تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 334 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201241291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

داره خودمونی میشه mess10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوست عزیز واقعا دیگه تعصب هم حدی داره!!!
    یعنی شما واقعا با این تستتون فکر میکنید تیبا سمند ef7 رو میزنه؟
    اگر اینطور فکر میکنید پس شما عملا خیلی از ماشین های دیگرو هم میزنید! واقعا شگفتا!!!
    اگر هم شما ef7 رو زدید شک به دلتون را ندید که از این دو حالت خارج نیست!
    یا به کل موتور ef7 ایراد بزرگی داشته!
    یا راننده ef7 بلد نبوده گاز بده به ماشین!
    چه ربطی داشت. من نمیگم تیبا میتونه تو جاده EF7...ولی تو شتاب اولیه کاملا کم میاره. تا الان با تیبا رانندگی کردی.حالا فیلمو ببین بعد نظر بده.سمنده مدل 89 بود کاملا سالم راننده خیلی حرفه ای بود فقط مشکل از سمند بود هر کاری میکرد بهش نمرسید
    از این حرف های شما معلومه خیلی کم رانندگی کردی شایدم...یه بار خودت پشت فرمون تیبا بشین خودت حال با این شتابی که داره.
    اینم از فیلم اما زیاد به حرف های دوستام میزنند گوش نکنید.اهل اشنویه هستم.بچه کرد
    این فیلم خیلی طولانیه ولی به خاطر اینترنت...چند ثانیه ای گذاشتم ببینید. وگرنه خیلی ادامه میدم تا اخرش سمند نتونست تیبا رو بگیره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه tiba-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    برای تعویض کمک فنر جلو کدوم نمایندگی بردین؟ مال من هم از روز اول صدا میداد، اما قطعش موجود نبود!
    تعمير گاه مركزي شماره 1 واقع در كيلومتر 3 جاده دماوند . لطفا هنگام پس گرفتن ماشين باخودتون ولتمتر ببريد وشارژ شدن باطري را تست كنيد .وگرنه مثل من بايد برگرديد و باطري و تسمه دينام عوض كنيد. البته به حساب گارانتي.

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان سلام
    براتون یه حرکت ویژه انجام دادم که مطمئنم برای تک تکتون جالب خواهد بو.د
    ازون تیبایی که رینگ اسپورت 15 گذاشته بود رفتم عکس بگیرم
    در کمال ناباوری بگین ببینم میدونین چی دیدم؟؟؟؟
    اون تیبا که 2 3 هفته پیش دیدم نقره ای بود
    الان دیدم ماشین صفر تیبا با رنگ نوک مدادی جاش پارک هست
    و همون رینگ ها و لاستیکا زیرش هست!!!!!!!!!!!
    ازش پرسیدم ماشینت مگه نقره ای نبود؟؟؟؟
    گفت چرا.
    اونو فروختم.اینو خریدم.رنگش مشکل داشت.
    نقره ای بود و ....
    طرف بعد از خرید نظرش عوض شده بود و متوجه برتری نوک مدادی به نقره ای شده بود!
    البته ماشینشو جوری معامله کرده بود که لاستیک و رینگ هاشو بندازه زیر ماشین جدیدش.
    خلاصه براتون عکس گرفتم
    تا چند دقیقه دیگه براتون تصاویرشو میذارم.
    خداوکیلی بخوام بگم قشنگیش که خیلی قشنگ شده ماشینش.
    اما به دلایل مختلف با حرکتش در 15 گذاشتن زبر تیبا مخالفم.
    اما فقط میشه گفت واقعا رینگ زیبایی خریده.
    و ظاهخر ماشین واقعا دگرگون شده.
    ماشینش جوری شده که کنار خیابون که زدس هرکی رد میشه میگه نمیفروشیش؟؟!!!!!!!!
    جلو خودم براش مشتری اومد 13 تومن!!!!!!!
    ولی بازم میگم فقط زیباست این کار
    وگرنه ضرر داره برای ماشین.کسی که بدونه 2 2 تا 4 تا این کارو نمیکنه.
    اما فقط پارامتر زیبایی رو اگه بخوای لحاظ کنی و کنترل بیشتر ماشین بله 100 درصد عاللی شده.
    اما به بهای این مزیت چند فاکتورو از دست داده.....

