[QUOTE=total_overdose;4852753]سلام
با nsu زیاده. 120 مگ حدودا.
روش هر زبونی هس نمیپره ولی شما پروداکت کد راحت عوض کن تا فارسی هم اضاف بشه.[/QUO
آموزشی در این زمینه وجود داره؟؟؟
[QUOTE=total_overdose;4852753]سلام
با nsu زیاده. 120 مگ حدودا.
روش هر زبونی هس نمیپره ولی شما پروداکت کد راحت عوض کن تا فارسی هم اضاف بشه.[/QUO
آموزشی در این زمینه وجود داره؟؟؟
سلام
ممنون دوست من از پاسخت این دو رو دارم و بازی های جالبی هستن ولی خوب بازی های بهتری هم باید باشه
پکیجی موجود نیست واسه برنامه و بازی ؟
و یه مورد دیگه که چند وقت پیش رفتم که گوشیمو -- کنم ولی تعمییراتیه گفت -- واسه ورژن 21 نیومده ؟؟؟
البته گفت -- با فونیکس احتمال خطر زیاد داره ؟؟؟؟؟
سلام
به سلامتی رسیدیم به ورژن 30 حلا دوستان چرا نظر نمیدن یعنی فقط یه نفر اپ گرده
در مورد هکش چی
خبری نشده؟
من با این ورژن 20 خیلی باگ برا گوشیم بوجود اومد که خیلی هنگ میکرد تم و والپیپر خود به خود عوض میشد و این اواخر حتی فون ها هم نصفه کلمات میفتاده که بعد یه ریستارت مشکلات رفع میشد
تو باز کردن contact هم خیلی دیر باز میکرد البته با حدود 200 شماره که من سیو دارم
با خود گوشی حجمش چقدره؟
به خاطر باگ ها و هنگ کردناش نخریدم این گوشی رو، دوستانی که آپدیت کردن بیان راجب مزیایاش بگن که تصمصم گیری منم راحتتر بشه
آقایون یه سوال دارم کیت های 2 سیم کارته روی این گوشی نصب می شه ؟؟
سلام من آپدیت کردم
مزایایی که مشاهده میشه:
1.سرعت گوشی واقعا خوب شده
2.nokia map گوشی آپدیت شده البته نه مپ هاش ،نرم افزارش آپ دیت شده
3.سرعت پردازش عکس ها خیلی خوب شده
4.سرعت پخش با کابل تلویزیون خوب شده
5.صدای هندزفری هم در موسیقی هم رادیوش خوب شده و اسپیکر ها صداش تغییری نکرده
6.تغریبا تمام باگ هاش بر طرف شده
7.در دوربین هم من تغییری مشاهده نکردم
دوستان اگه اطلاعات بهتری دارن بذارن ما هم بدونیم
در کل سرعت تمامی قسمت های گوشی خوب شده
[QUOTE=roteal2007;4852893]سلام
بله آموزشش تو همین کلوپ نوکیا قسمت آپدیت گوشی ها یا تغییر پروداکت کد گوشیهای نوکیا.
سلام
این باگی که مربوط به باطریش بود در ورژن 21 تو ورژن جدید برطرف شده(خالی شدن ناگهانی شارژ باطری )؟
سلام بله با فونیکس میشد فریم ور جدید رو ریخت که -- هم بود.البته فریم ور جدید -- نیست ولی کار راحتیه فقط باید یکی از دوستان که کمی واردتر هستن فریم ور رو -- کنن.ولی کلا دیگه فریم ورهای نوکیا غیر قابل -- نیستن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)