تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 199 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 1990

نام تاپيک: تاپیک مخصوص آپدیت های داشبورد XBOX360 ! ( پست اول حتما مطالعه شود ) !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

salam دوست من
    آخرین باری که کنسولتو کپی خور کردی کی بوده؟؟
    آخرین بازی ای که انجام دادی چی بوده؟
    اقا ایکس باکس ماله خواهر زادم بود. بازی فوتبال پس 2012 رو اجرا میکرد و سایر بازی های موجود رو. فقط پس 2013 رو اجرا نمیکرد. رفتم صواب کنمخودم از سایت ایکس باکس به روش سی دی عمل کردم. اپدیت هم کامل شد و تم جدید اومد ولی هیچ کدوم از بازی هارو نمیاره. بردم بیرون (کاشان) میگه نباید خودت اپدیت میکردی. الان بون شده ( یا چیزی تو همین مایه ها) . و دیگه نمیشه کاریش کرد. کمکم کنید. مرسی

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

اقا ایکس باکس ماله خواهر زادم بود. بازی فوتبال پس 2012 رو اجرا میکرد و سایر بازی های موجود رو. فقط پس 2013 رو اجرا نمیکرد. رفتم صواب کنمخودم از سایت ایکس باکس به روش سی دی عمل کردم. اپدیت هم کامل شد و تم جدید اومد ولی هیچ کدوم از بازی هارو نمیاره. بردم بیرون (کاشان) میگه نباید خودت اپدیت میکردی. الان بون شده ( یا چیزی تو همین مایه ها) . و دیگه نمیشه کاریش کرد. کمکم کنید. مرسی
    هیچ نترس
    کنسولت خیلی وقته کپی خور جدید نشده(ال تی 3)-فکر کنم رو کنسولت lt2 داشته بودی و با آپدیت کردن کپی خورت پریده
    ببر بیرون برات ال تی 3 کنن که دیگه با آپدیتهای جدید کپی خورش نمیپره-طرف هم یه چیزی از خودش درآورده بهت گفته،جدی نگیر حرفشو (بن (ban) نشده کنسولت)-زمانی بن میشی که بری لایو(آنلاین بازی کردن) و از بازیهای پچ نشده استفاده کنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

هیچ نترس
    کنسولت خیلی وقته کپی خور جدید نشده(ال تی 3)-فکر کنم رو کنسولت lt2 داشته بودی و با آپدیت کردن کپی خورت پریده
    ببر بیرون برات ال تی 3 کنن که دیگه با آپدیتهای جدید کپی خورش نمیپره-طرف هم یه چیزی از خودش درآورده بهت گفته،جدی نگیر حرفشو (بن (ban) نشده کنسولت)-زمانی بن میشی که بری لایو(آنلاین بازی کردن) و از بازیهای پچ نشده استفاده کنی
    ممنونم. دمت گرم. ولی طرف میگه چون ال تی 2 بودی و اپدیت کردی دیگه فاییده نداره. باید اول ال تی 3 میکردی بعد اپدیت میکردی. فکر کنم با این گول زدنش بخواد پول خوبی هم ازم بگیره!!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

ممنونم. دمت گرم. ولی طرف میگه چون ال تی 2 بودی و اپدیت کردی دیگه فاییده نداره. باید اول ال تی 3 میکردی بعد اپدیت میکردی. فکر کنم با این گول زدنش بخواد پول خوبی هم ازم بگیره!!!!
    خواهش میکنم
    طرف هم چرت گفته.برو ال تی 3 کن و خیالت راحت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

خواهش میکنم
    طرف هم چرت گفته.برو ال تی 3 کن و خیالت راحت
    سلام. ممنونم. بله مشخص بود. طرف بیخودی لفتش می داد (3 روز) تا پول بیشتر بگیره. 55 هزار تومانی ازم گرفت. الانم بعضی مواقع پس 2013 بعد از لوگوی کونامی نمیاد. مثلا از 10 مرتبه، 8 مرتبه اش نمیاد!!! لیگ برتر ایران 91 و 92 هم اصلا هیچی نمیاد. فعلا با پس 2011 بازی می کنم. اسفالت هفت هم نمیاد.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

سلام. ممنونم. بله مشخص بود. طرف بیخودی لفتش می داد (3 روز) تا پول بیشتر بگیره. 55 هزار تومانی ازم گرفت. الانم بعضی مواقع پس 2013 بعد از لوگوی کونامی نمیاد. مثلا از 10 مرتبه، 8 مرتبه اش نمیاد!!! لیگ برتر ایران 91 و 92 هم اصلا هیچی نمیاد. فعلا با پس 2011 بازی می کنم. اسفالت هفت هم نمیاد.
    salam.خواهش
    اگه بعضی بازیهارو نمیاره دو حالت وجود داره:
    1-بازیهایی که میخری جنسشون خوب نیست(از جای معتبر بخر)
    2-لنز درایوت خراب شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

salam.خواهش
    اگه بعضی بازیهارو نمیاره دو حالت وجود داره:
    1-بازیهایی که میخری جنسشون خوب نیست(از جای معتبر بخر)
    2-لنز درایوت خراب شده
    سلام .
    کال اف دیوتی بلک آپس هم نمیاد! لنز درایور بدلیل طول عمر دستگاه خراب شده؟ امکان تعویضش هست؟
    این رو هم یاد آوری کنم که بلک آپس و اسفالت قبلا میومده ها!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

سلام .
    کال اف دیوتی بلک آپس هم نمیاد! لنز درایور بدلیل طول عمر دستگاه خراب شده؟ امکان تعویضش هست؟
    این رو هم یاد آوری کنم که بلک آپس و اسفالت قبلا میومده ها!!!
    سلام
    بلک اپس چون قفل داره باید دوباره پچ بشه(یعنی باید دوباره برای ال تی 3 پچ بشه تا اجرا بشه)
    لنز هم قابل تعویض هست ولی قبلش دیسکاتو از یه جای معتبر بخر(بازیهای برنرمکس + دیسکهای مرغوب) اگه بازم مشکل تو اجرای بازیها داشتی مشکل از لنزه

9. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه n W o's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان اگه اپدیت lt3 بکنم میتونمred dead redemption رو بازی بکنم یا دیگه نمیشه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

دوستان اگه اپدیت lt3 بکنم میتونمred dead redemption رو بازی بکنم یا دیگه نمیشه؟
    بله میتونی ...............

12. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •