مورد آخر جای فکر داره...بجای اینکه برنامه ساز ها سطح کارشون رو تا سطح توقعات بیننده ها بالا ببرن...طوری شده که بیننده ها مجبورن سطح توقعشون رو تا سطح کارهای انجام شده پایین بیارن...
مورد آخر جای فکر داره...بجای اینکه برنامه ساز ها سطح کارشون رو تا سطح توقعات بیننده ها بالا ببرن...طوری شده که بیننده ها مجبورن سطح توقعشون رو تا سطح کارهای انجام شده پایین بیارن...
خب.آبجی فرق نداره که...
سری بعدش فردا میاد؟مهران مدیری هم نقشش خسته کننده بودا...همه ی کاراش تکراری بود
ویرایش:
بچه ها فهمیدم چرا این قانونه خطرو گذاشتن
فهمیدن من شانسم خوبه. ترسیدن همه ی 10 تا آپارتمانو با 10 خط ببرم
راستی چرا هر آپارتمان رو همون هفته با قرعه کشی معمولیشون نمیدن؟
10 تا قسمته 10 تا آپارتمان!
Last edited by caca_caca888; 12-11-2010 at 21:06.
خوب واسه من خوبه ، آره اعلام کردن توی روزنامه که فقط باید با یه خط باشه ، ایشالا یه دونه از اون آپارتمانا رو به اسمم میزنن؛ همش با یه خط بوده اونم مال خودم !
جالب بود آخرین روز نمایشگاه الکامپ بود و نمایشگاه تموم شده بود داشتیم بر میگشتیم ، هنوز توی خیابون های نمایشگاه بودیم یواش یواش داشتیم نزدیک در خروج میشدیم ، جمعیت خیلی زیاد بود چون روز آخر هم بود ، یهو یه نفر از تو یه اکیپ 10 نفری پسرها داد زد گفت هرکی نگه کیه ، چند ثانیه بعدش کل جمعیت تو خیابون همه با هم هماهنگ داد زدن گفتن کـــــــیــــــــــــــــ ــــــه ؟!! کـــــــیــــــــــــــــ ـــــــــــــــه ؟!!
مارو میگی مرده بودیم از خنده ، صداشون تا از سر تا ته نمایشگاه پیچید می خواستم فیلم بگیرم نشد![]()
10 تا آپارتمان کجا بود؟ 6 تاست.
1 دستگاه پایان مجوعه 10
2 دستگاه پایان مجموعه 20
3 دستگاه پایان مجموعه 30
ویرایش:اشتباه شد!
اینم حرفیه: دیتا آپارتمان کجا بود؟ 6 تاست.
1 دستگاه پایان مجوعه 10
2 دستگاه پایان مجموعه 20
3 دستگاه پایان مجموعه 30
گفت و گو با جواد عزتی، پدر اتابك اعظم: همه می گویند: کیه؟!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قرار شد سه شنبه ها بیاد دیگه!
اطلاعیه
به اطلاع خریداران محترم سریال قهوه تلخ می رساند ، دست اندركاران مجموعه قهوه تلخ براي جلوگيري از تضييع حقوق خريداراني كه همه مجموعه ها را به صورت اصل تهيه كرده ولي شماره ها را با خطوط مختلف تلفن همراه پيامك نموده اند ، «همه شماره هاي ارسالي» را در قرعه كشي اولين آپارتمان كه در تاريخ 14/9/1389 انجام مي شود شركت مي دهند . شايان توجه است برنده محترم مي بايست كارت هاي قرعه كشي هر 10 مجموعه را كه شماره آنها پيامك شده باشد ، ارائه نمايد .
Last edited by ahriman323; 13-11-2010 at 17:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)