دوست عزیز به برند توجه نکن، ببین کدوم کیفیت بهتر و امکاناتی بیشتری دارند، اون مانیتورها هم آنتن می خورند، نتظیماتش هم مثل مانیتور باید باشه من قدیم دیده بودم مدل های جدید رو هنوز ندیدم.
دوست عزیز به برند توجه نکن، ببین کدوم کیفیت بهتر و امکاناتی بیشتری دارند، اون مانیتورها هم آنتن می خورند، نتظیماتش هم مثل مانیتور باید باشه من قدیم دیده بودم مدل های جدید رو هنوز ندیدم.
-فكر ميكنم b650 و البته گرونتر از از بقيه هست
-مشابه hdtv ها هستند از يكي از ورودي ها به جاي مونيتور ميتونيد استفاده كنيد وتنظيمات خاصي هم نداره
بهترین ال سی دی 40 اینچ سامسونگ یا الجی با قیمت دوروبر 1 میلیون چی پیشنهاد میکنید؟
فكر ميكنم توي اين رنج
C550
سلام خواهشا یکی از دوستان بگه این ال سی دی ها چه سری از سامسونگ هستند وجالبه گرونترینشون زمان پاسخگویی به تصویرش 8 میلی ثانیه وکنتراست 8000به 1 ولی یک مدل پایین تر خیلی بهتره حالا به نظر شما کدوم بهتره؟
LA22B350
LA22B470
LA22B690
LA22C380
عزيز جوابتون رر دادم كه
سري هاي B مربوط ميشه به 2009 و سري هاي C مربوط ميشه به 2010
-در مورد پنل B كه ميگين كنتراست خيلي خوبي داره باز هم ذكر ميكنم به اعداد وارقام زياد توجه نكنيد ببينيد درمقايسه عملي چه نتايجي بدست مياد
-ميتونيد به C380 هم فكر كنيد مدل جديدتري هست
-يكي از علت هاي گرونتر بودن پنل B كمبود عرضه و ناياب شدنش هم هست
امکاناتش چیه؟
-منظورتون از امكانات داشتن usb هست ؟بله سري هاي 5 و6 سام همه اين قابليت رو دارند
-در مورد ساير مشخصات اينجا رو ببينيد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پنل سی کنتراستش 1به 15000 مال بی 1به 8000 به نظرتون سی رو بگیرم قیافه سی همچین مثل بی جذاب نیست ویک سوال دیگه اگه از نمایندگیها بگیرم کره ای یا مال جای دیگه هست؟
دوستان من چند روز دیگه میخوام LCD یخرم ولی قبلش چند تا سوال دارم .
1 : کدام برند بهتره ؟ سامسونگ یا سونی ؟
2 : گارانتی هایی که دارن بدرد میخوره یا الکی ؟
3 : به نظرتون از بانه بیارم مشکلی پیش میاد ؟
در ضمن من تا 1 میلیون 200 یا 300 میتونم بدم . لطفا چند مدل خوب تو این رنج قیمت معرفی کنید . 40 اینچ باشه .
به خدا گیج شدم انقدر مدل هست نمیدونم کدوم انتخاب کنم![]()
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)