سلام نوید حان چرا پاک کردی؟ اتفاقا من میخوام رینگ اسپرت بندازم دنبال نمونه بودم.لطفا اگه امکان داره دوباره بزار یا برام میل کن
    ممنون

4. 2 کاربر از captainpersian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام نوید حان چرا پاک کردی؟ اتفاقا من میخوام رینگ اسپرت بندازم دنبال نمونه بودم.لطفا اگه امکان داره دوباره بزار یا برام میل کن
    ممنون
    سلام علی جان.
    دیدم بلافاصله بعد از ثبتش یکی از دوستان یه جورایی خرده گرفت.گفتم من اگه رفتم چه ازین ماشین چه اون مورد قبلی عکس گرفتم و آپلود کردم برای این بوده شاید کسی بتونه راحت تر انتخاب کنه و کمکش باشه.
    اما حس کردم اینطور نبوده.
    براتون الان زیر این مطلب عینا اون مطلبو میذارم:
    مطلب حذف شده:

تصاویر تیبای نوک مدادی با رینگ 15 اسپورت: (خواستین در مورد این مورد هم با هم تبادل نظر میکنیم .در مورد اینکه لاستیک های خود تیبا که چند نقطه ضعف دارن شکی نیست.اما اینکه چه انتخابی میتونه بهترین باشه قبلا هم تا جایی که تونستم سعی کردم مطالب قابل استفاده براتون بذارم.اگر بازم کسی علاقمند بود میتونیم صحبت کنیم.وگرنه که نه)

Last edited by TIBA-NAVID; 26-07-2011 at 06:38.

6. 3 کاربر از TIBA-NAVID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام علی جان.
    دیدم بلافاصله بعد از ثبتش یکی از دوستان یه جورایی خرده گرفت.گفتم من اگه رفتم چه ازین ماشین چه اون مورد قبلی عکس گرفتم و آپلود کردم برای این بوده شاید کسی بتونه راحت تر انتخاب کنه و کمکش باشه.
    مطلب حذف شده:

تصاویر تیبای نوک مدادی با رینگ 15 اسپورت: (خواستین در مورد این مورد هم با هم تبادل نظر میکنیم .در مورد اینکه لاستیک های خود تیبا که چند نقطه ضعف دارن شکی نیست.اما اینکه چه انتاخابی میتونه بهترین باشه قبلا هم تا جایی که تونستم سعی کردم مطالب قابل استفاده براتون بذارم.اگر بازم کسی علاقمند بود میتونیم صحبت کنیم.وگرنه که نه)

---------- Post added at 08:35 AM ---------- Previous post was at 08:31 AM ----------

سلام علی جان.
    مطلب حذف شده:

توضیح: در این که این ماشین واقعا زیبا شده بود که هیچ شک نکنین.
    اون قدر زیبا شده که فرط فرط براش مشتری میامد همین که کنار خیابون بود.
    مخصوصا که حالا ماشینشو با نوک مدادی تیبا عوض کرده دیگه محشر بود از نظر ظاهر.
    اما خوب من به نظرم رینگ اسپورت اونم 15 یه بحثای زیادی هست هول و حوشش که قبلا گفتم ...
    تصاویر تیبای نوک مدادی با رینگ 15 اسپورت: (خواستین در مورد این مورد هم با هم تبادل نظر میکنیم .در مورد اینکه لاستیک های خود تیبا که چند نقطه ضعف دارن شکی نیست.اما اینکه چه انتاخابی میتونه بهترین باشه قبلا هم تا جایی که تونستم سعی کردم مطالب قابل استفاده براتون بذارم.اگر بازم کسی علاقمند بود میتونیم صحبت کنیم.وگرنه که نه)

مرسی نوید جان.رینگ زیبایی هستش.فقط چند سوال
    1)قیمت رینگ
    2)اسم رینگ
    3)محل خرید
    4)برای گارانتی دچار مشکل شده یا نه؟
    5)ارتفاع زده یا نه و اگه شده چکار کرده؟فنر بریده یا عوض کرده و ...

