با شماره رایگان 140 تماس بگیر و مراحلی که میگه رو پیگیری کن تا تنظیماتش برات ارسال بشه
با شماره رایگان 140 تماس بگیر و مراحلی که میگه رو پیگیری کن تا تنظیماتش برات ارسال بشه
140 رایگانه؟ و 130؟
140 هم برای دایمی ها هستش..
برای دریافت تنظیمات نیازی به تلفن زدن نیست
زدن کد *130# و رفتن به قسمت تنظیمات GPRS براتون ارسال میشه.
سلام دوستان من دنبال برنامه پیغام گیر برای این گوشی هستم اما هرچی گیر میارم نمیدونم چرا نصب نمیشه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
راستی شنیدم 2 3 ماهی میشه که برنامه های اصلی این گوشی اومده که نیازی به ساین کردن نیست
آیا صحت داره ؟ از کجا بایذ دانلود کرد؟ مرسی
نه خیر صحت نداره.
برنامه های کاربردی موبایل
سیمبین سری 60 ویرایش 5
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من به نظرم دوربینم مشکل داره یعنی همیشه وقتی میخوام عکس بگیرم تصویر نویز داره مال همه همینطوره؟اگه میشه دوستان چندتا از عکس هایی که گرفتن رو بزارن
مال همه همینطوره.
کلا دوربینش در حد معمولی یا پایین تره
عکساش حتی در مقایسه با عکسایی که با دوربین 2 مگاپیکسلی سونی اریکسون P990 گرفتم، کیفیت پایینتری داشتن.
خب من بعد از کلی گشتن تو گوشیها و برندهای مختلف و مقایسه گوشیهای lg و sumsung و nokia بالاخره به این نتیجه رسیدم که توی گوشیهای صفحه لمسی 5800 از همه بهتره . هم از لحاظ امکانات . هم از لحاظ عمر باطری و زمان مکالمه . به جرات میتونم بگم که هیچ گوشی صفحه لمسی وجود نداره که هم wifi داشته باشه و هم gps و هم سیستم عامل(سیمبین) و مهمتر از همه 8 ساعت بشه باهاش حرف زد .
تنها مشکلش دوربینشه که واسه کسایی که عکس گرفتن واسشون مهم نیست (مثل من) عالیه !!!!
تنها چیزی که نمیشه راحت پیدا کرد قیمت جدیدش هست که اونم از کسایی که تو قیمت موبایل هستن خواهش میکنم قیمت اونو بنویسن ....
مرسی![]()
قیمت روز انواع گوشی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تمام نتایجی که بهشون رسیدی کاملا درستندر مورد باتری هم واقعا یکی از بهترینهاست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)