تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 1211 اولاول ... 911411811871881891901911921931941952012412916911191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان اگه وقت داری زحمت ترجمه این متنو هم بکش :
      محتوای مخفی:  

PES 2010 GamesCom Questions & Answers
    Here are the answers regarding the questions you sent me over the last days. Have a nice read and keep in mind that things can always change especially stuff like little problems or bugs of the game.

1 Is there a power gauge when passing?
    There is 'normal' passsing on cross and manual passing on the right stick.

2 When will the PES 2010 demo be released?
    Konami did not announce a date for the demo, but the full game will be released on 22nd of October. The demo can hit one month before it, maybe later.

3 Are penalties different?
    Penalties are now from the chosen gameplay camera angle, means if you e.g. selected 'wide' cam, the penalty will be shown from that camera as well.
    The way penalties are controlled is also different. The longer you press the analogue stick in one direction the further does the ball go from the middle of the goal. With the shot button you can control how hard you want to shoot the ball (by the same principe). To be honest I'm not 100% sure about that and we didn't manage to score a penalty as both went far off the goal...

4 Did the keepers improve?
    Yes, for sure. They are much better in coming out of the goal and it is much harder to get past them as in PES 2009. They are also better in clearing shots and faster when jumping.
    About fast throwing from the keeper I can only say I did not see it. Maybe it was not in the build or you have to use a special button combination to perform it.

5 Did they remove problems like freezing after freekicks and did they implement new problems?
    Freezing is gone, so is auto tackling, passing and shooting. (make sure to use semi-assisted or manual)
    Some problems that were not in PES 2009 were e.g. that the response times were a tiny bit worse what has to do with the new animations.
    Something else occured at throw-ins. They removed the invisable walls around the thrower so you can move freely there. At the moment that only works if you play together with a human, because the AI is not able to move though the barrier is gone. (you should be able to see that in our videos)

6 Did they change the goalnets?
    No, goalnets are the same as in PES 2009. They removed the classical sandbags though and replaced them with normal bars.

7 Are there new varies in freekicks?
    No, same as before.

8 Is it really harder to score goals?
    Yes, scoring is much harder, due to the improved defending AI, the weakening of paced attackers like Messi and the better goalkeepers.

9 Are 'Henry-shots' possible?
    Yes, shots with the inside in the farer corner of the goal are in and look nice.

10 Can you actually use scissor/bycicle kicks?
    Yes, I scored a nice scissor kick goal with Ballack.

11 Did they improved lobs?
    I would say yes, but I have to admit I did not really look into this...
    I tried one lob which was punched over the goal by the keeper though.

12 Which German teams will be in?
    This is not official but people are saying all CL and EL teams, i.e. Wolfsburg, Bayern, Stuttgart, Hertha, HSV and Bremen.

13 Is the referee chosable?
    No, same as in PES 2009.

14 Is it really possible to score goals after counterattacking, when the goalie was throwing/shooting the ball?
    Partly. There were counter-attacks after stopping attacks of the opponents (especially against Barca, as they were very offensive), but not in particular because of new goalkeeper movements

.
    حتما بهنام جان .

دراینجا پاسخ سوالاتیو خواهید دید که طی چند روز اخیر از ما پرسیده بودین .از خوندنشون لذت ببرید و اینو در نظر داشته باشید که همیشه میشه خیلی چیزا رو تغییر داد بخصوص مشکلات کوچیک تر یا باگهای بازی رو .

سوال : در زمان پاس دادن نمودار و معیاری برای شدت پاس وجود داره ؟

جواب : توی سانترها یک حالت نرمال وجود داره و پاس دستیو( پاسی که کنترلش دست بازیکنه ) میشه با آنالوگ راست دسته بازی انجام داد .

سوال : دموی بازی کی منتشر میشه ؟

کونامی تاریخی براش معلوم نکرده .اما بازی کامل 22 اکتبر منتشر میشه .دمو میتونه یک ماه زودتر از این تاریخ منتشر بشه .شایدم دیرتر .

