گرافیک نه اما بقیه چیزاش در حد عالی و بالا تر از عالی هست.
گرافیک نه اما بقیه چیزاش در حد عالی و بالا تر از عالی هست.
به نظرم آدم خیلی کثیفیه. تو یه جا عموی منو میکشه بعد با دوستش که نقاب اسکلت داره جنازشونو آتیش میزنه
صلا موزیکش قطع نمیشه
یعنی نمیشه کاری کرد که فقط صدای تیر شنیده بشه؟
من از صدای انفجار خیلی خوشم مویاد
اشکال بعد از نصب .............
دایریکس داخل دی و دی رو هم نصب کردم .
![]()
[quote=Sara Namy;4413048]به نظرم آدم خیلی کثیفیه. تو یه جا عموی منو میکشه بعد با دوستش که نقاب اسکلت داره جنازشونو آتیش میزنه
نه عزیز اشتباه گرفتی. ghost همونیه که کنار تو میسوزه(نقاب اسکلتیه). اونی که شما ازش بدت میاد اسمش sheperd هست.
به نظر من که خیلی قشنگ بود.یا بهتر بگم کولاک بود
موقع اجرای بازی پیام "steam must be running to play this game " میده لطفا راهنمایی کنین.
همونطور که گفتم, ظاهرآ امکانش نیستیعنی نمیشه کاری کرد که فقط صدای تیر شنیده بشه؟
وقتی بازی رو اجرا میکنم این پیام رو میده "steam must be running to play this game"
سلام دوستان.
بالاخره تموم شد. بعد از چهار روز. البته فقط روزی سه ساعت بازی میکردم. اون هم روی hardend.
باید بگم عالی بود. فوق العاده بود. خارق العاده بود. نظیر نداشت. خیلی حال کردم.اگر ده بار دیگه هم بازی کنم سیر نمیشم.
از نظر گرافیک و داستان و گیم پلی هیچ حرفی برای گفتن باقی نمیزاره.
وجود صحنه های سینمایی، به انسان حس واقعی بودن رو میده.
از نقد داستان که بگذریم، چند تا سوال داشتم. چرا این آمریکایی ها اینقدر به سربازاشون شک دارند؟
یه بار میگن شما یه پیغام داری و بعد یه گلوله تو صورت من خالی میکنن و میگن این همون پیغامه. (البته این جمله یه کمی قدیمی شده) من این جمله رو تو فیلم ها و بازی های دیگه زیاد دیدم.
یه بار که اصلا ما رو آتیش زدند!!!
اصلا دوست ندارم یه سرباز آمریکایی باشم.
در مورد مرحله ی اخر( همون مرحله ی قایق) اصلا گرافیک رو پایین نیاوردم. فقط بعضی مواقع تصویر خیلی زرد میشد.خوش حالم که این بازی زیبا رو تموم کردم. و در آخر باز هم میگم که عالی بود.
مسئله اینجاست که اکثر منتقدان پسر/مرد اند و سلیقه و روحیاتشون با جنس مخالف متفاوته. اگه قرار بود، دخترها امتیاز بدند، احتمالا، امتیاز پایینی می بود.خیلی باحالی !
یه نیگاه به نمره های بازی بندازی همه چی دستت میاد
داستان این بازی تخلیه. پس زیاد جدی نگیرید!اصلا دوست ندارم یه سرباز آمریکایی باشم.
خب شما که این بازی ها به روحیتون نمی خوره برای چی بازی میکنید؟
از من میشنوی SAW رو بازی کن، خیلی بازی لطیفیه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)