومن هم پول باربری دادند.100 تومن هم واسه پخش و جمعا 800 تومن با ماشین گرفتم و با صلوات بر پدر و مادر ایران خودرو اومدم بیرون
این 30 روز رو 30 روز کاری حساب می کنن؟یعنی روزای تعطیل جزو این 30 روز حساب نمیشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)