معمولا مدلهاي اين دو برند در ايران به قديمي و جديدتر بودن مربوط ميشوند كه مسلما جديدترها بهتر و گران تر هستند...بستگي به اين دارد كه به اندازه كدوم مدل هزينه ميكنيد....
معمولا مدلهاي اين دو برند در ايران به قديمي و جديدتر بودن مربوط ميشوند كه مسلما جديدترها بهتر و گران تر هستند...بستگي به اين دارد كه به اندازه كدوم مدل هزينه ميكنيد....
upscaling فقط روي hdmi فعال
اگر تلويزيون شما 100Hz باشه مي تونيد از امكان Progressive Scan پلير استفاده كنيد كه خيلي در كيفيت تصويرتاثير داره.
پس اون 1080iكه روي تلويزيون زده در چه شرايطي فراهم ميشه ؟ خلاصه يك وروي بايد بهش وصل بشه مه بتونه 1080 بده ؟
درمورد Progressive Scan اتفاقا مي خواشتم سوال كنم . تلويزيزون من اين منو رو داره و 100hz هم هست.ميشه بفرماييد چه طور بايد تنظيم كنم . ضمنا Progressive Scan روي dvd player من هم هست . اصلا اين Progressive Scan چي هست؟
از طريق پورت RGB ميتونه سيگنال اچ دي 1080 دريافت كنه و لامپ تصوير اين نوع تلويزيون ها تواناي پخش اين سگنال دارند. گيرنده هاي HDTV اين فابليت دارن.
اسكن پيشرفته تصاوير 50Hz به 100Hz تبديل ميكنه كيفيت تصوير بهتر و لرزش كمتر ميشه
بايد روي پلير فعال كني و تلويزيون هم فعال باشه.
اساتید عزیز یه سیستم ترجیحا ارزون که با این بلندگوهای Edifier Da5000 ست بشه معرفی کنید. این بلندگوها ورودی اپتیکال و کواکسیال ندارند. دنبال یه پلیر می گردم که خروجی 5.1 داشته باشه.تو مدلهای سامسونگ چیزی پیدا میشه؟؟؟
این بلندگوها فوق العاده خفن و با کیفیتند و دامنه فرکانسی شون 20 تا 160 هرتزه که دامنه صدای زیر و بمش خیلی زیاده و همه نوع صدایی رو با بالاترین وضوح پخش می کنه. تو سینماهای خانگی بازار همچین کیفیتی نیست. اگه بشه یه پلیر خوب براش پیدا کرد خیلی خیلی توپ میشه. قیمت این بلندگوها 235 تومنه
اینم پشت بلندگوها که میخوام پلیر به اون 6 تا فیش که خط کشیده دورش و نوشته DVD وصل بشه.
![]()
Last edited by poonel; 27-12-2010 at 14:18.
Philips DVP5996 صداي 5.1 كانال داره...
![]()
سلام/یه dvd-player معرفی کنید که هم از رو فلش اجرا کنه و هم cd/dvd های data رو اجرا کنه و قیمتش هم زیر 100تومن باشه، خیلی ممنون!![]()
همین فیلیپس 3360 که دوستمون در پست بالایی گفتن، سونی 728، پایونیر 420 توشیبا XDE 600 هم در حد 100 تومن هستند با کیفیت بالاتر.
یه سوال داشتم شاید جاش تو این تایپیک نباشه ولی مربوط به dvd player هست من یه سیستم سینما خانگی خریدم ولی بدون dvd پلیرش! بلنگوهاش شامل rear چپ وراست ,front چپ و راست ,sub و center هست. خودم از قبل یه دی وی دی پلیر مارشال داشتم حالا میخوام این بلند گوها رو مستقیم به دی وی دی وصل کنم بدون آمپلی فایر
این پشت دی وی دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جای فیش بلنگو
اینم سیم بلنگو که میخوام به فیش av وصل کنم (به هم ببندمشون)
به نظر شما این کار شدنیه؟ بلایی سر بلندگو یا دی وی دی نمیاد؟
با سلام یه دی وی دی پلیر عالی معرفی کنید که مشخصات زیر رو داشته باشه
فرمت های ویدویی mkv , rmvb , wav رو ثاپرت کنه زیرنویس فارسی رو مشکل نداشته باشه یعنی هم srt هم sub idx در کنار فیلم بگذارم همنام پخش کنه هارد 250 گیگ هم ثاپرت کنه ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)