سوال : آیا پنالتی ها تغییر کردن ؟

جواب : در حال حاضر موقع پنالتی زدن شما میتونید زاویه دوربین رو خودتون انتخاب کنید مثلا میتونید در هنگام زدن پنالتی دوربین واید رو انتخاب کنید و اون زاویه بخوبی براتون به نمایش درمیاد .

کنترل پنالتی هم تغییر کرده .اگه آنالوگ مربوط به جهت ها رو هر چه قدر نگه دارین همون اندازه جهت توپ از وسط دروازه فاصله میگیره .با دکمه شوت هم شما میتونین قدرت ضربه رو کنترل کنید .راستشو بخواید من 100 درصد قلقش دستم نیومد و ما دو تا ضربه پنالتی رو از دست دادیم و توی هر دو مورد توپ توی چارچوب قرار نگرفت ...

سوال : آیا دروازه بانها پیشرفت کردن ؟

جواب : بله .مطمئنا .اونا توی خروج هاشون خیلی بهتر عمل میکنن ونسبت به نسخه 2009 دریبل کردن و عبور از اونا خیلی سخت تر شده .اونا توی ضربات شوت هم بهتر شدن ودر زمان پریدن هم سریع تر عمل میکنن . درمورد پرتاب هاشون من چیز جدیدی ندیدم شاید این مورد که میگن حرکت جدیدیه توی کدی که بازی میکردیم نبوده یا شاید باید ما دکمه خاصیو میزدیم که اون عملکرد خاص فعال بشه .

سوال :آیا کونامی مشکلاتی از قبیل فریزینگ و حالت خشک شدن بازیکنان بعد از ضربات آزاد رو برطرف کردن ؟ آیا مشکل جدیدی اضافه نشده ؟

جواب : مشکل فریزینگ حل شده همینطور تکلهاو پاسها و شوتهای اتوماتیک و خودبخود بازیکنان ( مطمئن باشید که کنترل semi-assisted یا کنترل دستیو بکار میگیرید ) .

بعضی از مشکلاتی که توی نسخه 2009 وجود نداشت توی این وجود داره مثلا زمان پاسخ دهی و عکس العمل بازیکنان یک کم بدتر شده که باید با انیمیشن های جدید اصلاح بشه .

مشکل دیگه ای که برطرف شده , مساله اوت دستی هاست .دیگه ما شاهد یک دیوار و حفاظ نامرئی در زمان پرتاب اوت نیستیم و بازیکنان حریف آزادانه میتونن به پرتاب کننده اوت نزدیک بشن .البته وقتیکه شما دارین در مقابل یک نفر دیگه بازی میکنید اما هوش مصنوعی اینکار رو دربربرا شما انجام نمیده ولی شما میتونید .( شما میتونید این مساله رو توی ویدئویی که ما ارائه دادیم ببینید )

سوال : آیا توردروازه ها عوض شدن ؟

جواب : نه مثل 2009 هستن اما میله های قدیمی پشت دروازه که تور رو مهار میکنن با نوع معمولش که رایجه عوض شدن .

سوال : آیا ضربات ایستگاهی پشت دروازه متنوع شدن ؟

جواب : نه مثل قبل هستن .

سوال :آیا واقعا گل زدن سخت تر شده ؟

جواب : بله گل زدن خیلی سخت تر شده بعلاوه اینکه هوش مصنوعی سیستم دفاع پیشرفت کرده .از سرعت مهاجمانی مثل مسی کم شده و دروازه بانها بهتر شدن .

سوال : امکان زدن شوتهایی به سبک شوتهای آنری امکان پذیره ؟

جواب : بله میشه شوتهایی زد که کنج دروازه جا بگیره که زیبا هم به نظر میرسن .

سوال : آیا واقعا میشه شوتهایی به سبک قیچی برگردون زد ؟

جواب : بله من یک قیچی برگردن خیلی قشنگ با بالاک زدم .

سوال : آیا ضربات چیپ بهتر شدن ؟

جواب : من میخوام میگم بله , اما باید قبول کرد که من درست اینو مساله رو بررسی نکردم .

