هیچ کس جز مهدی جان نخونه......تکراریه...
...(یواش بخون صداش در نیاد...
)
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
هیچ کس جز مهدی جان نخونه......تکراریه...
...(یواش بخون صداش در نیاد...
)
اقا من شهرستانم اين گوشيو 650 قيمت كردم(8 گيگ) يه موبايل فروشي هم فقط داره
بخرم يا داره تو پاچم ميكنه؟
گارانتي هم نداره
لطفا يكي راهنماييم كنه
سلام به پی سی خوش اومدین
فعلا که قحطی گوشی اومده
تو تهران هم بسیار کم یاب شده !!!
و واسه هم گرون شده
شما اگه عجله ندارین و گذرتون تهران میوفته دست نگه دار
چون قبل گرانی قیمتش تا 580 تومن پایین کشیده
بود!
کسی از دوستان نبود ندایی بده در این مورد؟؟؟/
منم این گوشی رو درست قبل از کمیاب شدنش خریدم, یعنی الان 4-5 روزه که تجربه کار کردن با این
ابر گوشی رو دارم.
اما در مورد دوربین گوشی که خیلی در موردش حرف زده میشه من فقط تجربه خودمو میگم.
در ضمن من هنوز کوشی رو آپدیت نکردم.
در مورد عکس گرفتن باید بگم وقتی اولین بار عکس میگیری چون تمام تنظیمات رو اتو هست تو ذوقت
میزنه, من اولین عکسهایی که میگرفتم جلو N95 دوستم کم میاورد, ولی بعد متوجه شدم که تنظیمات
دوربین و باید خودم دستی انجام بدم, مثل تنظیم نور, روشن بودن یا نبودن فلاش, تنظیم ایزو, و استفاده از آپشن های
فوق العلاده زیاد دوربین مثل indoor,portrait,landscape, و خیلی آپشنهای دیگه که من فقط پر کاربدهاشو اسم بردم.
استفاده درست از فوکاس macro یا face detection
به هر حال, حالا که تنظیمات درست رو انجام میدم یه وضوح تفاوتش با باقی گوشی ها مشخص میشه.
به جرات میتونم بگم که الان کیفیت عکسهایی که باش میگیرم از همه نظر دو برابر (حالا نه دوبرابر 1.9 برابر !) N95
دوستمه.
در مورد فیلم برداری هم همینطور یادمه اولین فیلمی که باش گرفتم 20 ثانیه بود که حجمش چیزی حدود 14
ولی آخرین فیلمی که با تنظیمات گرفتم 50 ثانیه با حجمی حدود 60 مگابایت بود.
در ابتدا ممکنه که فکر کنید که کی حوصله داره قبل از عکس گرفتن بشینه تنظیمات رو انجام بده, ولی بعد از یه مدت
کار کردن و کسب تجربه سرعت تنظیم دوربینتون سریع تر از اون چیزی میشه که فکرشو میکنید
و در آخر دوباره میگم که من هنوز آپدیت نکردم, و دوستان میگن که با آپدیتهای جدید کیفیت عکس و فیلم گوشی بهتر هم
شده.
---------------------------
حالا یه سوال از اساتید:
من هر وقت گوشی رو به pc وصل میکنم و بعد که جداش میکنم والپیپری که گذاشتم پاک میشه و والپیپر دیفالت تم رو نشان میده!
حالا چه کار کنم که والپیپرم پاک نشه؟
یه سوال دیگه : من عکس های تو گالری رو فولدر بندی کردم, اما الان یک سری فایل های اضافی تو images & videos ضاهر شده.
56 تا فایل به اسم contentslist که باز نمیشن, پاک نمیشن, موو یا جابجا هم نمیشن!
حالا اینا چی هستن؟
Last edited by آرش-19; 11-10-2009 at 19:33.
از تم های اورجینال گوشی استفاده میکنی ؟؟؟؟حالا یه سوال از اساتید:
من هر وقت گوشی رو به pc وصل میکنم و بعد که جداش میکنم والپیپری که گذاشتم پاک میشه و والپیپر دیفالت تم رو نشان میده!
حالا چه کار کنم که والپیپرم پاک نشه؟
نه علی جان, تم اورجینال نیست.
به نطرت مشکل از اونجاست؟ حالا به تم اورجینال امتحان میکنم ببینم چه میشه.
----------------
تم اورجینال رو تست کردم این مسکل براش پیش نیامد.
جالبه 3 تم نصب کردم این مشکل و داشتن, حالا همه تمها این مشکل و دارن یا من فقط مورد داراشو نصب کردم؟
Last edited by آرش-19; 11-10-2009 at 20:03.
خوب دوست عزیز این که خیلی سادست....وقتی گوشی رو به حالت مس مموری یا همون دیتا ترانسفر وصل می کنی مموری Use میشه یعنی در حال استفاده و ارتباتش با گوشی قطع میشه و عکسی که توشه و به عنوان والپیپر انتخاب شده میره ....شما اگه به حالت Pc Studio گوشی رو وصل کنید این اتفاق نمیوفته...در ضمن زیاد مهم نیست.
سلام
اگه ميشه آدرس فيلمهايي از معرفي اين گوشي براي دانلود قرار بديد
دقت كنيد يوتيوب نه براي دانلود
ممنون
دوست عزیز عکسها و تمهای مورد علافتون رو روی مموری گوشی (مس مموری رو نمیگم) بریزید و نصب کنید تا به این مشکل بر نخورید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)