تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 211 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 2104

نام تاپيک: FallOut 3

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من این بازیو خیلی دوست داشتم و کلا عاشق سبک RPG هستم. حدود یه سال پیش که بازیو ریختم به یک مشکل بدجور برخوردم. همون اول بازی اون دکتره که هستش هر چه قدر صبر میکنم نمیره و بازی انگار مشکل داره. به خاطر همین اشتباه بزرگی کردم و پاکشم کردم! الان دوباره نصبش کردم و گفتم شاید اون مشکل به خاطر سیستم بودش و خواستم بعد از تموم کردن مس افکت 2 یه بازی RPG دیگه بازی کنم که متاسفانه همین مشکل دوباره وجود داشت. الان فهمیدم مشکل از DLC هستش که بدبختی DVD که من دارم بازی و DLC رو یه جا نصب میکنه
    دوستان به نظرتون چه راهی برای حل این مشکل دارم؟ اگر یه نفر لطف کنه و بازیو از اول بره و اون جا رو رد کنه و سیوش رو بذاره مشکلم حل میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

کدوم آدما؟ کلا هر اسلحه ای دست هرکس باشه می شه کشتش و برش داشت، یا اینکه جیبشو زد...
    البته باجیب زدن نمیشه اسلحه طرفو برداشت چون دستشه ، ولی تیر هاشو میشه ورداشت

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

من این بازیو خیلی دوست داشتم و کلا عاشق سبک RPG هستم. حدود یه سال پیش که بازیو ریختم به یک مشکل بدجور برخوردم. همون اول بازی اون دکتره که هستش هر چه قدر صبر میکنم نمیره و بازی انگار مشکل داره. به خاطر همین اشتباه بزرگی کردم و پاکشم کردم! الان دوباره نصبش کردم و گفتم شاید اون مشکل به خاطر سیستم بودش و خواستم بعد از تموم کردن مس افکت 2 یه بازی RPG دیگه بازی کنم که متاسفانه همین مشکل دوباره وجود داشت. الان فهمیدم مشکل از DLC هستش که بدبختی DVD که من دارم بازی و DLC رو یه جا نصب میکنه
    دوستان به نظرتون چه راهی برای حل این مشکل دارم؟ اگر یه نفر لطف کنه و بازیو از اول بره و اون جا رو رد کنه و سیوش رو بذاره مشکلم حل میشه؟
    واسه من dlc اينجوري بود كه يه پوشه new درست ميكردم همه رو اونجا مي ريختم...بعدش هركدوم از dlc ها 3تا فايل داشت...اونا رو كپي ميكردم توي پوشه dataبازي بعدش ديگه راه ميافتاد و مشكلي نبود...
    واسه شما چه جوريه؟؟؟؟يعني اتوماتيك ميريزه يه جايي؟؟
    در ضمن اگه هنوز بازي اصلي رو نرفتين كه dlc به دردتون نميخوره...اول بازي اصلي...
    اگه چيزي بود بگو بتونم جواب ميدم...

4. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واسه من dlc اينجوري بود كه يه پوشه new درست ميكردم همه رو اونجا مي ريختم...بعدش هركدوم از dlc ها 3تا فايل داشت...اونا رو كپي ميكردم توي پوشه dataبازي بعدش ديگه راه ميافتاد و مشكلي نبود...
    واسه شما چه جوريه؟؟؟؟يعني اتوماتيك ميريزه يه جايي؟؟
    در ضمن اگه هنوز بازي اصلي رو نرفتين كه dlc به دردتون نميخوره...اول بازي اصلي...
    اگه چيزي بود بگو بتونم جواب ميدم...
    برای من روی جلدش نوشته که بازی و DLC اتوماتیک با هم نصب میشه. نمیدونم این دیگه چه صیغه ای هستش
    به نظرتون باید چی کار کنم؟ امکانش هست که فایهای DLC رو پاک کنم؟(البته نمیدونم کدومشون هستش) یا اینکه یه نفر سیو بعد از اون جا رو بذاره؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