اگه وقت کردی و زحمتی نبود ممنون میشم
    Last edited by captainpersian; 26-07-2011 at 06:39.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

مرسی نوید جان.رینگ زیبایی هستش.فقط چند سوال
    1)قیمت رینگ
    2)اسم رینگ
    3)محل خرید
    4)برای گارانتی دچار مشکل شده یا نه؟
    5)ارتفاع زده یا نه و اگه شده چکار کرده؟فنر بریده یا عوض کرده و ...

اگه وقت کردی و زحمتی نبود ممنون میشم
    اسم رینگش رو نمیدونم .قیمت رینگ حدودا با توجه به ظاهرش میتونم حدس خیلی نزدیک بزنم به واقعیت.
    قیمتش بین 280 تا 300 هست.
    برای گارانتی به احتمال 99 درصد گارانتی سیستم جلوبندی خودرو ابطال میشه اگه به گارانتی با این رینگ و لاستیک مراجعه کنه.
    در مورد ریو این قضیه هست.نمیدونم آیا برای تیبا هم این قانون هست یا نه.که 99 درصد هست.
    برای ریو گذاشتن رینگ بالاتر از 14 و همین طور گذاشتن لاستیک عریض تر از 185 باعث از بین ربفتن گارانتی جلوبندی خودرو میشه.
    و یکی رو میشناسم که لاستیک 205 داشت و برای گارانتی که رفت لاستیکای دیگه ای قرض گرفت و با اونا رفت!!!!!!!
    در مورد ارتفاعم که باید بگم باهاش صحبت کردم.
    نه دست به ارتفاع نزده.
    و طبق محاسبات من این ماشین ارتفاعش رفته بالا .چند لحظه دیگه دقیقش رو بهت میگم چه قدر.
    فاصله ی گلگیر تا لاستیکم کم شده که اونم دقیق میگم چه قدر.فقط گفت ظاهرا یه لاستیک یا چیزی بالای بالای گلگیر بوده .اونوگفت باز کردم.
    وگرنه دست به فنر و اینا نزده

راستی برای جمع و جور تر شدن تصاویر این مورد یه بحث جدید توی سایت گذاشتم که گمون کنم در کنار اینجا میتونه مفید باشه.
    لینک :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تغییر قطر لاستیک نسبت به لاستیک تیبا:21 میلی متر افزایش دارد. یعنی 3.65 درصد تغییر داره ابعاد این لاستیک نسبت به لاستیک تیبا که بیشتر از 2.5 درصد است و در رنج تغییر مجار نیست.
    یعنی فضای بین گلگیر و لاستیک حدود 2 سانت کم شده است.
    ارتفاع ماشین هم حدود 1 سانت بالا رفته است.
    یعنی حداقل ارتفاع تا زمین 17 سانت شده است!!!

در ضمن بگم که این اقا از لاستیک 195/55/15 برای ماشینش استفاده کرده بود.
    و اون ارتفاع ها رو که نوشتم بر مبنای این لاستیک نوشتم.
    جدا از تغییر سایزها که بالا نوشتم مورد دیگه اینه که چون فاق لاستیک یه مقدار زیادی کم شده و 55 هست دیگه خیلی کمه از نظرم و من در بخوام پیشبینی کنم احتمال کوبیدن این ماشین رو بعدا کم احتمال نمیدونم.
    Last edited by TIBA-NAVID; 26-07-2011 at 07:10.

