تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 295 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201241291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

معمولا مدلهاي اين دو برند در ايران به قديمي و جديدتر بودن مربوط ميشوند كه مسلما جديدترها بهتر و گران تر هستند...بستگي به اين دارد كه به اندازه كدوم مدل هزينه ميكنيد....

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من ديروز از نمايندگي فيليپس توي وليعصر يك dvd player مدل 3360 به قيمت 75 هزار تومان گرفتم كه ازش راضي هستم . فرمت هاي زيادي پخش ميكنه .
    من يك تلويزيون crt ديجيتال پاناسونيك (29p800) دارم كه پورت hdmi نداره ولي component داره . روي تلويزيون هم نوشته 1080i براي همين توي خريد اين مدل فيليپس اصرار داشتم upscaling داشته باشه . ولي حالا كه از طريق كابل كامپوننت وصل كردم در منوي تنظيمات فيليپس قسمت upscaling غير فعال( خاكستري) است . انگار حتما بايد كابل hdmi وصل باشه تا بتونه upscale كنه . ميخواستم بدون راهي وجود داره كه بشه بدون كابل hdmi تصوير رو upscale كرد ؟
    upscaling فقط روي hdmi فعال

اگر تلويزيون شما 100Hz باشه مي تونيد از امكان Progressive Scan پلير استفاده كنيد كه خيلي در كيفيت تصويرتاثير داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

upscaling فقط روي hdmi فعال

اگر تلويزيون شما 100Hz باشه مي تونيد از امكان Progressive Scan پلير استفاده كنيد كه خيلي در كيفيت تصويرتاثير داره.
    پس اون 1080iكه روي تلويزيون زده در چه شرايطي فراهم ميشه ؟ خلاصه يك وروي بايد بهش وصل بشه مه بتونه 1080 بده ؟
    درمورد Progressive Scan اتفاقا مي خواشتم سوال كنم . تلويزيزون من اين منو رو داره و 100hz هم هست.ميشه بفرماييد چه طور بايد تنظيم كنم . ضمنا Progressive Scan روي dvd player من هم هست . اصلا اين Progressive Scan چي هست؟

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

پس اون 1080iكه روي تلويزيون زده در چه شرايطي فراهم ميشه ؟ خلاصه يك وروي بايد بهش وصل بشه مه بتونه 1080 بده ؟
    درمورد Progressive Scan اتفاقا مي خواشتم سوال كنم . تلويزيزون من اين منو رو داره و 100hz هم هست.ميشه بفرماييد چه طور بايد تنظيم كنم . ضمنا Progressive Scan روي dvd player من هم هست . اصلا اين Progressive Scan چي هست؟
    از طريق پورت RGB ميتونه سيگنال اچ دي 1080 دريافت كنه و لامپ تصوير اين نوع تلويزيون ها تواناي پخش اين سگنال دارند. گيرنده هاي HDTV اين فابليت دارن.

اسكن پيشرفته تصاوير 50Hz به 100Hz تبديل ميكنه كيفيت تصوير بهتر و لرزش كمتر ميشه
    بايد روي پلير فعال كني و تلويزيون هم فعال باشه.

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

اساتید عزیز یه سیستم ترجیحا ارزون که با این بلندگوهای Edifier Da5000 ست بشه معرفی کنید. این بلندگوها ورودی اپتیکال و کواکسیال ندارند. دنبال یه پلیر می گردم که خروجی 5.1 داشته باشه.تو مدلهای سامسونگ چیزی پیدا میشه؟؟؟

این بلندگوها فوق العاده خفن و با کیفیتند و دامنه فرکانسی شون 20 تا 160 هرتزه که دامنه صدای زیر و بمش خیلی زیاده و همه نوع صدایی رو با بالاترین وضوح پخش می کنه. تو سینماهای خانگی بازار همچین کیفیتی نیست. اگه بشه یه پلیر خوب براش پیدا کرد خیلی خیلی توپ میشه. قیمت این بلندگوها 235 تومنه

اینم پشت بلندگوها که میخوام پلیر به اون 6 تا فیش که خط کشیده دورش و نوشته DVD وصل بشه.
    Last edited by poonel; 27-12-2010 at 14:18.

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

Philips DVP5996 صداي 5.1 كانال داره...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    17آباد

پيش فرض

سلام/یه dvd-player معرفی کنید که هم از رو فلش اجرا کنه و هم cd/dvd های data رو اجرا کنه و قیمتش هم زیر 100تومن باشه، خیلی ممنون!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

همین فیلیپس 3360 که دوستمون در پست بالایی گفتن، سونی 728، پایونیر 420 توشیبا XDE 600 هم در حد 100 تومن هستند با کیفیت بالاتر.

9. 2 کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یه سوال داشتم شاید جاش تو این تایپیک نباشه ولی مربوط به dvd player هست من یه سیستم سینما خانگی خریدم ولی بدون dvd پلیرش! بلنگوهاش شامل rear چپ وراست ,front چپ و راست ,sub و center هست. خودم از قبل یه دی وی دی پلیر مارشال داشتم حالا میخوام این بلند گوها رو مستقیم به دی وی دی وصل کنم بدون آمپلی فایر
    این پشت دی وی دی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این جای فیش بلنگو
    اینم سیم بلنگو که میخوام به فیش av وصل کنم (به هم ببندمشون)

به نظر شما این کار شدنیه؟ بلایی سر بلندگو یا دی وی دی نمیاد؟

پروفشنال arash2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Abayland

پيش فرض

با سلام یه دی وی دی پلیر عالی معرفی کنید که مشخصات زیر رو داشته باشه
    فرمت های ویدویی mkv , rmvb , wav رو ثاپرت کنه زیرنویس فارسی رو مشکل نداشته باشه یعنی هم srt هم sub idx در کنار فیلم بگذارم همنام پخش کنه هارد 250 گیگ هم ثاپرت کنه ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •