سلام.
خواهش میکنم.![]()
سلام.
خواهش میکنم.![]()
راستشو بخواین بدون گارانتی گرفتن یه ریسکه مخصوصا"واسه این گوشی
من خودم طرفدار بدون گارانتیم اما واسه این گوشی نه-من گارانتی شدیدا"توصیه میکنم
مثلا"تو سایت موبایلستان یکی از بچه ها تاچ گوشیش2بار سوخت هربار250 تومن قیمتش بود ولی به خاطر گارانتی مجانی تعویض کردن یعنی500 هزارتومن تو جیبش موند والا نزدیک قیمت یه گوشی نو دیگه بود.
بدون گارانتی خواستی بخری خیلی دقیق تستش کن دوربین _اسپیکر_تاچ باکوچکترین تماس دست واکنش باید بده_تمام پیکسل هاشو نگاه کن پیکسل سوخته نداشته باشه_هندسفری امتحان کن_فلاش_دکمه های پایین صفحه_ پلمپ بسته باز نباشه_ بعداز خارج شدن ازقوطی اثر انگشت نباشه
قیمت از تاپیک مربوطش بپرسید دقیق تر میگن.
در رام اصلیRAM=448 و ROM=512 وبا رام کوک شده RAM576 و ROM=512
سلام.
دوستان من میرم تو سایت HTC که رام دانلود کنم وقتی سریال رو میزنم میگه که:
Sorry, Thid update in not suitable for your device
مشکلش از کجاست؟
دوست عزیز شما باید کشور مورد نظر را خاورمیانه انتخاب کنید تا امکان دانلود به شما بدهد چون هر کشور رام رسمی خود را دارد.![]()
جسارت نباشه مازیار جان یه سوال: S/N رو می زنید دیگه نه؟ گفتم شاید IMEI رو زده باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام کسی از دوستان میتونه منو راهنمائیی کنه که چطوری میتونم برای HTC HD2 فارسی ساز نصب کنم؟
سلام.
فایل Cab مربوط به فارسی ساز رو بگیرید و مثل تمام نرم افزارهای دیگه نصب کنید.(فایل رو به گوشی انتقال بدید و روش کلیک کنید.)![]()
سلام
من دیروز یه hd2 گرفتم.راستشا بخواین من هیچی از ویندوز موبایل سر در نمیارم چون اولین باره که خریدم.فروشنده گفت باهاش کارکن تا باتریش خالی بشه بعد 12 ساعت بزار تو شارژ دوباره باش کارکن تا خالی شه بعد 7 ساعت بزار شارژ بشه از این به بعد هر موقع خواستی شارژ کن.شارژ اولیه را تموم کردم 7 ساعت گزاشتم شارژ بشه تا الان داره کار میده.کارم اشتباه بوده؟ اگه موردی هست بفرمایید.
1-چه برنامه ای باید نصب کنم تا بتونم به کامپیوتر وصل بشم؟
2-نیاز به فارسی ساز داره چون نه sms و نه سایت فارسی را نشون نمیده.چی نصب کنم
3-از یاس خریدم.سه تا مینی سی دی باش هست.1-راهنما فارسی 2-نرم افزار 3- gps که باید 14 تومن بشون بدم تا راه اندازیش کنن.بنظرتون این 14 تومن را بدم یا پیشنهاد دیگه ای دارین؟
4-محافظ ال سی دی نیاز داره یا نه؟ 12 تومن
شرمنده که زیاد پرسیدم آخه هیچی![]()
چند خریدی؟
1-activesync .با یه سرچ ساده به زبان انگلیسی میری تو سایت ماکروسافت و دانلود می کنی
2-تو همین تاپیک هست.اگه این تاپیک رو در قسمت جستجوش بری وبزنی فارسی ساز میاره.من یادم نیست کدوم صفحس واسمش چیه
3-اول گارمین رو امتحان کن.دانلودش کن.مجانیه البته باید کرکش کنی.اگه خوشت نیومد برو اونو بخر
4-نه.خش بر نمی داره ولی احتیاتا چیزهای فلزی رو با صفحه تماس نده
چند خریدی؟
سلام
1- از سی دی خودش که میخواستم نصب کنم ارور میداد.از سایت نصب کردم ولی بازم کار نکرد(آیکونش اومد ولی مثل آیکونهایی که کامپیوتر نمیشناسه بود برا همین واردش نمیشد)
2-چون نتونستم activesync را نصب کنم. فارسی سازم نصب نکردم.اینا بهم ربط دارن؟ یعنی اول اون activesync باید نصب بشه بعد بقیه برنامه ها؟
3-ممنون
4-ممنون
800 تومن با گارانتی یاس و بیمه
موندم چیکار کنم؟امان از بی سوادی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)