Radcliffe > Circle Of Magi > Nature of the beast > Orzamar > Village of heaven
واسم عجیبه . للیانا رو خیلی راحت میشه بدست اورد . البته اگه خواستی بگو تو دیالوگهاش کمک کنم . هر چند تو ویکی هم داره ولی چیت حساب میشه
Radcliffe > Circle Of Magi > Nature of the beast > Orzamar > Village of heaven
واسم عجیبه . للیانا رو خیلی راحت میشه بدست اورد . البته اگه خواستی بگو تو دیالوگهاش کمک کنم . هر چند تو ویکی هم داره ولی چیت حساب میشه
سلام
من مردم!حالا تو دی ال سی هاش و نسخه ی 2 با کی بازی کنم؟(عجب بیخود خودمونو فدا کردیم!)
آلیستر شاه خوبی شد!زد گردن لوگین رو با شمشیر!(از نظر من کاملا حقش بود)
موریگان رو هم قبول نکردم بچه دار بشه گرگ شد رفت قبل این که فاینال بتل شروع شه.
من میج بودم تو بازی لول 20
چند تا سوال دیگه هم دارم:
تو فاینال بتل من تو گروههای کمکیم یکیش خالی بود(میج و دوارف و الف و ارتش فرلدن با من بودن)اون جای خالی کدوم گروه بود؟
awakening میارزه برا بازی؟
من ویچ هانت و للیاناز سانگ رو هم دانلود کردم کدوم بهتره؟
Last edited by your_star; 17-11-2010 at 01:18.
کاراکتر شماره ی بعدی انتخابی نیست و خودشون یکی رو معین کردند و شما فقط قادر هستی جنسیتش رو عوض کنی. اما می تونی سیو بازی رو بریزی و نتیجه ی کارهایی رو که کردی ببینی.
گروه هات درسته فقط یک گروه مردان سنگی هم وجود داشت که دقیق یادم نیست کی میامدند.
awakening خیلی قشنگه.به پای بازی اصلی نمیرسه ولی بازم ارزش بازی کردن ور داره.
ممنون از جواب
من للیاناز سانگ رو تموم کرد.سر جمع دو ساعت هم نمیشه.
ولی جالب بود در کل
گولمز آو آمکاراک رو هم گرفتم.اونم بازی کنم ببینم چه طوره+ویچ هانت رو شروع کردم.
ویچ هانت رو که تازه شروع کردم چند تا نکته جالب داشت که احتمالن تو اویکنینگ هم هست من نمیدونم:
1.فک کنم چون مرده بودم دو تا حالت واسم گذاشت:شخصیت جدید یا شخصیت خودم تو بازی اصلی که من حال دوباره سازی نداشتم خودم رو برداشتم.
2.دقیقا مثل لیریم حالا واسه مانا هم بطریهایی هست که مقدار مانا رو زیاد میکنه.
3.حالا تا لول 30 میشه پیشرفت کرد.یه تعداد تلنت خیلی خوف هم اضافه شده واسه لول بالای 20
4.سگ حالت وریور هم داره یعنی تلنتهای اون رو هم داره.
5.بطریهای زیاد کننده ی جان و ... حالا یه درجه ی بالاتر هم دارن که تو اریجین نبود.
یه سوال:من بازگشت به استگار رو نصب کردم کامل اما تو نقشه نمیاد چیکار کنم؟
Last edited by your_star; 17-11-2010 at 12:33.
توی Origins باید یه Quest بگیری که زره و اسلحه King Cailen رو پیدا کنی اون وقت توی نقشه ات ظاهر می شه گمونم این ماموریت رو توی Redcliff بگیری (دقیقاً محلش رو یادم نمی یاد اما گمونم Redcliff باشه)
الان تو نقشه فقط دو تا محل زرد برام قابل رفتن هست که میگه باید اون رو دانلود کرد.بقیه جا ها بسته شده.
من witch hunt رو گرفتم رفتم توی bin_ship و فایل های بازی رو وارد DAupdater.exe کردم. وقتی نصب تموم شد داخل log نوشته بود نصب با موفقیت انجام شد. رفتم توی بازی ولی dlc نصب نشده بود برگشتم توی DAupdater دیدم هیچ دکمه ok وجود نداره و تو همون صفحه مونده از صفحه که خارج شدم گفت که نصب نیمه کاره تمام شده! کجای کارم اشتباه بود؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
این مراحل رو به ترتیب باید بری:
Locate and run daupdater.exe in the "bin_ship" folder where you installed the game.
Click "Select DAZIPs" and select all 4 DAZIP files in this torrent.
Highlight all the files in the list and click "Install Selected"
Upon completion, run decrypt_all.bat from the "DLC Decrypter" folder of this torrent.
Locate AddIns.xml in "C:/(Username)/Documents/Bioware/Dragon Age/Settings" and edit it using Notepad. Replace all RequiresAuthorization="1" with RequiresAuthorization="0".
Run the game and check to see if everything worked! Click "Other Campaigns" and the DLC should be visible and playable
در ضمن بازیت باید حداقل ورژن 1.03 باشه
اگه قبلا تغییری تو فایل addins.xml دادی با نات پد بازش کن و دوباره با پسوند utf-8 همونجا ذخیره کن و مراحل بالا رو دوباره برو
امیدوارم شماره ی 2 بازی هر دو دوربین ایزومتریک و سوم شخص رو داشته باشه .
موریگن هم خیلی حیف شد ، دیگه نیست .
سلام بچه ها
من عاشق سری بازی های rpg ام و تقریبا میشه گفت همه نوع بازی به این سبک رو بازی کردم غیر از draon age ! نمی دونم چرا هروقت خواستم این بازیو بگیرم یک مشکلی پیش میومد! یا مثلا همون فرداش به فروش میرف. یا یک بازی جدید ریلیز میشد و یا پول توجیبی تموم میشد! می خواستم بدونم که awaking نسخه dlc این بازی هست؟ بعدش این که برای اجراش حتما باید نسخه اصلی بازیو داشته باشیم؟ اگه کسی رو ایکس باکس بازی کرده بازیو می دونه که آیا نیاز به نسخه قبل ، نصب شده روی هارد داره یا نه؟ بعدش اگهنیاز داره این دی ال سی خیلی مهمه یا نه فعلا نسخه اصلیشو بازی کنم؟
بعدش یک سوال دیگه هم دارم ، هر چی به بازی نگاه می کنم نمی فهمم دقیقا چه نوعی هست ، از این بازیا هست که کوئیست می گیری و میری 40 تا می کشی و بر می گردی یا مثل oblivion و یا fallout کوئیست هاش متنوعه؟ مثلا میشه به گروه خاصی بپیوندی و حتی رئیس اون گروه شی؟
ممنون
Last edited by MobinS; 26-11-2010 at 00:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)