این که فرمتش msi هست ، روی گوشی نصب نمیشه !!
این که فرمتش msi هست ، روی گوشی نصب نمیشه !!
منم برای مشکل 1 و 3 راه حل دارم ولی باور کن خودتو اذیت میکنی. پیشنهاد منو قبول کنید و رام رو به کل تعویض کنید من خودم یه رام عالی بهتون معرفی میکنم به همراه لیست برنامه های خوب . مطمئن باشید تفاوت رو احساس میکنید.
این دستور رو بزن ببینی ورژن فریمور گوشیت چیه و بارمون بذار: ستاره مربع 1 2 3 4 مربع
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
دوست من شما تاحال فرمت msi و exe تونستی نصب کنی رو گوشیت؟ برای این کار باید با حالت active synch به کامپیوتر وصل بشی و سپس این فایل msi رو داخل کامپیوتر اجرا کنی خود به خود داخل گوشیت اماده به نصب میشه و ادامه ماجرا.....
Last edited by SAEEDSAMSUNG; 18-05-2010 at 22:27.
دوست عزیز گوشی های گارانتی دار اگه رامش عوض بشه از گارانتی میوفته .
لطفا اگه راهی برای راست چین بودن منوهام دارید بفرمائید.
سلام بالاخره یافتم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1-- کیبورد سامسونگ
2- برای تغییر چیدمان راههای زیادی هست . اول از همه برید تو منو قسمتی به نام Language رو پیدا کنید و به English تغییر بدید. اگه نشد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزار aldurazy arabizer رو نصب کنید یه قسمت language اضافه میشه که اگه اونو به انگلیس تغییر بدید درست میش ه.
اگه نشد
لطف کنید این دستور رو بزنید و ورژن csc گوشیتون رو برام بنویسید . ستاره مربع 1 2 3 4 مربع
بعدش میگم چیکار کنید.
والا گوشی گارانتی دار گرفتم مجبورم یه یک سالی بهش دست نزنم وگرنه خودم عاشق انگولک کردنم . بذار یه 6-7 ماه حداقل از گارانتیش بگذره بعد می خوام رامشو عوض کنم. (تاریخ شروع گارانتیش مال 13روز پیشه)
اگه راهی به غیر از رام عوض کردن برای حل مشکلم لطفا راهنماییم کن که حالم گرفتست. در ضمن فریمور گوشیم اینارو نشون داد:
PDA: I8000JPJA4
CSC: I8000XSGJA5
PHONE: I8000XXJA1
سعید جان فکر کنم alurazy arabizer تو خود رام هست چون مشکل فارسی باهاش ندارم. من از قسمت تنظیمات زبان رو از English+arabic input گذاشتم روی english . منوهام درست شدن ولی اینبار مسیج های فارسی به هم میریزن.
کیبوردم درست شد اگه راست چین بودن هم درست شه خیلی عالی میشه.
Last edited by Razel; 18-05-2010 at 22:51.
من اولین باره که با ویندوز موبایل کار می کنم !
توی گوشی نوع کانکشن usb رو active synch گذاشتم و برنامه رو نصب کردم ، ولی هیچ اتفاقی نیافتاد و برنامه فقط تو کامپیوتر نصب شد !!!!
خوب ببین کلا arabizer رو disable kon . بعد دوباره خودت arabizer رو جدا نصب کن و بریز روی همون قبلی. بعد ببین درست میشه یا نه. اگه نشد . دوباره disable کن و این دفعه mobidiv multilanguage support رو نصب کن به قسمت تنظیماتش که بری همه چیو میتونی تنظیم کنی اعم از راست چین و ....
---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------
پس سی دی گوشی رو خوب نصب نکردی. من میگردم و فرمت cab رو برات پیدا میکنم.
خیلی ممنون از راهنماییت روشی که گفتی رو تست می کنم ولی یه جورایی وسوسه شدم رامم رو عوض کنم. اینی که زدن رو نمی تونم سنگین بودنشو تحمل کنم. به نظرت راهی نیست از این رام یه پشتیبانی چیزی بردارم بعد که مشکل به وجود اومد برش گردونم. یا عین همین رام باشه که وقتی خواستم ببرم گارانتی نصبش کنم.
به نظرت اگه این کارو کنم گارانتی متوجه میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)