یکی که صدای فن هست !
یکی صدای هارد دستگاه که در جلو قرار داره و کاملا واضحه....
دیگه صدایی وجود نداره .... نوت بوک را در حالت powersaver قرار بدین... صدا قطع میشه ؟طرف دکمه های Q و W سی پی یو قرار داره
یکی که صدای فن هست !
یکی صدای هارد دستگاه که در جلو قرار داره و کاملا واضحه....
دیگه صدایی وجود نداره .... نوت بوک را در حالت powersaver قرار بدین... صدا قطع میشه ؟طرف دکمه های Q و W سی پی یو قرار داره
معمولا سری U و UL از ایسوس در خانواده ی subnotebook قرار می گیرند و مشخصه ی آنها ، وزن کم ، ضخامت کم و باتری قدرتمند هست...
بنظرم 14 اینچ برای یک subnotebook زیاده ....
این مدل مشخصات بهتری داره :
U30JC‐QX023V
Intel® Core™ i5‐430M Processor (3M Cache, 2.53 GHz)
4GB
500GB
DVD±RW DL
13.3" LED ColorSHine HD
GeForce® GT310M 512MB
W7P
2.0kg
CHINA
1,100,000
ممنون از توجهت
نه صدای هارد که ار پایین دستگاه سمت راست هست
صدای فن هم که کاملا مشخصه
1صدای ویزویز خفیف کا باید با دقت گوش کرد
ممنون
یکی از دوستان گفت با اپدیت بایوس مشکلش حل شده
شما هم اون اپدیت انجام بدید
دور فن تنضیم میکنه احتمالا
دوست عزیز من هم مدتیه که سونی سری F11NFX دارم صدایی که شما میگید رونمی شنوم همین الان هم با این دستگاه دارم کار می کنم آپدیت بایوس رو هم انجام دادم ولی نیازی هم نبود چون حداکثر دمایی که من دیدم حدود 68 درجه بوده ولی در حالت نرمال بین 40تا 55 درجه دمای بورد و CPUهستش ضمنا آپدیت بایوس کارخاصی انجام نمیده فقط احتمالا اگه دمای سیستم به یک حد خطرناکی برسه محدودیتهایی برای CPU ویا کارت گرافیکی ایجاد میکنه
دوستان من شدیدا طلبه مدل acer aspire 8943 شدم...۱۸ اینچ صفحه!!خوراک فیلم و بازی..گرافیک ۵۸۵۰...۸gb رم و ۱ ترا بایت حافظه...خیلی خوشگل تر از g73 هستش..میدونین قیمتش بالای ۲ میلیون هست یا نه؟؟ایا ایران میتونم پیدا کنم این مدل رو؟؟؟
آره حتما باید بایوسو update کنی.
سلام دوستان
یه لب تاب می خوام خوشگل + کم وزن + باطریش خوب باشه + گرافیکشم قوی باشه ! مرسی از راهنماییتون .
با این حساب باید به فکر یک مک بوک باشید.
Apple MacBook Pro MC375LL/A
CORE2DUO-2.6-P8800
4DDR3
320
NV 9400 256DDR3
13.3"
DVD-RW
MAC
2.1KG
1,760,000
1380 تومان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)