سلام.شما لانچر بازي رو اجرا كن بعد برو به قسمتِ Data Files حالا تيك هايي كه روي اين كلمه ها خورده بر دار:
    The Pitt
    Operation Anchorage
    Broken Steel(به نظر من بهترين DLC هست)
    Mothership Zeta
    Point Look out
    اگه تيك ها رو برداريد DLC‌ها غير فعال ميشن.
    اگر هم ميخواين DLC ها رو پاك كنين برين به محل نصب و پوشه Data.حالا يه سري فايل هست با پسوند esm و bsa .
    فايل هايي كه اسم DLC ها با پسوند هاي بالا هست رو پاك كنين.
    مثال:
    Anchorage.esm
    Anchorage-sounds.bsa
    Anchorage-main.bsa
    (هر DLC سه تا فايل داره كه 2 تاش bsa‌ و يكيش esm‌هست)

7. 2 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.شما لانچر بازي رو اجرا كن بعد برو به قسمتِ Data Files حالا تيك هايي كه روي اين كلمه ها خورده بر دار:
    The Pitt
    Operation Anchorage
    Broken Steel(به نظر من بهترين DLC هست)
    Mothership Zeta
    Point Look out
    اگه تيك ها رو برداريد DLC‌ها غير فعال ميشن.
    اگر هم ميخواين DLC ها رو پاك كنين برين به محل نصب و پوشه Data.حالا يه سري فايل هست با پسوند esm و bsa .
    فايل هايي كه اسم DLC ها با پسوند هاي بالا هست رو پاك كنين.
    مثال:
    Anchorage.esm
    Anchorage-sounds.bsa
    Anchorage-main.bsa
    (هر DLC سه تا فايل داره كه 2 تاش bsa‌ و يكيش esm‌هست)
    خیلی عجیبه. من الان رفتم اول رو اون لانچر رفتم و گزینه Data files رو انتخاب کردم هیچ فایلی نیومد که تیکشو بردارم! بعدش رفتم توی پوشه بازی اصلا اون فایلها که مربوط به DLC بودش اونجا نبودش. فکر کنم این DVD که من داشتم سر کاری بودش اصلا DLC رو نصب نمی کنه.
    حالا این مهم نیستش. من میخوام بازیو برم به نظرتون چی کار کنم همون اولش اون جا که دکتره میاد گیر میکنه و دکتره هر چه قدر صبر میکنم نمیره. دوستان گفتم این مشکل به خاطر DLC هستش ولی حالا که نگاه کردم مثل اینکه اصلا برای من DLC نداره.

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

آقایون شنیدم میشه برای خودت دستیار انتخاب کنی...
    چطوری؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کسی پیدا نشد سیو اولین مرحله
    Fallout 3 The Pitt and Operation Anchorage Expansion
    رو برای من آپ کنه

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

فکر نمی کنم موجود باشه...جزو باگ هاست!

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

خیلی عجیبه. من الان رفتم اول رو اون لانچر رفتم و گزینه Data files رو انتخاب کردم هیچ فایلی نیومد که تیکشو بردارم! بعدش رفتم توی پوشه بازی اصلا اون فایلها که مربوط به DLC بودش اونجا نبودش. فکر کنم این DVD که من داشتم سر کاری بودش اصلا DLC رو نصب نمی کنه.
    حالا این مهم نیستش. من میخوام بازیو برم به نظرتون چی کار کنم همون اولش اون جا که دکتره میاد گیر میکنه و دکتره هر چه قدر صبر میکنم نمیره. دوستان گفتم این مشکل به خاطر DLC هستش ولی حالا که نگاه کردم مثل اینکه اصلا برای من DLC نداره.
    واسه منم همينجوري بود...
    كامل پاكش كردم...بوسيه خود سيدي بازي و uninstall كردن...بعد كه دوباره نصب كردم درست شد...شما هم نصب كن ببين چي ميشه؟؟؟ايشالا كه درست شه...

---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------

کسی پیدا نشد سیو اولین مرحله
    Fallout 3 The Pitt and Operation Anchorage Expansion
    رو برای من آپ کنه
    من پاك كردم ولي برو تو سايت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببين گيرت مياد يا نه...هر چند كه خيلي بعيده...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •