کجای جعبه نوشته؟؟؟
من هم برم نگاه کنم
عجب شانسی....
مارک رم که بهش دادن چیه؟؟
تیک نمی زنه موقع فیلمبرداری؟؟؟
کجای جعبه نوشته؟؟؟
من هم برم نگاه کنم
عجب شانسی....
مارک رم که بهش دادن چیه؟؟
تیک نمی زنه موقع فیلمبرداری؟؟؟
در مورد s8300 میگن باتریش فقط 25 دقیقه میشه باهاش حرف زد.نصف روز در حالت عادی خالی میشه.صداشم فوق العاده کمه.این نظرات رو راجع بهش بخون مال کسائی که داشتنش:
در مورد 8800 میگن دوربینش 8 مگا پیکسل واقعی نیست.و مهمتر اینکه قیمتشم از رنج من بالاتر.....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و در آخر اینکه پس این مدل چه برنامه هایی رو ساپورت میکنه.
و اینکه نقشه تهران حاوی نقشه مترو هست توی gsm نقشه ی مترو هم داره.wifi هم مهم نیست برام.
Last edited by amaska; 18-05-2010 at 22:29.
والا S8300 رو نه می تونم تایید کنم و نه تکذیب. چون تا حالا دست کسی ندیدم
ولی Pixon... اول اینکه در مورد دوربینش مطمئن باش. دوربین Pixon در فیملبردای رزولیشن بالاتری نسبت به Renoir داره. حالا اینکه کییت عکس کدومشون بهتره، قابل بحثه. شاید Renoir بهتر باشه. ولی نمی تونی بگی که Pixon هشت مگاپیکل واقعی نیست. قیمت این گوشی هم حدود 300 تومنه ( یه ذره کمتر احتمالا)
هر برنامه ای رو می خوای، لینکش رو بده، من رویه گوشیم برات تست کنم که نصب می شه یا نه
والا دقیق نمیدونم کجای جعبه زده بوده
رم هم پرسیدم گفت مارک نداره
فقط زده made in taiwan
تیک هم نمیزنه
خیلی نکته مهمیه که تیک نمی زنه
اما ظرفیتش پایینه
ای کاش می پرسیدید که از همین رم، ظرفیت بالاش رو برای فروش دارن؟؟
کلا ارزش کل هدایا چه قدره به نظرت؟؟
کابل TV فکر کنم گرون باشه
با احتساب کابل TV که کامتل فک میکنم میداد 10 تومن
یمت کل هدایا حدود 15-18 میشه
واقعا خوش به حالش![]()
رمز عبور:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از نظر صدا و برنامه که پیکسون مشکلی نداره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گوموش جان واسه اون قضیه نمایش عکس ها از تلوزیون چی ؟ تونستی کاری انجام بدی ؟ دستت درد نکنه خواهدش می کنم هرطور شده یه کاریش بکن خیلی برام مهمه .![]()
بچه ها یه بازی جالب تو گوشی HTC touch diamond 2 دیدم . بازی حرکتی ای بود که باید یک گولوی سربی رو از موانع مختلف رد می کردی و به مقصد می رسوندی . اسم بازی هم teeter بود . من واقعا ً از بازی کردن باهاش لذت بردم .
خواستم ببینم کسی اطلاع داره که چنین بازی واسه گوشی ما هم وجود داره یا نه ؟![]()
دوست عزيز پوريا كابل TV قيمتش توي خود كامتل به نظرم 4000 بود البته بازم مطمئن نيستم اگه تكليفم با اين شركت ال جي مشخثص بشه اين دفعه كه برم شايد بخرم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)