وای چقدر خوبه این استار!!!اخر ما نفهمیدیم کجاییه واقعا کره جنوبی زده یا....؟
وای چقدر خوبه این استار!!!اخر ما نفهمیدیم کجاییه واقعا کره جنوبی زده یا....؟
همه استار دار ها دیگه پاشونو نمیزارند مایکرو تل چقدر زنگ زدم گفتم اپلود کنید فریم هارو زشته این کارا .. ما یک راهی پیدا میکنیم شده از زیر سنگ هم فریم فارسی میکشیم بیرون زیر بار نرفتند ... راستی محمد جان داری حال میکنی ها ... من که با منشی تلفنیش کیف کردم
یه مشکل!وقتی رو پوشه پیامها رمز میزارم بعد یه مدت خود به خود رمز غیر فعال میشه در حالیکه وقتی به قسمت تنظیمات امنیت گوشی میرم میبینم رمز هنوز فعاله!
در ضمن فقط پوشه پیامها این مشکلو داره و بقیه قسمتا مثل یادداشتها این مشکل رو نداره.![]()
اون برنامه ای هم که برای تبدیل برنامه های معمولی جاوا به تاچ اسکرین گذاشته بودین بدرد نخورد!حداقل رو سون که کار نکرد!![]()
مایکروتل گوشی با گارانتی خودش (کارت طلایی مایکروتل) را رایگان آپدیت می کنه. گوشی نیز آپدیت شد باحال تر شد.![]()
سلام
یه 5233 هست که وقتی sms میدی شماره ی شما برای طرف گیرنده نمیفته. البته فقط برای گیرنده های سونی اریکسون و برای بقیه ی گوش ها میفته .اما وقتی زنگ می زنیم شماره میفته
این دیگه چه جورشه؟ چکار باید کرد؟ که شمارمون بره. اون تنظیم نمایش شماره خودم هم فعال است ولی فایده نداره
این گوشی هائی که مایکروتل گارانتی میکنه کیبوردش فارسی داره ...
( سوالم اگه تکراریه ببخشید ... با سرچ چیزی یافت نشد )
جدی ؟
پس یکی از دوستان تو همین فروم گفته بود که زنگ زده بهش گفتن اپدیت جزء خدمات گارانتی نیستش و هزینه میگیرن.
شما تهرانی ؟
کیبورد عمودی فارسی داره .اما کیبورد افقی یا qwerty فارسی نداره .
(گوشی های بدون گارانتی هم همین طورن).
موقعی که من خریدم، فروشنده گفت ساخت هنگ کنگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)