بابا بذار بچه خودش دلایلشو بگه!!![]()
بابا بذار بچه خودش دلایلشو بگه!!![]()
والا گوشي امنيا hd روبه دو دليل انتخاب نكردم 1- سامسونگ بودنش 2- فيلمهاي hd فريم فريم ميشه و..
گوشي ويواز هم من اولش براي خريدنش رفته بودم اما توي مغازه گرفتم توي دستم فهميدم خريدنش اشتباه
هست وگوشي ساتيو يك چيزه ديگست
سلام
چرا وقتی دست گرفتید ویواز رو فکر کردین خریدش اشتباهه؟
اگه بگین واسه همه میتونه مفید باشه
مخصوصا اونایی که بین ساتیو و ویواز موندن
ممنون
منم شنیدم که میگن فریم فریم میشه ولی تا حالا هر چی کلیپ ازش دیدم عالی بوده.شما خودت فیلمی دیدی ازش که اینطوری که میگی بشه؟والا گوشي امنيا hd روبه دو دليل انتخاب نكردم 1- سامسونگ بودنش 2- فيلمهاي hd فريم فريم ميشه و..
گوشي ويواز هم من اولش براي خريدنش رفته بودم اما توي مغازه گرفتم توي دستم فهميدم خريدنش اشتباه
هست وگوشي [SIZE=3][B]ساتيو يك چيزه ديگست
با سلام اساتید بزرگوار
یه سوال داشتم اگه ممکنه سرعتر جوابش را بدید
cpuspeed , xploreگوشی من را 206 نشان می ده ، گوشی شما هم بدین صورت هست ،یا نه گوشی من مشکل داره، مگه سرعت سی پی یو ساتیو 600 نیست؟
کسی روی ستیو نرم افزار ضبط صدا نصب کرده؟یا اینم مثل امنیا اچدیه؟
سلام
دوست عزیز نه این هم روش نصب نمیشه.درکل تاحالا نرم افزار ضبط صدا فقط رو نوکیاها جواب میده.البته من ویوازو هنوز تست نکردمولی احتماله 99 درصد جواب نمیده.
با سلام من الان یک گوشی n95 8 gig دارم می خواستم بدونم ارزش داره بفروشم 200 تومن بزارم روش ساتیو بخرم چقدر با این گوشیم فرق می کنه ؟
آیا سرعتش بهتره ؟
عکساش بهتره ؟
فیلمبرداریش چی ؟
کلا آیا این گوشی از گوشی خودم خیلی بهتره یا خیلی فرق نمیکنه ارزش داره بخرم ؟ خواهش می کنم کمکم کنید متشکرم
Last edited by jalali2007; 25-04-2010 at 22:35.
total جان خداییش هیچی نوکیا نمیشه!پس این گوشیای شاخ نوکیا کی میاد از دست سامسونگ و اس ئی راحت شیم؟![]()
برای منم همینطوره یه باگه که با اپدیت برطرف میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)