9. این کاربر از TIBA-NAVID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

مرسی نوید جان. منم با نظر شما موافقم. ولی واقعا لاستیک r/13/185/65 نایابه. این مساله میتونه مشکل ساز باشه. من r/13/185/70 رو برای یکی از دوستان کی تیبا داشت رفتیم امتحان کردیم. شاید بگم تنها 3-2 میلیمتر با فنر ماشین بخصوص در سمت باک فاصله داشت و با بحثهایی که شد از خریدش منصرف شدیم. r/13/185/65 در کنار تایر فابریک تبیا بنظرم تنها گزینه های مناسبه. ولی به نظر شما r/13/185/60 چطوره؟ چون بوفور هم این تایر پیدا میشه. البته واقعا در تعجبم که سایپا اینقد کوتاهی کرد در مورد تیبا. چقد خوب بود در مدل sx ، هر 4 شیشه برقی بود- باطری اتمی استفاده می کرد و از همه مهمتر رینگ 14 مینداخت.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

مرسی نوید جان. منم با نظر شما موافقم. ولی واقعا لاستیک r/13/185/65 نایابه. این مساله میتونه مشکل ساز باشه. من r/13/185/70 رو برای یکی از دوستان کی تیبا داشت رفتیم امتحان کردیم. شاید بگم تنها 3-2 میلیمتر با فنر ماشین بخصوص در سمت باک فاصله داشت و با بحثهایی که شد از خریدش منصرف شدیم. r/13/185/65 در کنار تایر فابریک تبیا بنظرم تنها گزینه های مناسبه. ولی به نظر شما r/13/185/60 چطوره؟ چون بوفور هم این تایر پیدا میشه. البته واقعا در تعجبم که سایپا اینقد کوتاهی کرد در مورد تیبا. چقد خوب بود در مدل sx ، هر 4 شیشه برقی بود- باطری اتمی استفاده می کرد و از همه مهمتر رینگ 14 مینداخت.

بله درست متوجه شدین در مورد 13/185/70
    منم به خاطر اونگفتم اگر بخواین این سایزو بگیرین فقط تویو بگیرین.
    چون تویو هست که تو این سایز یه کم قالبش کوچیک تره و میشه گفت سایزش خیلی تغییرش نسبت به سایز فعلی از نظر ارتفاع تغییر حاد نمیکنه.
    مثلا اگه تویو رو کنار یکی ازین لاستیک های اندونزی .و چین مشهور بذارین میبینین که چه قدر اون هم سایزهاشون ازین کشورا چه قدر بزرگ تر و بد قواره هستن. با اینکه هم سایزن.
    تو این یه سایز فقط تویو به نظرم مناسب ترینه.
    کلا بهترین گزینه برای تیبا 185/65/13 و در آخر 175/70/13 185/70/13هست.
    لاستیکی که گفتین یعنی :13/185/60
    فاقش خیلی کوتاهه/ 1:احتمال کوبیدن توش هست.
    درصد تغییر سایز لاستیک 4 درصده!!!!! یعنی حتی اون آقا که 15 انداخته ازین به استاندارد نزدیک تره!
    البته اون ارتفاعش بالا رفته.
    اما با این لاستیک قطر لاستیک 23 میلی متر کم میشه و ارتفاع تیبا با این لاستیک حدود 11 میلی متر میاد پایین.
    که اصلا بنا به این موارد بالا توصیه نمیشه
    در مورد انتقاد به سایپا در مورد لاستیک و باتری که خودم شدیدا بهشون منتقدم و معتقدم کوتاهی حاد کردن.
    اما در مورد رینگ مطمئنم اگه قرار بود 14 اسپورت بذارن رو ماشین مطمئنم میگشتن و اشغال ترین رو میذاشتن و بازم لاستیک کویر یا بارز میذاشتن روش.
    بازم یه کاری میکردن که باز آدم پشیمون بشه حتی از همون مدل ای ایکس گرفتنش.

راستی اینک بگم در مورد اون 185/70/13 که گفتین امتحان کردین.مطمئنم لاستیکی که انتخاب کردین از برند دیگه ای بوده.
    چون من که گفتم تویو چون از نزدیک کنار بارز گذاشتمش و دیدم ارتفاعش در حدی که باید افزایش پیدا کنه زیاد نشده بود و خیلی نزدیک بود ارتفاعش به بارز کارخونه.
    ولی مثلا لاستیکای دیگه بود که قالب بزرگ بودن و خیلی خودشونو نشون میدادن و بلند بودن.
    بازم بگم حتی 185/70/13 مارک غیر تویو هم 1.4 سانت افزایش قطر میده به لاستیک که در مقایسه با این آقا رینگ 15 که عکسشو گذاشتم میبینیم اون 2.1 سانت افزایش داشت و من کامل دقت کردم با فنر فاصله داشت.
    حالا این باز 6 میلی متر ازون کوتاه تره و برا این اون احتمال خیلی کمتره.
    اما بازم چون میگم احتیاط شرط عقله میگم اگه 185/70/13 خواستین فقط تویو بندازین که سایزش با تایر اصلی تفاوت ارتفاعش خیلی کمه.
    تصویر زیر رو براتونگذاشتم تا بگم چه قدر تویو ژاپن خوش سایز تر هست...
    دو لاستیک زیر هر دو 185/70/13 هستن.
    یکیش رودستون کره(که به مراتب از خیلی از چینی ها و تایلندی ها و .... معتبر بازار بهتره) و دومیش تویو ژاپنه.
    میبینین که چشمی هم آدم متوجه میشه که انگار تویو کمی کوچیک تره.
    این موضوع در مقایسه با لاستیکای ایران و چین و تایلند حتی مرغوب خیلی شدیدتر خودشو نشون میده.جوری که ابعاد تویو زاپن با سایز 185/70/13 زیاد تفاوت حادی از حئ عرف نسبت به لاستیک خود تیبا نداره ولی ممکنه لاستیک برند دیگه ی غیر استانداردی داشته باشه. در کل بازم 185/70/13 رو در توصیه اول خودم نمیدونم با جمیع این توضیحات.چونکمی شتاب رو کم میکنه.
    اما بازم برای اینکه ببینین دلیل اینکه گفتم تویو چی بوده به تصویر زیر توجه کنین:
    Last edited by TIBA-NAVID; 26-07-2011 at 08:25.

12. 2 کاربر از TIBA-NAVID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز واقعا دیگه تعصب هم حدی داره!!!
    یعنی شما واقعا با این تستتون فکر میکنید تیبا سمند ef7 رو میزنه؟
    اگر اینطور فکر میکنید پس شما عملا خیلی از ماشین های دیگرو هم میزنید! واقعا شگفتا!!!
    اگر هم شما ef7 رو زدید شک به دلتون را ندید که از این دو حالت خارج نیست!
    یا به کل موتور ef7 ایراد بزرگی داشته!
    یا راننده ef7 بلد نبوده گاز بده به ماشین!
    بعيد ميدونم آقاي mess10 دروغ بگه
    دليلي نداره!! حتما امتحان كرده
    اينجا تاپيك فروش و بازار گرمي تيبا نيست كه بخوان الكي بگن ،دوستان نقطه نظرات و تجربياتشون رو ميگن
    mess10 تو پست صفحه 181 لينك فيلم شتابشو گذاشته ،خوب پركرده

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون شما لطف دارین.
    فکر کردم شاید از حوصله دوستان خارجه.
    گفتم بیخودی باعث سنگین شدن صفحه نشه
    بحث در این مورد لازم و جالبه
    اما میشه کوتاه و کامل و غیر تکراری هم بحث کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •