سلام دوستان لب تاپ زير يك ميليون هشت صد چي مدل هست در ضمن گارانتي معتبر براي لب تاپ سوني چي هست
سلام دوستان لب تاپ زير يك ميليون هشت صد چي مدل هست در ضمن گارانتي معتبر براي لب تاپ سوني چي هست
دوست من در مورد خرید نوت بوک باید در تاپیک مشاوره مطرح کنید + اینکه کاربریتون را هم کامل ذکر کنین...
اما در مورد گارانتی فعلا بهترین گارانتی گارانتیه 3 ساله ایران رهجو هست (الماس هم خوبه)
سلام
در سایت ebay لپ تاپ هایی هستند که upgrade شده اند.مثلا :
این لپ تاپ ها مشکلی ندارند؟در ضمن شما خرید از آمریکا را (با توجه به این که دیگه به فروشنده دسترسی نداریم )توصیه می کنید؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جواب ما رو هم بدین ثواب داره ها.
![]()
سلام
دوستان تولید لپ تاپ های سری z سونی متوقف شده آخه تو سایتنبود این مدل چه مدلی جایگزین شده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخه این سری خیلی توپ هست.
در جواب سوالم که گفته بودین سری sbوارد ایران شده برای خرید دیروز رفتم پایتخت!
اکثر مغازه ها رو گشتم تا 2تاش رو پشت ویترین فقط یک مغازه پیدا کردم!اونم فقط صورتی و آبیش رو داشت!با هاش صحبت کردم گفت منم فقط 4تا ازش دارم.
مدلی که داشت cpu i5 , گرافیک 512 مگی بود منم گفتم نمیخوام
گفتم مدل با سی پی یو i7و گرافیک 1گیگ و هارد7200 اش تو ایران کی میاد گفت خیلی از مدل های این سری وارد نمیشن!
کسی از دوستان اطلاعی داره؟من این سری و سری z رو مناسب میدونم.سری zهم که usb3 نداره!الانم دوستان میگن تولید نمیشه!میمونه فقطsb که اونم گیر نمیاد!!!
سلام به داداشای گلم
راستش میخواستم یه لب تاپ بگیرم
میخواستم راهنماییم کنید
توی قیمت 1500
یک لب تاپ سونی به من معرفی کنید
باتشکر![]()
آقا ما دیروز برای این رفیقمون یه VAIO EA 4 با گرافیک 1 خریدیم
قیمتش هم 1350 با گارانتی امرتات
بنظرتون خرید خوبی بوده؟ از همه نظر
سلام..
من اخیرا vaio ea3hgx رو خریدم.ولی تو هیچ سایت رسمی از ایو یا سونی پیداش نمیکنم...
من اشتباه میکنم یا واقعا نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)