من یکبار سعی کردم چیپ بندازم که دروازه بان بامشت دفعش کرد .

سوال : از باشگاههای آلمان کدوماشون توی بازی خواهند بود ؟

جواب : رسما اعلان نشده اما مردم میگن تیمهای آلمانی که توی جام قهرمانان و لیگ اروپا هستن لایسنس شدن مثل ولفسبورگ بایرن اشتوتگارت هرتا هامبورگ و برمن .

سوال : امکان انتخاب داور وجود داره ؟

جواب : نه . مثل 2009 .

سوال : آیا واقعا امکان داره توی ضد حمله گل زد در زمانیکه دروازه بان توپو بلند ارسال میکنه ؟

جواب : تا حدودی . ضد حملاتی بعد از متوقف کردن حمله حریف وجود داشت ( بخصوص در برابر بارسا با توجه به اینکه اونا خیلی تهاجمی هست ) اما نه بشکل خاصی بخاطر حرکات جدید دروازه بانها .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

این لینک مربوط میشه به ویدئویی که سیباس( کارگردان اصلی سریهای PES) داره توش بازی میکنه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و این هم لینک تمام ویدئوگیمهایی که از نمایشگاه GC منتشر شد( حدود 30تا ویدئو میشه):

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 5 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

امکانش چقدر هست که ورزشگاه ها بیشتر از اینی که هست بشه

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بهزاد جان سرعت بازی توی کدی که آدام بازی کرده کمتر شده منظور به واقعیت نزدیک تر شده نه اینکه کندتر از حد نرمال شده باشه
    خوب ادام کد قدیمی تر رو بازی کرده در حالی که توی کد جدید سرعت بازی بیشتر بود
    حالا کدوم یکی اصل کاریه ؟!

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

جدیده که سرعتش کمتره.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

خوب ادام کد قدیمی تر رو بازی کرده در حالی که توی کد جدید سرعت بازی بیشتر بود
    حالا کدوم یکی اصل کاریه ؟!
    بهزاد جان من دو صفه قبل گفتم کد نمایشگاه مربوط به حداقل یک ماه پیشه اما آدام همین چند روز پیش پلی تست داشته ( طبق حرف خودش کد 75 درصدی بوده ) .داره میگه کد جدید سرعتش کمتره دیگه .
    در ضمن یکی از کاربران امروز میگفت یکی از دوستاش که توی یک مجله بازی کار میکنه گفته کد جدیدی که بازی کرده خیلی با این کد نمایشگاه فرق میکنه .انیمیشن های زیادتری اضافه شده و کلا شناور بازی خیلی بالا رفته .

در مجموع من از تمام صحبتها , اخبار و... تقریبا مطمئن شدم امسال یک بازی کاملا متفاوتی خواهیم داشت حتی در زمینه گیم پلی و انیمیشن های بازی .
    Last edited by 4039; 22-08-2009 at 13:49.

8. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من یه سوال داشتم
    چرا تور دروازه رو عوض نمیکنن براشون سود یا ضرری داره؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون...پس با این حرف ها کد جدید بازی تفاوت اساسی با اون قبلی ها داره
    اگه اینطوری باشه که خیلی عالی میشه و من بیشتر امیدوار شدم
    فقط می مونه یک تریلر از گیم پلی بازی در کد جدید بازی که باید ببینیم کی میاد؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

تو گیم پلی که من دیدم هنوز دستکش دروازبانها مثل قبل بزرگ بود شورت ها هم کمی بیش از اندازه بزرگه اینا رو کنامی درست کنه عالی میشه ولی فکر نکنم تو ای نسخه اینا ادیت بشه

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

ظاهراً که باید منتظر یک بازی فوق العاده باشیم.
    البته همیشه کار Konami درسته.
    کسی خبر داره که آیا این بازی برای N-GAGE هم ساخته میشه یا نه؟ چون FIFA همیشه برای انگیج هم بازی میده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •