مرسی نوید جان.رینگ زیبایی هستش.فقط چند سوال
1)قیمت رینگ
2)اسم رینگ
3)محل خرید
4)برای گارانتی دچار مشکل شده یا نه؟
5)ارتفاع زده یا نه و اگه شده چکار کرده؟فنر بریده یا عوض کرده و ...
اگه وقت کردی و زحمتی نبود ممنون میشم
.gif)
اسم رینگش رو نمیدونم .قیمت رینگ حدودا با توجه به ظاهرش میتونم حدس خیلی نزدیک بزنم به واقعیت.
قیمتش بین 280 تا 300 هست.
برای گارانتی به احتمال 99 درصد گارانتی سیستم جلوبندی خودرو ابطال میشه اگه به گارانتی با این رینگ و لاستیک مراجعه کنه.
در مورد ریو این قضیه هست.نمیدونم آیا برای تیبا هم این قانون هست یا نه.که 99 درصد هست.
برای ریو گذاشتن رینگ بالاتر از 14 و همین طور گذاشتن لاستیک عریض تر از 185 باعث از بین ربفتن گارانتی جلوبندی خودرو میشه.
و یکی رو میشناسم که لاستیک 205 داشت و برای گارانتی که رفت لاستیکای دیگه ای قرض گرفت و با اونا رفت!!!!!!!
در مورد ارتفاعم که باید بگم باهاش صحبت کردم.
نه دست به ارتفاع نزده.
و طبق محاسبات من این ماشین ارتفاعش رفته بالا .چند لحظه دیگه دقیقش رو بهت میگم چه قدر.
فاصله ی گلگیر تا لاستیکم کم شده که اونم دقیق میگم چه قدر.فقط گفت ظاهرا یه لاستیک یا چیزی بالای بالای گلگیر بوده .اونوگفت باز کردم.
وگرنه دست به فنر و اینا نزده
راستی برای جمع و جور تر شدن تصاویر این مورد یه بحث جدید توی سایت گذاشتم که گمون کنم در کنار اینجا میتونه مفید باشه.
لینک :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تغییر قطر لاستیک نسبت به لاستیک تیبا:21 میلی متر افزایش دارد. یعنی 3.65 درصد تغییر داره ابعاد این لاستیک نسبت به لاستیک تیبا که بیشتر از 2.5 درصد است و در رنج تغییر مجار نیست.
یعنی فضای بین گلگیر و لاستیک حدود 2 سانت کم شده است.
ارتفاع ماشین هم حدود 1 سانت بالا رفته است.
یعنی حداقل ارتفاع تا زمین 17 سانت شده است!!!
در ضمن بگم که این اقا از لاستیک 195/55/15 برای ماشینش استفاده کرده بود.
و اون ارتفاع ها رو که نوشتم بر مبنای این لاستیک نوشتم.
جدا از تغییر سایزها که بالا نوشتم مورد دیگه اینه که چون فاق لاستیک یه مقدار زیادی کم شده و 55 هست دیگه خیلی کمه از نظرم و من در بخوام پیشبینی کنم احتمال کوبیدن این ماشین رو بعدا کم احتمال نمیدونم.